הפגישה שלי עם הראלו'ש... ביום העצמא

הפגישה שלי עם הראלו'ש... ביום העצמא

העצמאות ה-57... איזה כיף היה... הייתי בהופעה של הראלו'ש בכפר סבא העיר שלי... ומסתבר שכשמכירים תאנשים הנכונים בעיר שלך אכן יש דבר הניקרא פרוטקציות מה שבדרך כלל אין לי!!! אז אני וחברה שלי שאגב לא ממש מתה על הראל אבל עשתה את זה בשבילי שינסנו מותניים ועפנו למאחורי הקלעים לנסות את מזלנו להתידדות עם שוטרי כפר סבא וכרטיס השוטר שלה (חברה שלי שוטרת) ניסינו הכל ולא הצלחנו פתאום ראינו אחד מהתחנה איתה והוא מכניס אותנו ככה בכיף חחח הוא זה שהכניס אותי גם להופעה שהייתה למויאל חחחח בקיצור אנחנו נכנסות ככה בסתלבט וכולם מסתכלים עלינו עוד שנייה רוצחים אותנו... חחח... אנחנו נכנסות לפני שהראל הגיע ... הוא מגיע ואנחנו כזה מזדחלות מאחורי האוטו שלהם... ואז מקיפים אותו מכל הכיוונים... ואני צועקת לו : "הראל הראל, והוא מסתכל עושה כזה שלום עם היד בא להתקרב וכמעט לוקחים אותו ולפני זה הוא נותן לי נשיקה כזה עם היד באוויר ולחיצת יד שהתרחקה עם השומרים... כזה חמוד!!!!!!! הוא רצה לבוא להביא לי חיבוק ולקחו אותו זונות!!! בעעעעעעע בקיצור השוטר החמוד... כן!!! יש כאלה חיחיחי אומר לי שאני ילדה קטנה חחח כי אני מתרגשת ממנו חחח ואומר לי רוצה לראות אותו ממש קרוב? ואני כזה כן! אז הוא אמר בואי אני ייקח אותך לבמה... בקיצור אנחנו כזה בסתלבט שלנו עוברות את כל המשמר הכבד מלוות בשוטר שאומר: "זה בסדר הן איתי חיחיחי" וממשיכות לכיוון הבמה עוברות גדר כזאת קטנה והופ!! אנחנו על הבמה רואים את הראל מה זה קרוב רק מאחורה ... עמדנו איפה שהרקדנים וכולם מסתכלים עלינו מהגדרות שליש ואומרים איך נכנסתם בלה בלה בלה חחח בקיצור אני כמו ילדה טובה מחכה ליד היציאה שהוא אמור לצאת ממנה... כדי לקבל תחיבוקי שהייתי אמורה לקבל ממנו... ובמשך כל ההופעה נהנת מאודדדדדד מהופעה כמעט פרטית כי הוא היה מה זה קרוב כפרעליו הוא ירד לילדים בקהל חחח ... ונתן להם ידיים... ואז כשהוא מסיים ובא לרדת... מה אני מגלה??? הוא יוצא מהצד השני... ואני כולי בהיסטריה... רצה לכיוון השני וחברה שלי צועקת עליי שאני משוגעת! ואנחנו באות לכיוון האוטו שלהם... ועומד שם אחד שלא קשור לשום משטרה ושום מאבטח ושום כלום וצועק עלינו... חשב שהתפלחנו ואני כזה יואו שחברה שלי תעיף אותו עם הכרטיס שוטר שלה עוד שנייה יש לו פה דו"ח והוא צועק וכו' והיא מנסה לדבר איתו בהגיון כאילו הוא יודע מה זה ... ואוףףףףף לא עזר בקיצור השוטר שהכניס אותנו לשם ליווה את הראל לאוטו!!! ואני מה זה בעצבים על האיש הזה שחושב שהוא אחראי פה על כולם ... ובסוף הראלו'ש הלך הוא היה רחוק והוא לא שמע שקראנו לו... בעעעע בקיצור פגשתי איתו הסתכמה בשלום, חיוך מופתע של מה את עושה כאןואיך הצלחת להכנס (חחח), יד שהוא עשה לי איתה נשיקה באוויר כזה ולחיצת יד ממש לשנייה... והופעה ממש מקרוב מושלמת!!!!!!!! הראל תודה על עוד פגישה נפלאה למרות שהיו ארוכות יותר... תודה לך על היותך אתה... מקווה שנהנתם מסיפור החוויה שלי... אתם מוזמנים להגיב למי שבא...

איזה כיף לך אלירזוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא בטח הי מזה מאמי ומותק ונשמה!!!!! לפחות ככה זה נשמע ממה שסיפרת...!
איזה כיף לך שיש לך פרוטקציות, הלוואי עליי!!!

as40

New member
חזרתי מההופעה בוינגט

כמעט ביטלו את ההופעה. כאשר המכונית של הראל הגיעה הכניסו אותו ישר לאיזה מקום סגור וכאשר הוא רצה לצאת להופעה הוא לא יכל כי עמדו שם הרבה בנות. היה שם אלון ומישהוא בשם דקל (מי זה?) שהיה מאוד עצבני וכל הזמן צעק שאם לא יפנו את המקום הם מבטלים את ההופעה והוא לא צחק כי שמעתי אותו מדבר שם אם מישהוא מהבטחון שאם תוך 5 דקות הם לא מפנים את כולם הראל נכנס לאוטו והם נוסעים בלי להופיע. בסוף באיחור של 20 דקות הם ראו שאין להם ברירה והחליטו שהם ינסו להכנס עם המכונית עד הבמה. נסיעה של 30 שניות לקח להם במכונית אולי 10 דקות להגיע. הראל עלה על הבמה וכמובן היה מקסים.הוא שר את עודני ילד, בשיר לעוף הוא העלה ילדה בת 4 בערך ששרה איתו אחר כך הוא שר את בתוך ובסוף את הנני כאן וגם פה עלתה לבמה ילדה אחרת ששרה איתו.בסוף הוא רצה לרדת ולנגוע לילדים בידיים אבל הוא ראה שישר התחילו הדחיפות אז הוא ויתר אמר חג שמח תהנו ותשאירו לי שיפוד אחד וירד מהבמה. ואז הוא נכנס לאוטו והם לא יכלו לזוז כי הקיפו את האוטו מכל הצדדים אז הם שינו כיוון ונסעו אחורה והיו צריכים לקרוא לבעל משאית שחנתה שם ויבוא ויוזיז את המשאית כדי שהם יוכלו לעבור.אולי רבע שעה עד שהם הצליחו לנסוע משם שכל הבנות רודפות אחרי המכונית. ראיתי שם כמה בנות מהפורום הרישמי שנכנסו מאחורי הקלעים והצטלמו איתו ובנות אחרות עלו על הבמה בסוף ונתנו לו מתנה . וגם אהוד אלישע היה ועדר של בנות רדפו אחריו.

נצל"ש- לקרוא ולהיגעל ../images/Emo46.gif

מתוך וואלה! גזענות וגועל נפש- אני מדגישה לכם את החלקים החשובים- 1. יום העצמאות - כי להשפריץ קצף על אנשים ברחוב זה מטופש, ילדותי ואלים. 2. שידורי קשת - כי להיות מגלומן זה הכי פאסה שיש. 3. האותיות הקטנות בפרסומות - כי הן תמיד סותרות את המבצע עצמו. 4. הכיבוש - כי הוא כבר משעמם, לא רק הורג. 5. תקציב הבטחון - כי מי באמת צריך להוציא כסף להגנת חוגי בלט בהתנחלויות? 6. פעילי ימין - כי נמאס מאנשים עם תסביכי גבריות וזין קטן. 7. פעילי שמאל - כי נמאס מאנשים עם תסביכי גבריות וזין קטן. 8. הומואים - כי נמאס מבני מיעוטים. 9. אוחצ'ות - כי אם היינו אוהבים בנות, היינו סטרייטים. 10. דוגמנים בתחתונים - כי אנחנו לא עומדים בזה. 11. פיגועים - כי זה מבאס לאללה. 12. "קרבי זה הכי אחי" - כי לחיות זה יותר מגניב. 13. לאומנות - כי זה מזכיר לנו דברים שהסבים המתים שלנו כבר הספיקו לשכוח. 14. תוכנית ניצנים – כי איפה יהיו במות כוכב נולד 4? 15. שיחות סלון על עתיד המדינה - כי בסוף כולם מצביעים ליכוד. 16. מרכז הליכוד - כי עוזי כהן לא אסתטי. 17. עוזי כהן – כי אם היינו רוצים שבבונים ינהלו את המדינה היינו גרים בספארי. 18. עגיל בפופיק - כי זה לא באמת כיף לראות שאריות חבל טבור של פריחות. 19. אוטובוסים - כי הם עושים בחילה ונותנים תירוץ להורים לא לקנות לנו אוטו. 20. מורי נהיגה - כי אפילו זונה מעמידה פנים טוב יותר שהיא אוהבת אותך. 21. טלפונים סלולריים - כי זה יהיה אסון אופנתי כשמדינה שלמה תלך עם גלח בגלל סרטן במוח. 22. אודטה - כי תה טיבטי מספיק כדי לדכא את התאבון. 23. כתום - כי להתנגד להתנתקות זה לא תירוץ. 24. TNT - כי טעם רע זה לא משהו להתגאות בו. 25. מלחמת הוט/לווין - כי גם ככה בוחרים רק לפי המחיר. 26. כיכר המדינה – כי זה לא באמת קיים, נכון? 27. חופי תל אביב - כי כולם כבר יודעים שהרצליה זה השחור החדש. 28. שוק בצלאל ושווקים בכלל - כי כולם כבר יודעים שאין שם באמת מציאות. 29. קניונים - כי נזלת של ילדים ומוגלה של ערסים לא הולכים טוב יחד. 30. חדרי כושר - כי משלמים בדם, יזע והרבה כסף ובסוף סתם מרגישים רע. 31. טלנובלות - כי למרות שהפרקים עוברים שום דבר לא באמת משתנה. 32. ערסים - כי אפילו הם רוצים להיות מטרוסקסואלים. 33. אלימות במועדונים – כי עוד 10 שנים לא נאמין שמישהו נרצח בגלל איזו פרחה בשם שירן. 34. מכירת אלכוהול מעל 18 - כי אוכפים את זה כמו שאוכפים את 'אסור לעבור באדום'. 35. הגבלת נוסעים לנהג חדש - כי זה לא באמת יפתור את בעיית תאונות הדרכים. 36. ריקי גל - כי דודות מקומטות וצרודות היו לנו מספיק בבר מצווה, וגם כי הלבן היחיד שלהן היה בפודרה. 37. מתנחלים שחוסמים כבישים – כי זה שסוף סוף מעיפים אותם, לא אומר שהם צריכים לעכב אותנו. 38. סלבס בשירות הצבא - כי כולנו יודעים שהם לא באמת עושים שם משהו. 39. קבצנים נואשים - כי למה לתת צדקה למי שמתעקש להגעיל עם רגלו הכרותה? 40. מבחני בגרות - כי גם ככה כולם מעתיקים. 41. לימור לבנת - כי ההורים והתלמידים שונאים אותה, ובעיקר כי חוש האופנה שלה בקאנטים. 42. פקצות שמנות עם חולצות בטן - כי יש לנו תכניות ארוכות לעיניים שלנו לפני שנתעוור. 43. ראפרים מקומיים - כי אתם יודעים, זה לא נשמע הכי אותנטי כשאתם שרים על הגטו. 44. אנשים סיעודיים - כי בכסף שהם מקבלים מהמדינה, מזמן יכולנו לקנות פלייסטיישן 2. 45. פמיניסטיות שעירות - כי הגיע הזמן שישלימו עם זה שבחיים לא יהיה להן בולבול. 46. בגדי ים קטנטנים - כי כואבות לנו הביצים. 47. תיירים יהודים מצרפת - כי החארות גונבים לנו את כל הכוסיות. 48. שביתות - כי יותר הגיוני לנתק את החשמל בבתים של ח"כים ולעזוב אותנו בשקט. 49. אמנים מתים - כי בקצב הזה נשאר רק עם שרית חדד. 50. כוכבים נולדים - כי נינט מספיקה לנו. 51. סרטן - כי אנחנו מוכנים לוותר על הטיסה לדיסנילנד. 52. ט"ו בשבט - כי יש הרגשה שמישהו ממש משועמם המציא את החג הזה. 53. קליפים בשקל - כי עדיין יש אנשים שצופים בערוץ 24. 54. חניה בתשלום - כי האם לא בשביל זה אנחנו משלמים מסים? 55. סרטי בורקס בשידורים חוזרים - כי גם צפייה אחת ב"צ'ארלי וחצי" זה יותר מידי. 56. שיער דליל - כי אפילו שירה מנור כבר מתלוננת. 57. וואלה! - כי נמאס כבר מתל-אביבים מתנשאים. גועל נפש... איכסה... וואלה פשוט יכולים להתבייש בעצמם שהם קיימים...

פשוט בושה...

שיש אנשים כאלה במדינה שלנו. עוד מס"ש לאוסף...
שונאת הומופובים!

עד גבול הירדן ../images/Emo3.gif

אני באמת חייבת להפסיק לראות את אותם הפרקים של השיר שלנו, אני כבר זוכרת משם סצנות שלמות בעל פה

עשיתי משהו יותר טוב-

(טוב נו, לא יותר טוב
אבל מספיק קרוב
) שלחתי למעריב לנוער מכתב נגד צחי בוכמן, על היחס שלו לנשים במדור המגעיל שלו...
אני לא יכולה במעריב לנוער להתלונן על מה שהוא עושה בוואלה, אבל על מה שהוא עושה במעריב לנוער אני כן
עכשיו כולם להגיד כמה שאני מדהימה וכמה שאני צודקת
סתם נו

והנה עוד מה שעשיתי כנגד הבוכמן

שלחתי לוואלה הודעה- מערכת וואלה שלום. אני רוצה להתלונן על הכתבה "מוכרחים להמשיך לבאס" שנכתבה לכבוד יום העצמאות על ידי צחי בוכמן, בן גולדמן וגיל רובין. מדובר בכתבה גזענית, הומופובית, ומזלזלת לחלוטין בחיי אדם, בטרור, בפיגועים, ובדברים רבים אחרים. הכתבה לא הייתה מצחיקה, היא הייתה פוגעת, ואני לא היחידה שחושבת ככה. נורא חבל שדווקא ביום של המדינה, ביום שבו הישראלים אמורים להראות גם את הצד הנחמד שלהם, את הצד החוגג, במקום את הצד שחי בצל פיגועי טרור וגברים דומים, הכתבים מצאו לנכון לפרסם כזאת כתבה, שפוגעת בכל קהילה כלשהי, בין אם זה משפחות שכולות, הומואים, אנשים שמתגוררים ברעננה, וכל קהילה שהיא. אני מקווה שתתייחסו ברצינות לדברי, ובעתיד תמנעו מלפרסם כאלה כתבות, ותתחשבו קצת יותר בקהל הקוראים, ולא רק בכתבים המתוסכלים.

../images/Emo45.gif מסכימה לחלוטין!

אני פשוט שונאת הומופובים, גזענים ושוביניסטים. פשוט חארות בני האדם האלה!

פעם,

נסענו עם התנועה לאנשהו, וברך חזרה ישבתי עם חברה שלי ודיברנו על עברי לידר, די בהתלהבות, כמה שהוא מוכשר והכל, ואז זה שישב מאחורינו שמע אותנו ואמר לנו "אבל הוא הומו..." אוי, את לא יודעת כמה רציתי ללכת אליו ופשוט לחנוק אותו! כל כך עמד לי על קצה הלשון "אתה מדבר על הומואים? הסתכלת פעם במראה?!" (הבנאדם פשוט עונה על תיאור ההומו האידיאלי, כמובן, בשביל מי שבאמת חושב שהומואים 'נראים')

עברי לידר../images/Emo99.gif

הוא בנאדם מוכשר ומדהים! הוא פשוט יוצר נפלא. יא הייתי חונקת את זה שיושב מאחורייך.. נותנת לו בעיטה במקום שהוא לא ישכח לעולם!!!
שונאת הומופובים

למעלה