"הפגודה" בטבריה...

"הפגודה" בטבריה...

אני וחבר שלי היינו שם ב-1/1, חגגנו שנתיים ביחד..... הייה מעולה!! וואי, איזה אוכל מדהים יש שם........

S i g u r R o s

New member
ביקורת מדהימה

מעבירה את המסר באופן המוחשי ביותר. רוויית תיאורים מטאפורים מתקדמים, פירוט מחירים מלוטש, בקיצור- ביקורת כמו שביקורת צריכה להיות. המשיכי כך!! מצויין!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אכן תמציתית הבחורה

מ ציץ

New member
הפגודה- נפלא

הייתי שם עם אשתי, כשרק הכרנו- נהננו מכל רגע במזל טוב בקרוב נחגוג 30 שנות נישואים מעניין אם עדיין נהנה

לכל מי שהייתה לו בעייה איתי.....

אני ממששששששששששש מתנצלת שלא פיניתי חצי יום בשבילך כדי להגיד לך בדיוק מה לאכול ולא לאכול שם... יש לי כמה דברים קצת יותר חשובים לעשות מאשר לדאוג לך בעניין הזה... לא התיימרתי לכתוב פה מגילה על כמה שהייה מדהים, פשוט חלקתי עם כולם קצר ולעניין שהייה ממש טוב...זה הכל..... ואם עדיין יש לך בעייה...ואני בספק בגלל שצריך להיות ממש משועמם כדי לבזבז אנרגיות על שטויות כאלה......... אז אתה יודע בדיוק מה לעשות..........

meravbr

New member
../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שהשתלחויות פה במקום - משני הצדדים, אבל הביקורת כלפי "המברק" שרשמת מוצדקת לדעתי, כי מלכתוב " הייה מעולה!! וואי, איזה אוכל מדהים יש שם........" אנחנו לא לומדים כלום, ואותי, למשל, זה ממש לא שיכנע לבקר במסעדה בפעם הבאה (שאני מקווה שהיא לא תהיה בקרוב) שאהיה בטבריה. תשימי לב רבים מהכותבים פה לא כותבים מגילות (חלקם כן
) אבל לפחות כותבים איך היה האוכל, מה אכלו, כמה עלה, איך היה השירות ואיך היתה האוירה. דברים בסיסיים למדי בכתיבת ביקורת מסעדות, ואנחנו ממש לא מתיימרים להיות מבקרי מסעדות מקצועיים. למרות כל זאת אני מקווה שתמשיכי לכתוב פה, וביקורות קצת יותר מפורטות, כדי שכולנו נצא נשכרים

רגע, סליחה, אני לא מבינה משהו...

לא הייתה פה שום כוונה לכתוב ביקורת על המסעדה. אני לא מבינה את כל ההנתפלויות עליי. לא נעשה פה שום דבר לא בסדר מצידי. אני לא התכוונתי שבגלל המשפט שכתבתי-כולם ינהרו ל"פגודה". אתם ממש עושים פיל מעכבר! אני רק התכוונת לחלוק רגע אחד בחיים שלי (שבמקרה קרה במסעדה טובה) ותו לא... אני באמת לא מבינה מה העניין............... כל ההתנפלויות באמת לא מוצדקות...

S i g u r R o s

New member
חחחחחחחחחח

סורי בייב, אני לא בקטע של ספאנקינג..
.. אני מאמין בליטופים..
.. [אחחחח מה קרה לי?]

תמיר 8

New member
פלמינגו.עוד לא הבנת?

פשוט ההודעה שלך נשמעת כפרסומת.פרטי מעט יותר כדי לשכנע אותנו שלא נשכרת על ידי הבעלים.(יש היום חברות שמתמחות בזה...)

S i g u r R o s

New member
באמת לא מבין..

הביקורת כתובה לעילא ולעילא.. מדהימה. הכותבת בעלת רוח נוחה לבריות, ידידותית למשתמש, נעימה, חמודה מאד.. ששה לבאר את פשריה ותבונתה השגיבה.. בכלל לא מעלה אש ותמרות עשן בתגובה.. מה אתם רוצים? צ-צ-צ-צ לפעמים אתם באמת קטנוניים
...

ננה f

New member
תפסיק לצקצק יא פולניה.

סיגור מאוד חבל הקטע של הספאנקינג. אתה בטוח שלא?
באמת תמהתי למי הנערה הירוקה העירה... הקישור לא היה ברור. הביקורת דווקא כן. מאוד.

למעלה