הפגישה היומית!!

הפגישה היומית!!

טוב, היום ראיתי באיכות די גרועה את ההתחלה זה כל שני התנתק... אז נמאס לי והפסקתי את ההקלטה ועברתיי לאקס פי וראיתי די טוב...

ובעניין התקציר

תאמת לא הבנתי כל כך מה היום, הנה מה שהבנתי: בהתחלה מיה ואבא שלה ומריצה ואמא שלה רבו... ואז לא יודעת מי ניצח. פיטר סיפר למיה שאבא שלה יוצא עם מישהי. דוענוף והמורה המניאק גילו שסנטיאגו נתן 7 לפאבלו בעבודה למרות שהוא הגיש לו דף ריק. לוחאן ומנואל ניסו להזהיר אותו, וכשהם באו לסנטיאגו {דונוף והשני} לשאול אותו, הם לא מצאו את המחבן כי לוחאן ומנואל גנבו אותו. סוניה ומיה היו בחדר של מיה ודיברו על משהו. מריצה גלתה את זה ואמרה לאמא שלה שאם היא מתיידדת עם מיה היא הופכת להות האוייבת הסופר גדולה שלה! סנטיאגו גילה על הסמים, ושאל את שני הילדים מי נתן להם. הם אמרו שזה חואקין. חואקין ניסה להבאוח מהאחריות, ואמר למנהל שהסוחר זה תומאס!! איזה מניאאקקקקק

מרי צילמת?

אני כמו איזה דפקה הקלטתי באקס פי ושכחתי שזה לא עובד בעברית וניסיתי לשמור בעברית.. הלךך לי הכל..

חגית756

New member
נילי תיכנסי דחוף-חולה עליך!!!

רק ביום שישי הכרנו וכבר אני מתה עליך!!!!!!! אין כמוך שרשמתי לך מקודם את מה שרשמתי לך... אז עוד לא קראתי את זה ... כי אתמול את יודעת לא הייתי בבית כדי שאני אראה המורדים...וביקשתי תקציר ואת רשמת לי ... למרות שלא כל-כך הבנתי את הפרק (מהתקציר) רציתילהגיד לך שאין כמוך!את באמת מקסימה ומתוקה...(לא היתכוונתי להגיד משהו רע על התקציר...) אז:תתתתתוווווודדדדדההההה עעעעענננקקקקקייית!!!!!!!!!!!!!!!

חח אני שמחה

ישש אוהבים אותי! סתם סתם חגית אני עושה כל יום תקציר {למרות שאטני ביומיים האחרונים לא הצלחתי תראות כמעט}. יש לי פינה במאמרים

למעלה