הפאנפיק שלי!!

coolit

New member
הפאנפיק שלי!!

גאה להציג: הפאנפיק של קולית! או אם דווקא לירון תתעקש, ברית. *פחות התלהבות* אז זהו, הוא רק מופסק באמצע..

coolit

New member
אוף אני צריכה לשנות שם כמה דברים..

"לעצב את אישיותכם בצורה הטובה ביותר"... אנייודע, הוא, קראב וגויל התרחקו מהמקום.. ממ..

S.Riddle

New member
ברית יקירתי.....

(זהו, מעכשיו אני כל הזמן אקרא לך ככה) נכון שאני יכולה לשים אותו באתר שלי? ומה את רוצה שאני אכתוב בתיאור שלו?

כבר פירסמת פה את ההתחלה פעם, לא ?

לא משנה, העלילה מדהימה!!! אבל תקטיני את הכתב, בסדר
s@me @ne

coolit

New member
כן, פירסמתי..

ואז לא היו תגובות משהו משהו.. אז שיניתי את זה קצת והארכתי, ועכשיו זה יותר טוב.. כנראה.. אז אני אמשיך את זה עוד.. תכתבי מה שאת רוצה... אני אקטין את הכתב.. (נכון שהמלה ´אקטין´ נראית נורא מוזר?) ו.. אוף! (אל תשימו
, יש שאלה שמאוד מטרידה אותי..) ברית, שאוהבת לשים שלש נקודות בסוףכל שתי מילים ומתחבטת בשאלה המייגעת, האם לרצוח את לירון או לא, מצד אחד, שתפסיק לקרוא לי בשמות (חחחח..) ומצד שני- היא חושבת שהפאנפיק שלי שווה משהו.. נ.ב. אני דווקא סופרת מאוד מצליחה בקרב החברות שלי.. באמת יש לי ספר אחד שאני מתה עליו (ואני כתבתי אותו) ושמו: קצת מעצמי. אולי אני אפרסם אותו פעם.. וחוץ מזה אני הכי אוהבת בעולם- לא, לא את הארי פוטר, ולא את שר הטבעות או עולם הדיסק, שאותם לא קראתי, (???) אלא את האחים לב ארי, של אסטריד לינדגרן. אהה, אתם אומרים לעצמכם, אבל מה אפשר לצפות מילדה שעוד חודש (א´ ראש השנה) תהיה בת אחת עשרה, ושכותבת נו"ן בי"ת ארון יותר מההודעה בעצמה?..

S.tal

New member
יפה...

אני זוכרת כשפירסמת את זה... זה פאנפיק מעניין. והיה שם איזה מקום שכתבת מלפי במקום מאלפוי..., אבל זה נשמע כמו שם חיבה חמוד..., אז אולי תשאירי את זה..., המממ...., מאלפי!

פגעסוס

Well-known member
סיפור יפה...

העלילה מותחת והדמויות שומרות על אמינות... רק אם תוכלי להקטין את הכת כדי שיהיה יותר נוח לקרוא...
GYXOIO "ספרות היא איגרת לידיד נפש שאינך מכיר" - נתן שחם

Nagini Potter

New member
וואו! יפה!!

מאוד חמוד! אוף, אני מתה שמאלפוי יברח בצעקות אימה ברגע שהוא יראה את המרג´ינקס..... את יכולה לסדר לי משהו כזה? פליייייייז...... יש לי עוד הרבה מחמאות לכתוב לך, אבל אין לי כוח כרגע, אז תסלחי לי..... Nagini Potter "בתכריכים אין כיסים."

Marty McFly

New member
באמת שיפה, כמעט כמו שלי...

ןבכל מקרה, שאלה: הקטע שהמורה הופכת לקרוקשנקס... את הורדת את זה, או שבטעות פסחתי על זה?

Asafpotter

New member
מדהים!!!!

אהבת...... במיוחד את הקטע שצירפת את הארי ודארקו (וזה היה בדיוק במצב המתאים) לפי דעתי שהקינאה של דארקו תעבור... הוא והארי יהיו חברים.. ואני מהמר שדארקו אוהב את הירמויני ובספרים הבאים הוא יבקש עזרה (או עצה) מהארי לי זה נראה ברור!

Nagini Potter

New member
אז כדאי שתקרא

כי זה בדיוק מה שקורה שם. טוב, לא בדיוק..... אבל בערך. (בי בם בום) Nagini Potter "אורח ודג מסריחים אחרי שלושה ימים." -קונרד הילטון (הדומה הוא ששניהם לא מרגישים בזה. השונה הוא שאת הדג אפשר לזרוק.)

LuNaTiC

New member
ברית!!!!!

מקסים, פשוט מקסים!!! למה הרמי בוכה??? נכון שהארי ודראקו יהיו חברים?? נכון?? בבקשה!!! ו... יאיי! סוף סוף מישהו מוכיח שהאפלפאפים הם לא סתם איטיים... יפה מאוד!! -ענבל-

למעלה