הפגישה עם אנני

זהרי

New member
הפגישה עם אנני

באותו היום היתי מאוד מצוברח..כל מה שעשיתי לא הצליח לי..הרגשתי כאילו כל העולם נגדי..והכל הפנמתי ..וכאב לי כל כך..והאזנתי רק לשירים שרק עשו לי רע...פתאום קבלו השירים משמעויות אחרות ..דברים שהזדהתי איתם.. ואז החלטתי..אני כבר לא יכול.. שעת בין הערבים ואני מוצא את עצמי נוסע לכוון הצוק בגעש..ידעתי שאני הולך לעשות את זה.. כל הדרך חלפו כל האחים שלי מול נגד עיניי..נזכרתי בכל העובר עליי מאז ימי ילדותי ועד התבגרותי...דמעות זלגו בעיניי ..עוד קילומטר ועוד קילומטר..וידעתי שאני הולך להפרד מהעולם..הרחתי את ריח הפריחה ..את העצים שעברתי..ידעתי שאני אומר שלום לעולם שבמשך שנות חיי גרם לי רק סבל ופעימות הלב שלי גברו וגברו כשהתקרבתי לצוק.. הגעתי.. דממה.. יצאתי מהאוטו הבטתי בשקיעה על הים...למרות שהיתה זו השקיעה הכי יפה שראיתי בחיי לא הסבתי את תשומת ליבי לכך... התקרבתי לקצה הצוק..מטר ועוד מטר...הנשימה הועתקה מגופי...ידעתי שעוד שניה אני הולך לעשות את זה... קולות של אנשים היו מרחוק אך זה לא הפריע לי להתקדם לעבר קצה הצוק... וכמו רגע לפני שקפצתי שמעתי רעש... הבטתי לימיני וראיתי דמות של נערה בשמש..שיער קצוץ הנראה כמו ירח מלא על דמות השמש הנשקפת... שמלתה לבנה..לבניה נראים באור החמה.. הדמות עמדה בקצה הצוק וכמו חיקתה את מעשיי..לפתע התעשתתי ....לא הבנתי מה אני עושה שם.. ורגע לפני.... כמו רץ מרתון רצתי לעברה..ידעתי מה היא זוממת בליבה.. ורגע לפני אחזתי בה.. ....ונפלנו יחד על החול האדום... עשר דקות אחרי.. שמי אנני ...חייכה היא לעברי..בעוד שננו על גבנו חבותים מהעוצמה של הנפילה של שננו... ראשנו היו כפסע סנטימטר האחד מהשני.. ואני זהרי..חייכתי לעברה... היא הביטה בעיניי ועוד לפני שיכלתי לזוז ..העבירה את אצבעה על שפתיי...לחשה לי..אני בשמים? האם אתה המלאך ששמר עליי? לרגע האמנתי בעצמי שאני באמת מלאך.. אני..אני..גמגמתי.. אני זהרי ואני במקרה כאן... היא הביטה בעיניי כמו ידעה מה רציתי לומר ולא דברה.. ובמקום לדבר רק אחזה בידיי...אמרה לי אני יודעת..שתקה.. הבטתי לעברה במשך כשעתיים..רק הנשימות שלנו הסגירו את מה שעובר עלינו לאחר זמן שאיני זוכר קמנו ביחד... הבטתי לעבר השמים..קטפתי לה כוכב בכף היד..ואמרתי לה...את הכוכב הזה שלחי לחופשי...ובכל רגע נתון שתצטרכי את נוכחותי הביטי על הכוכב.. ולא משנה היכן אהיה תמיד אביט למעלה ואחוש אותך ..וכאשר ארגיש.. אגיע אלייך גם מרחקים.. כי אני..אוהבך ..המלאך ששומר עלייך... נשקה היא על שפתיי בלהט...והתרחקה לעבר העלטה... פקחתי את עיניי..יושב כך במכונית...לא יודע אם היה זה חלום או דמיון... אבל ..כוכב בשמים האיר למרחקים..הבטתי בו חייכתי אליו.. וידעתי...היא חושבת עליי וזה אינו מראה שוא... זהרי

Mאיה

New member
זהרי-- זה פשוט מדהים!!

קראתי אותך בשקיקה...אני רק מחכה שאנני תיכנס ותגיב... ולכל השאר, אני מחכה...כרגע יוצאת להפסקונת...לא להשתולל בהיעדרי, אוקיי?? ואני מחכה לעוד משימות שיושלמו, כל אחד לפי דמיונו וכישרנו, אל תלחצו...זו יכולה להיות למידה מאוד חשובה על מפגשים... טוב, אני יוצאת קצת..פליזזז, תפתיעו אותי ולטובה. אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, Mאיה.

סיון b

New member
טולטול, אל תפסיקי גם את....

תשתפי אותנו מתישהו בדברים שאת כתבת???

זהרי

New member
לכל מי שנמצא כאן

אני עצוב כעת..צריך לצאת לעבוד בחוץ בשמש טל...טוב כל מילה מיותרת..את בטח יודעת מה אני רוצה לומר בשמונה עיניים... ולך סיון..מחכה לך משהו באי מייל...עם הרבה אהבה וMאיה..זה לא פייר אני רוצה לישון.. ןלך משה..מבטיח שאגיב כשאחזור בלילה לביתי.. ולמי שמשעמם מוזמן להתקשר בלילה מאוחר מאוחר מאוחר... זהרי

זהרי

New member
אה...תלוי אם יש לך אי מייל....../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

ועוד משהו... את יודעת היכן הצוק בגעש? זהרי

פלי

New member
אין לי אי מייל... ../images/Emo10.gif

אני לא רק חדשה בפורום אלא באינטרנט בכלל. הצתה מאוחרת, אני יודעת... בררדאי שאני יודעת איפה הצוק בגעש!!!!!

רוזנה

New member
../images/Emo41.gif של איש...

האחיזה שלך בכוכב של אנני עושה גם לנו טוב
מה שגרם לי לזמזם: "תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום?!?!"
לחיי מלאכי הכוכבים בשמיים שמזכירים לנו שיש לנו בשביל מי ומה לחיות...

רק לילה

New member
זהרי

מאיפה אתה מוציא ממך את הדברים האלה?? זה כל כל יפה!!!!
הלוואי וכל יום תראה כוכב כזה!!!

זהרי

New member
לרק לילה

מחבק אותך הלילה מחכה לך הלילה חושב עלייך הלילה ושולח לך חלום מתוק ללילה זהרי

זהרי

New member
25 שעות מי יודע?

25 שעות אני יודע אלו השעות שזהרי עדיין לא נרדם ועדיין לא יכול להרדם... סתם מחשבות... זהרי

למעלה