הפגנה לכולם

EverMan

New member
הפגנה לכולם

אני תוהה אנשים , מהו הדבר לדעתכם , שכל חברי הפורום הזה ללא יוצא מן הכלל , יוכלו לצאת להפגין נגדו ? דבר שכולם יסכימו שפגום , שכולם ירצו ללכת , להרים שלטים , ולהפגין נגדו (או בעדו?) ? מהו הדבר שמאחד את כולנו , ושכולנו מסכימים עליו ? לי בעצמי אין כרגע תשובה , אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

CANDY MAN

New member
יש לי אחד... אני מקווה לפחות...

אני דיי בטוח שכולם פה יסכימו להפגין נגד ניסויים בבעלי חיים שלא למטרות רפואה! יש את כל החברות האלו של הבשמים ושל הסבונים ושל הקרמים והמשחות שעושות ניסויים על בעלי חיים וגורמות להם סבל רב... אבל... יכול להיות שזה המכשול פה, אני לעומת זאת תומך בניסויים שהם למטרת מציאת תרופות חדשות למחלות קשות כמו סרטן, איידס, פרקינסון, אלצאיימר וכו´... נראה לי שאני מעדיף שאנשים יבריאו ממחלות איומות כאלו אפילו אם זה על חשבון חיי חיות... ככה נראה לי.

לעומתך אני לא תומך באף ניסוי!

אני מתנגד לכול ניסוי כול שהוא בבעלי חיים. הניסויים בעעלי חיים לא תורמים להבנת המחלה וכו.. בגלל שהמבנה הנטומי של בעלי חיים שונה משל האדם. כיום ניסויים בבעלי חיים מבוצעים ללא פיקוח, ישראל הפכה להיות חור התחת של אירופה ואנחנו המדינה המערבית(כן באמת..) ש"מייצרת"(אני לא קורא לזה גידול) קופים לניסויים ומטיסה אותם בחברת התעופה הממשלתית(חרם על על אל!). חרם על חברות שמבצעות ניסויים בבעלי חיים. אקטיביזם למען זכויות בעלי חיים עכשיו.

דר"א - חוק חדש:

מהיום אסור לישראל ליצא קופים לחו"ל למטרות ניסויים. אני מסכימה איתך כמעט בכל מילה, וחושבת שאין כל צידוק להתעלל בבעלי חיים בצורה מזוויעה בשביל שהשמפו שלנו יריח יותר טוב. אבל, כאשר מגיעים לניסויים שיכולים להציל חיים של הרבה בע"ח (בני אדם או לא), אני חושבת שיש מקום לניסויים כאלה. תחת כמה מגבלות: רק ואך ורק להצלת חיים. ורק במקרה שכמות בע"ח (שוב, אדם או לא אדם) שאתה מציל תהייה גבוהה בהרבה מכמות הבע"ח שאתה "מקריב". אין בשום מקרה לערוך ניסויים שכרוכים בכאבי תופת (מכות חשמל, הזרקת חומרים לעניים וכו´) יש להקפיד על תנאי מחייה ברמה (לא סבירים אלא מעולים) ולגבי השלישי, יש הרבה אנשים שלא יסכימו איתי, אבל יש לערוך ניסויים בבני אדם בעלי מחלות סופניות. הסיבה לכך, היא שע"מ להציל בני אדם אתה חייב לבדוק את התרופה על בני אדם (מע´ פיזיולוגית וכו´), אבל שוב, אני מדברת רק על ניסויים למטרות הצלת חיים, ורק אם הבנאדם הולך למות בכל מקרה.

udi17

New member
אעיר לגבי הנק´ האחרונה

..."יש לערוך ניסויים בבני אדם..." תראי באופן עובדתי את צודקת,ואין לי טיעונים עובדתיים מוצקים לגבי מה שאמרת ונימקת. אבל, לפי דעתי צריך לפעול כאן חוק הרגש והכבוד הבסיסי. כל בן אדם גם אם הוא לא מחובר למציאות אלא רק למערכת ההנשמה,צריך לשמור על כבודו כאדם, כיישות כלשהי. יש לי בעיה מאוד רצינית רק שאני שומע את המשפט "ניסויים בבני אדם" ולא משנה איזה בני אדם-המחשבה פשוט דוחה אותי,אפילו אם כל הטיעונים העובדתיים שלך צודקים: "הולך למות בכל מקרה". נכון שבעתיד זה יכול למנוע הצלת חיים וכוונתך היא טובה,אבל מי יהיה זה שיקבע אם זה מציל חיים?,יש לי גם פחד שזה יהפוך לאיזשהי נורמה מקובלת בבתי החולים,אם זה יעבור. הקיצר שלא תקבלי כאב ראש: החוק הזה מפחיד אותי. לדעתי הוא פוגע בפרט ובכבוד הבסיסי של האדם. אני מעוניין שבבתי חולים תהיה מטרה אחת והיא-הצלת חיים,או לפחות ניסיון להציל חיים של הפרט,וכאן היא הולכת לאיבוד במה שאת מציעה. לגבי שאר הדברים שאמרת: אני באמת לא חושב שיש פה סדיסטיים שלא מסכימים איתך!

אהמממממממממממ

מממממממממממממממממ... ישנם דברים כלליים מאוד כמו חיסול האבטלה, שקט בטחוני בארץ הזאת, שיפור מערכת החינוך וכד´ שלאור המציאות שנוצרה כיום,המקום היחידי בו נוכל להפגין בעד דברים אלה יהיה רק מהרחבה של ביה"ח אברבנאל ( לחולי נפש). וישנם דברים אחרים,כמו שיפור איכות השלטון למשל. זה לא עולה כסף (טוב נו,הפולטיקאים לא באים בחשבון) ו...כל דבר שמתחיל מלמעלה בדר"כ מחלחל ללמטה-כך שזה רק יועיל. דבר נוסף הוא להפגין נגד תופעות של בגידה (כמו של החיילים מאדורה) במולדת,במדינה. זה הדבר שאני חושב שכולם מסכימים איתו,כי כולנו בסופו של דבר אוהבים את המדינה (מישהו מתנגד??) ורוצים רק בטובתה). ו....זהו. בגלל השעה לא עולים לי רעיונות נוספים,וכפי ששמתם לב חוסר היצרתיות המוחלט זועק מההודעה שלי!!!

EverMan

New member
אז ככה

להפגין בעד טיפול באבטלה או למען שקט ביטחוני או שיפור מערכת החינוך מאוד אפשרי ואף רצוי ! וזה לא פסול ! ואני אף מעודד זאת מאוד ! ואני לא בטוח שיהיה רוב נגד החיילים הבוגדים ... לא קונסנזוס.

לא יהיה רוב נגד חיילים בוגדים?

רוב יהודי לכך בטוח יהיה. אני לא חושב שיש מישהו שפוי (חוץ מהחיילים המטומטמים שעשו את זה) שיסכים למכירה של כדור בחצי שקל לכ"א. כפי שאמרה אחת מתושבות אדורה: "מכרו את חיינו בחצי שקל"-על זה יש קונסנזוס בריבוע. מישהו לבגידה כזאת? לא ולא ועל זה גם צריך להילחם ולהפגין. נכון שגם סרבנים (עליהם אני מניח דיברת) הם בוגדים במידה זו או אחרת,אבל כוונתי הייתה בעיקר לגבי חיילים שבמישרין מסייעים לאוייב,ולא בעקיפין-גם לזה אני מתנגד כמובן,בניגוד לכמה חבר´ה נחמדים פה. דר"א זיעזע ובייש אותי לשמוע שרוב אלה החשודים במכירת התחמושת באדורה,למדו פה בבתי הספר בעיר שלי. אחד מהם אפילו למד בביה"ס שלי לפני שש-שבע שנים,וקוראים לו: עודד מולאי,בן 24. הוריו היו מהראשונים שהקימו את היישוב,אדורה הסמוך אלינו.פשוט בושה, עד לאן התדרדנו?!

EverMan

New member
אהה ...

חשבתי שהתכוונת לסרבנים ... על חיילים בוגדים אנשים לא ילכו להפגין כי זה מקרה ספציפי ... לא נראה לי שיהיה מוטיבציה גדולה ללכת להפגין מחוץ לכלא 6 ...

אבל זה כללי מידי...

טיפול באבטלה? אפשר גם לסלק אנשים מהארץ גם זה יעזור לאבטלה? שקט בטחוני? יש יותר מידי שיטות לזה אפשר גם להרוג את כל הערבים גם זה יביא לשקט... שיפור מערכת החינוך? איך? יש יותר מידי שיטות לדברים האלה צריך להפגין על משהו יותר ספציפי

Pacha

New member
לי יש דווקא

ונראה לי שאריה יתמוך גם
גיוס חרדים לצה"ל במיוחד במצב שיש כיום לפי הנתונים שצה"ל פירסם

אריה...

עד כמה שזכור לי לא תמך אפילו ב 14 יום (למען "אהבת חינם"-נו כן בטח) של החרדים במשמר אזרחי, אז אתה בא אליו עם פצצה כזאת של שלוש שנים בצבא. איפה נשמע כדבר הזה בישראל?! אני לא חושב שהנתונים שהצבא פירסם באמת ישנו פה משהו. ככה זה שיש לך 22 חכ"ים (כולל יהדות התורה) חרדים וקשרים מפה ועד הודעה חדשה. מספיק שעובדיה יוסף ידבר מתוך שינה, וכבר תהיה בטוח שהם לא מתגייסים.

לירן2002

New member
אני ארצה להפגין למען המטרות הבאות:

1. שתנועות השמאל הקיצוני "יש גבול" ו"גוש שלום" תּוּצֶאנָה מחוץ לחוק, כי: א. הן מסיתות לעבירה פלילית- להשתמטות מצבא ולסרבנות לשרת בשטחים מבחינה פציפיסטית.
ב. נציגיהן ופעיליהן של תנועות אלה מכתימים בלי בושה את שמו הטוב של צה"ל, תוך כדי זילות השואה ופגיעה ברגשותיהם של קורבנותיה, ניצוליה וקרובי משפחותיהן, ומביישים את כבודם של חיילינו אמיצי הלב הקורעים את נשמם יומם וליל בשטחים, בהגנתם עלינו מפני האויב, כדי שכולנו נוכל לצאת לבלות, לעבוד ולנשום לרווחה בלי חשש. ג. הן מסייעות לאויב בשעת מלחמה, משמעו- בגידה במולדת. 2. שפושעי אוסלו, יוסי ביילין ושמעון פרס יעופו מהכנסת ומהממשלה. 3. לא לתת לפלסטינים בשום פנים ואופן לעבוד כאן בישראל. מצידי, הם יכולים להמשיך לסבול שם בשטחים ולהתבכיין ל"ראיס" רב המרצחים שלהם, ערפאת; גם כך יש לנו מספיק צרות בלעדיהם. 4. להעלות את שכר המינימום ולתת לכל אזרחי מדינת ישראל וגם לעובדים הזרים את הזכות לעבוד בכבוד ולקבל משכורת שווה בלי הבדלי גיל, דת, גזע, מין, מוצא, מעמד חברתי וכיו"ב. 5. שכל (וזה "כל" גדול) הש"סניקים והחרדים ילכו לצבא, או שיתנדבו אם ברצונם לקבל כספים מהממשלה וקצבאות מהביטוח הלאומי, כי בינתיים מה שהם עושים זה לכפות עלינו את הדת בכוח, בניגוד לרצונותינו, לסחוט את הממשלה בלי בושה ולחיות בפאראזיטיות מוחלטת על גבם של משלמי המיסים.
6. שייתנו לאנסים, לפדופילים ולרוצחים (שגם רצחו את בני משפחותיהם) לא פחות מעשרים שנות מאסר בפועל בלי חנינה !!!!!
לירן, שדוגל בערכי הצדק, המוסר והשיוויון לכולם.

אם כך צריך לאסור את ממשלת ישראל....

היא מבצעת פשעי מלחמה ופשעים נגד האנושות מידי יום בשטחים.... לא ייאמן הדברים שרוצים לעשות פה... לגרש משפחות של מחבלים... עוד מעט נוציא להורג גם את המשפחות של מי שרוצח כי ככה זה ירתיע!!!??!! אנשים, אתם חיים ביקום אחר! לא מספיק שהממשלה הפאשיסטית הזאת כובשת והורסת בתים של משפחות של מחבלים היא רוצה עכשיו גם לגרש אותם?? ואחרי זה אנחנו אומרים שאנחנו לא עושים פשעי מלחמה.... בושה!

למעלה