הפאזל של החיים

סיון b

New member
הפאזל של החיים

הבוקר, כנסעתי לי בדרכי לעבודה, חשבתי איך הנהיגה בכביש היא כמו פאזל. אנחנו נוסעים בכביש, בדרך לאנשהו. במטרה להגיע למקום מסוים. אנחנו מוצאים לנו את כל הדרכים האפשריות לכך, עוברים ממסלול למסלול עד שמוצאים את הנתיב הנוח לנו לנסיעה. הדרך הכי מהירה להגיע לשם. בסוף אנחנו מגיעים. גם בפאזל אנחנו מנסים להתאים את החלקים אחד לשני. מזיזים ממקום למקום עד שבטוחים שאכן מצאנו את המקום הנכון. גם כאן, במטרה להגיע לאנשהו. לתוצר המוגמר. אז בדרך לשניהם אנחנו עוברים מקומות רבים על מנת להגיע לתוצאה הסופית. במקרה של נהיגה - למקום היעד. רק שבכביש, מרוב ניסיונות ומרוב מעברים אנחנו יכלים למצוא את עצמנו גם במקם שלא ממש רצינו להגיע אליו..... לכן צריך להיזהר.... סתם הגיגים של בוקר, כראיתי מכונית שעוברת בטירוף ממסלול למסלול רק בשביל לעקוף מכונית אחת, "ולהרוויח" דקה אחת של זמן..... מי יודע מתי זה יהיה להפסיד משהו.

rubber duck

New member
חכם סיני אמר

"עדיף להפסיד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע " וזה נכון בלי קשר גם אני אוהב לנהוג מהר - זה כנראה טבוע אצלנו הגברים אבל בכלל בטבע האדם לאחרונה אני משתדל להאט ולגבי החיים הם פאזל אחד ענק אנו מצרפים חתיכה חתיכה כדי לקבל את השלם
שרון ועוד ציטוט " אני רוצה למות בגיל 100 , כשדגל טקסס על הקסדה שלי , אחרי דהירה שך 120 קמ"ש . " לאנס ארמסטרונג ( אחד האנשים הכי מדהימים ששמעתי עליהם )

*אביבה*

New member
זלוטק - להתעורר! ../images/Emo133.gif

השלם - מלשון שלם. אחד שלם עגול. מדובר במשפט שאמרת שאנחנו מחפשים כל החיים את החתיכה שתתאים לנו. אז אמרתי, שאנחנו , כל אחד מאיתנו כבר שלם. ולא, השלם מלשון השלמה.

rubber duck

New member
אין ספק אבל איפה החתיכה שתהיה תלויה

לי על הכתף
נו טוב היא עוד מטיילת לה בעלום הקסום שלנו
שרון נ"ב זושקה אולי נסה היום מרק בצל ???

rubber duck

New member
מרק עגבניות לא ילך ../images/Emo13.gif

אני רוצה משהו עם טעם - נמאס מהמרק הפולני הקבוע ( מרק עוף עם איטריות ) זלטק
שרון

*אביבה*

New member
לא. הסתבכו לי הרגליים בטעות.

מה דעתך להרים רגליים ולנוח? "חרגליים שלי יחרגו אותי...." אין רגליים לדבר.....(איזה דבר?.......) לשקר אין רגליים.......

deep ocean

New member
מה זה קורה פה?

זה דומה למחשבות שיש לי בנהיגה
פעם בנהיגה חשבתי מלא דברים על הקשר בין להיות לוחם לבין להיות נהג טוב אני נכנסתי למחשבות ממש עמוקות!! באיזשהו שלב הייתי צריכה לקחת שמאלה בגלילות ולא להמשיך ישר בכביש החוף, מרוב שהייתי שקועה כמעט פיספסתי את הפנייה

*אביבה*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לי זה קרה בכביש לכיוון פאריז ועד היום אני לא יודעת לאן הגעתי.... תגידי, פה זה פה או שם???

rubber duck

New member
אגב בתור חולה נהיגה לשעבר

ואחד שנהג מהר ואפילו מהר מאד ובעיקר בשטח יום אחד מצאתי את עצמי עם 4 גלגלים באויר
למזלי נחתתי עליהם שרון

למעלה