הפאזל של הפחיות!!!!

ד ו ב י ר

New member
הפאזל של הפחיות!!!!

בס"ד אהלןןןן וסהלןןןן אני עושה את הפאזל של הפחיות מהאתר של הפאזלים הידוע. 2000 חלקים בקיצור, הבנתי שצריך איזה שיטה/טכניקה שתעזור לי לחבר את הפאזל... למישהו יש רעיון... כי ככה סתם לנסות לחבר יקח לי שניםםםם :) תודה רבה מראש!

Puzzluna

New member
מנסיוני...../images/Emo39.gif

אני הרכבתי את הפאזל הזה לפני כמה חודשים. קודם כל הרכבתי את המסגרת, אח"כ את המדפים. ולאחר מכן כמעט כל חלק שאתה מחזיק ניתן לנחש מאיזה שורה ומאיזה פחית הוא... בהצלחה,

Miss CBR

New member
../images/Emo13.gif

אני הרכבתי קודם את המסגרת אח"כ את הפחיות ולבסוף את המדפים . באמת יופי של פאזל.

Miss CBR

New member
../images/Emo13.gif

בבקשה

slarti

New member
הצעה שלנו...

כמובן שקודם כל את המסגרת... בכל מקרה, ההמלצה שלנו היא כזאת: - לעבוד על קרטון ביצוע - קודם כל להרכיב את המסגרת - אחר כך לצייר לרוחב קווים שמסמנים את מיקום המדפים... - אחר כך לצייר לאורך קווים שמדמים את הגבולות בין הפחיות.. עכשיו יש לך סימון בעט, על הקרטון, של כל הפחיות. עכשיו מגיע שלב המיון. מוציאים חלק חלק ומסתכלים עליו. את רוב החלקים אפשר לזהות לאיזה פחית הם שייכים - ואז מניחים את החלק בערימה בשטח של הפחית שאליה הוא שייך. חלקים של המדפים גם קל לזהות, ושמים אותם בשקית בצד, לשמור לסוף. ויש גם חלקים של פחיות שלא מצליחים לזהות - גם הם הולכים לשקית בינתיים. אחרי שמסיימים למיין את כל החלקים, מתחילים בהרכבה - זה החלק הכי הכי כיפי בפאזל - תופסים כל פעם פחית אחת ומתחילים להרכיב אותה. מכיוון שיש כבר את רוב החלקים, ומכיוון שהפחיות קטנות, ההרכבה של זה קלה. אחרי זה באמת נשאר רק לסדר את החלקים שלא הצלחת לשייך מקודם, ואת המדפים, שזה קלי קלות כשכל היתר כבר מורכב.

למעלה