הפגישה שלי עם לורן

tiffany20

New member
הפגישה שלי עם לורן../images/Emo160.gif

לפני שבוע הבטחתי שאני אספר לכם איך פגשתי את לורןגרהאם. OK אז הנה הסיפור המלא. אני במקור מארה"ב אבל אני חיה די הרבה שנים בארץ אך לפני 3 שנים אולי קצת יותר נסעתי לבקר את אחי שגר אז במיאמי. בכל אופן לאחי היה שותף לוילה שקרו לו סטיבן. אותו סטיבן הוא גולש מקצוען ו"שזיף" לא נורמלי. מסתבר שלורן והוא היו בקשר רציני פעם אבל מאז הם נשארו ידידים טובים. בכל אופן לורן הגיעה לביקור. היא היתה פשוט מצחיקה היא ניגשה אלי ואמרה "what´s up missy i´m lauren what´s your name?". ישבנו אני ואחי סטיבן והיא ואכלנו ארוחת ערב (היא אוהבת אוכל סיני- במיוחד שרימפס מטוגן עם פירורים מעל ברוטב חמוץ מתוק). בהמשך הערב סטיבן המליץ שנלך לשחק בקזינו אך מכיוון שאני הייתי מתחת לגיל 21 (אני עדיין), לורן וסטיבן סידרו לי תוך שעה תעודה מזוייפת, היה נחמד מאד ולורן הפסידה באותו יום 357$(כסף קטן). בכל אופן היה מאד נחמד ומה שהכי מצחיק זה שלא היה לי שמץ של מושג מי היא (זה קרה לפני בנות גילמור). אז היא צחקה ואמרה שיום אחד היא תהיה מפורסמת אפילו בארצנו הקטנה ישראל (אוי כמה היא צדקה)... תיאור חיצוני: לורן רזה מאד(אוכלת הרבה), יש לה אף מכוער, הוא ממש פצפון מעניין איך היא נושמת, יש לה עיניים משגעות ובשמש הן נוטות לצבע מעין כחול ירוק כזה. היא לא כל כך גבוהה אבל הכי חשוב היא כל כך דומה ללורליי כאילו התפקיד הזה תפור עליה.

Gilmore Fan

New member
יו...... כמה שווה../images/Emo70.gif

זהו, אין הרבה מה להגיד, פשוט שווה. את בקשר איתה או משהו? מתי הגעת לארץ, דרך אגב?

*hadas*

New member
מגניב... מקווה שזה אמיתי...../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

tiffany20

New member
באמת שווה

אני גרה בארץ כבר 8 שנים אבל כל שנה אני נוסעת לארה"ב. האמת היה לי טלפון שלה אבל הוא כבר לא רלוונטי, אני חושבת שהיא החליפה מספר בגלל ההצלחה והפרסום אבל היי ידיד שלי נסע ביום ראשון ללוס אנגלס ואני נוסעת אליו בעוד חודשיים. אני אנסה לראות מה אפשר לעשות.

Gilmore Fan

New member
../images/Emo8.gif תגידי...

תהיה לך אפשרות להשיג את האי מייל שלה, את חושבת? ואם כן- תוכלי לשלוח לי אותו באי מייל? אני ממש לא stoker או משהו פשוט הייתי ממש מתה לדבר איתה, בקיצור אם יש לך איזושהי דרך: [email protected] תודה רבה חן

בבקשהההההההההההה!

את יכולה אם תראי את לורליי לספר לנו מה היה, ואולי לתת לי ורק לי את המספר שלה?

tiffany20

New member
לגבי המספר

תראי אין לי מספר אלוונטי שלה כרגע כי היא החליפה פלאפון אבל עכשיו זה סגור אני נוסעת ביולי ללוס אנגלס. יש לי את הכתובת של הסוכנות שלה אם זה עוזר לך

Gilmore Fan

New member
אי מייל?

אם כן, אני אשמח!! האמת שגם כתובת רגילה תהיה נחמדה =) תודה רבה!!! חן

z O e i

New member
../images/Emo13.gif

כשאמרת שהיא דומה ללורליי- עשית לי את היום.... עד כמה שזה טיפשי, אני תמיד מקווה שלדמויות יש קשר למציאות...

tiffany20

New member
כן באמת פגשתי את לורן../images/Emo24.gif

אבל אל תשכחי שכשאני פגשתי אותה היא לא היתה כל כך מפורסמת (זה היה לפני בנות גילמור)

z O e i

New member
../images/Emo5.gif בעעעעעעעעעעעעע מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Gilmore Fan

New member
הדבקה נוראית!!!../images/Emo122.gif

ממש רואים שזאת לא היא- ממש מכוער =(

Gal6

New member
יכול להיות

אבל אני מצאתי את זה ככה בגוגל אימאג´

HaMsTeR

New member
וואו!

איזה כייף לך! אז מה אם זה היה לפני שהיא הייתה מפורסמת? את הכרת אותה!!! וואו! היא הייתה חמודה?

למעלה