הפגישה הראשונה

הפגישה הראשונה

בחוץ די חמים אבל הרוח נושבת מחכה לך , מחכה לשמוע את דפיקת הדלת שלך הלב פועם בחוזקה .. הבטן מפרפרת לה .. כן אתה בא , אתה בא . שומעת את הצעדים שלך במדרגות עוד קומה .. עוד שתי מדרגות ואז אני אפתח את הדלת לך .. אתה תכנס כל כך גבוה , כל כך יפה ובאותו רגע שתראה אותי , תתן לי נשיקה נשיקה עדינה , נשיקה מתוקה והזרועות שלך יחבקו אותי .. יקיפו אותי בחוזקה ואנחנו עדיין עומדים בכניסה מפחדים לזוז , מפחדים ממה שיהיה ברגע הבא והנשיקה כבר הפכה ללוהטת מתשוקה אשליה נפלאה רק מתחילה החלום שלי ... החלום שלי עליך והכל קסום ממש כמו באגדות אתה לוחש לי באוזן :`` אני אוהבת אותך ילדה יפה שלי `` והלחש שלך כמו קסם .. ממש כמו קסם אהבה ומתמכרת לתחושה של הפה של .. מתמכרת לתחושה שאתה גורם לי להרגיש ... ואז פתאום התנתקו לרגע , שנינו נבוכים לא יודעים איך להתנהג עכשיו .. אבל זה לא חלום , זאת לא אשליה זה יקרה .. ומי יודע אולי זה כבר קרה .... אני אוהבת אותך , מלאך יפה שלי ... אוהבת כל כך ..

blue love

New member
להתמכר...

להתמכר לריח שלה...להתמכר לקולה.. לשכב ולדמיין אותה מול עיניי.. לראות אותה בפעם הראשונה.. ולדעת שכבר ראיתי אותה אז.. הרי מכיר אני את עינייה..מכיר את קולה.. ראיתי אותה עשרות פעמים...בדימיוני. האם הדמיון תעתע בי? האם כשתעמדי מולי ...אני אראה אותך? או אותה?.. blue

לדעת ..

לדעת שכשראיתי אותך , ידעתי שכבר ראיתי אותך .. לשכב במיטה ולתת לך לענג אותי .. לענג את חושי .. לעצום עיניים ולשמוע את קולך השקט .. לוחש לא לוחש .. אומר לא אומר .. הדימיון הוא דבר אכזרי .. מה יקרה אם כשהרגע יגיע .. זה לא יהיה כמו בחלום?? מה יקרה אם כל זה יתברר כמעיין פטה מורגנה .. נווה מדבר באמצע שום מקום ??? לא , אני מסרבת להאמין לזה ..זה לא חזיון .. זה אמת .. וזה קורה ... שלך

ofekroy

New member
הפגישה הראשונה

סיפור נחמד מאד אשמח אם נמשיך מפה

למעלה