הפגנה במוצ"ש

רז לוי

New member
הפגנה במוצ"ש

בשעה 19:30 התקיימה הפגנה של "שלום עכשיו" מול הקרייה בת"א. המשת"פים של החמאס והג´יהד הגיעו בהמוניהם כשהם מחזיקים שלטים של "די לכיבוש" ו"לצאת מהשטחים לחזור לעצמנו" ועוד שלל סיסמאות נבובות. במקום להפגין נגד הרשות הפלשתינית שהיא המכשול האמיתי לשלום ונגד פעולות הטרור ורצח היהודים, "שלום עכשיו" מפגינים נגד צה"ל ונגד ממשלת ישראל. נןער הליכוד הגיע למקום כדי לתת מענה לבוגדים הקיצונים וכדי לתמוך בצה"ל ובממשלה ובהחלט השגנו את מטרתנו , על אף שמספרם גבר על שלנו. למקום הגיעו נוער פתח תקווה ובהם אלעד רוזגוביץ , אסף חגואל מהוד השרון, אלירן מקרית אונו ואני מכפר-סבא. ההפגנה הסתיימה בשעה 21:00 היינו בערך שמונה אנשים וחבל שלא הגיעו יותר בני נוער... הגיע הזמן להתעורר .... זו תקופת בחירות וצריך להגיע לכל הפגנה וכל פעילות. אסור להפקיר את השטח בידי השמאל!!! רז.

eviv

New member
תגיד אתה חולם?...

הם לא קיצוניים. הם לא תומכים ומשתפים פעולה עם הפתח או אירגוני טרור אחרים הם לא קיצונים והם לא מסכימים לכל מה שהרשות עושה או לא עושה אסור להגיד שהממשלה הנוכחית טועה? אתה בעד הכיבוש? אתה בעד ארץ ישראל השלמה שכוללת את ירדן עצמה? למה אתה אומר שהם קיצוניים?

רז לוי

New member
זה לא כיבוש!!!

מה שאתה מכנה כיבוש, מבחינתי הוא שיחרור! שטחי יש"ע מעולם לא היו שייכים לפלשתינאים , כי אם לירדן וזאת לא דורשת אותם חזרה משום שהפסידה אותם במלחמה ומשום שהם נגועים בסרטן הפלשתינאי. וכן , הם קיצוניים והם בוגדים!!! אנשים שאוספים חומר על קצינים בצה"ל כדי להעמיד אותם לדין בחו"ל הם בוגדים. אנשים שמגישים בכל בוקר בג"צ נגד המדינה הם בוגדים, אנשים שמעלים לאוויר מטוסים כדי לספור כמה התנחלויות חדשות הוקמו , כדי לדווח לכל העולם , הם בוגדים. אנשים שמפגינים נגד המשלה וצה"ל אחרי טבח של יהודים הם בוגדים!!! אנשים שהולכים לחזק את ידיהם של ראשי הראשות הפלשתינאצית , בזמן מלחמה הם בוגדים! במדינה אחרת הם כבר מזמן היו תלויים על עץ גבוה , מזל שישראל מדינה דמוקרטית. נראה לי שזה עונה לך על השאלה , לא? רז.

eviv

New member
קודם כל...../images/Emo31.gif

שמע אני הולך לפי הגדרות קיימות אתה יכול להסתכל במילון... שנית הפלסטינאים ישבו בשטחים הללו החוקים שדיברת עליהם הם חוקים שמדינת ישראל חתומה עליהם האם אתה נגד החוק? האנשים שמגישים בג"צ משתמשים בזכות שניתנה להם עקב השלטון הדמוקרטי שדוגל בהפיקוח של הרשויות השונות הם הגידו בג"צ לדוגמא בנושא של נוהל שכן או מגן אנושי יש לאנשים דעה שונה בשאלה מה גרם לאיש להצתרף לארגון טרור ולהתפוצץ ולכן מתקיימות ההפגנות הללו ואם אני הייתי קורא לך נאצי? ("...ראשי הראשות הפלשתינאצית...") מקווה שהבהרתי עמדתי..

YONA111

New member
שמונה אנשים - זה הכל?

זה מה שמפלגת השלטון בישראל שהסקרים כל כך מחמיאים לה מסוגלת לגייס? שמונה אנשים?

רז לוי

New member
אני לא חי על פי המילון!

אותם אנשים שמגישים בגצ"ים כל בוקר נגד המדינה ,עושים שימוש ציני בדמוקרטיה כדי לפגוע בה ובמדינה שמכלכלת אותם ומגנה עליהם. ובקשר לביטוי הרשות הפלשתינאצית - עראפת וחבריו הם ממשיכי דרכו של היטלר יימח שמו, הם רק משתמשים בדרכים שונות לחסל את היהודים באשר הם. רז.

eviv

New member
חבל שאתה לא תומך ברעיון הדמוקרטיה

לא אנשים אלו משמתמשים בחוקי הייסוד של הארץ שאה חיי בה אם לתבוע את המדינה בתיק שמראה שהמדינה או יותר נכון הצבא גורם למוות לא מוצדק של אנשים חפים מפשע כמו במקרה של נוהל השכן שאומר לצריך לתת לשכן חף מפשע להסתכן במוות אני יכול להשוות את הנאצים לאנשים המאמינים במוות לערבים ויש הרבה כאלה ואני יכול לתקוף אותכם במה שראש הממשלה היום קרא להגדיל את מרחב המחיה של היהודים בחברון זה לא מזכיר לכם אחד המאפיינים של הנאצים - "מרחב מחיה"? האם אתה מוכן להיקרא נאצי? אל תקרא לאחרים כך לא משנה מי הם או אם אתה לא מסכים איתם *לפרוטוקול אני לא תומך ברשות הפליסטינית

אם הייתם..

שולחים אוטובוסים לצפון,היה לכם הרבה יותר אבל לא חשבתם על כך... חומר למחשבה..

למעלה