הפגישה בוטלה<<<

הפגישה בוטלה<<<

הרבה אנשים לא רוצים לבוא חלק גרים בצפון וחלק מחכים שהמשיח יעזור להם מתביישים לבוא תודה על העזרה שלכם לקיים פגישה. אבל אל תבוא ביום חמישי תודה על כלום

thesword

New member
חבל מאוד!!!!!

אני גר בצפון הארץ ורציתי לבוא, יש סיכוי גדול שאני בא באוטו, ני יכול לקחת את האנשים שגרים בצפון איתי.. חבל להפסיד ערב כזה.. ממה יש להתבייש??!! סוף סוף איפשר להיפגש רק אנחנו המגמגמים בלי נוכחות של אנשים אחרים.. באמת חבל מאוד!!

stkachov

New member
לא נורא

אגב יש בדיוק ביום חמישי בצפון פגישה של אמב"י, אז אתם כולכם מוזמנים להגיע, במיוחד אתה THESWORD . הנה זה מה שכתוב על כך באתר של אמב"י: "12/08/04 ערב חוויתי בק. מוצקין הערב יתקיים ביום חמישי 12 לאוגוסט 2004, שעה 20:00 במתנ"ס גושן, רחוב גושן 62 (על יד המזרקה) ק. מוצקין להתראות" --------------------------------- אני אולי אגיע.

חבל להתעצבן

אני לא יודעת אם אתה יודע אבל פעם בחודש מתקיימים מפגשי פורום, פעם בצפון ופעם במרכז. המפגשים בד"כ זוכים להצלחה ולנוכחות יפה. האם הגעת פעם לאחד המפגשים? באמת יפה שניסית ליזום אבל אל תשכח שאנחנו לא פורום רב משתתפים וקצת קשה למצוא יום ומיקום מתאימים לכולם. מקווה לראות אותך במפגש פורום הבא.

The big man

New member
ראיתי מאוחר

ארי פטסנה שלום! קבלתי את ההודעה שלך מאוחר רק היום ראיתי אבל תודה רבה על ההזמנה. להתראות

למעלה