הפאזלים שלי

בחנות של מסגרות

שקרובה למקום מגורי. נראה לי שלפעם הבאה, אני אצטרך למצוא מקום אחר, כי נדמה לי , שהוא סגר. הפאזלים הללו הם של אמא שלי כאמור, והיא מסגרה אותם, כך שאני לא זוכרת מחירים. את יתר הפאזלים שהרכבתי נתתי במתנה וזה היה די מזמן, כך שאני לא ממש זוכרת את מחירי המסגור שלהם. אני מניחה שמאז זה גם השתנה. עד כמה שזכור לי, זה לא זול. אפילו לא כשמדובר במסגרות פשוטות ביותר. ובכלל אם רוצים זכוכית מאט במקום זכוכית רגילה, זה מייקר עוד את המחיר.

סקרמנטה

New member
מה שבטוח זה שאת אוהבת אומנות :)

הפאזלים יפים מאוד! חבל שלא ניתן לזהות את הציור הכהה של ואן גוך...

אני אנסה לצלם אותו שוב.

הפאזל עצמו כהה, אם כי לא כהה כמו שיצאה התמונה. חוץ מהפאזל הראשון, אמא שלי בחרה את כולם. זה הטעם שלה. אני רק הרכבתי אותם עבורה.

123נעמי

New member
איזה יופי של פאזלים ../images/Emo13.gif

ממש מוזאון יש לך בבית נהדר

../images/Emo6.gif לאמא שלי!

אני קצת חוזרת על עצמי, אבל אלו הפאזלים שלה. המוזיאון נמצא אצלה בבית. אבל היא אוהבת אותם וזה מה שחשוב.

רק הקנדינסקי אצלי.

הסיפור התחיל מזה שקניתי את הפאזל הראשון - הגשר של ואן גוך. בדיוק כשסיימתי להרכיב אותו ולהדביק אותו, אמא שלי היתה אצלי והוא מאד מצא חן בעיניה. היא לא הפסיקה להתלהב ממנו אז החלטתי לתת לה אותו במתנה. (סוף סוף היה לי משהו שאמא שלי נורא רצתה כדי לתת לה מתנה. נורא קשה לקלוע לטעם שלה בנושא הזה). התנאי היה, שהיא דואגת למסגור והיא אכן דאגה למסגרת, אבל ביחד עם זה, קיבלתי עוד ערימה של פאזלים שהיא אוהבת להרכבה (כל התמונות שכאן ועוד שניים או שלושה שטרם הגעתי להרכיב אותם). כמו שאת רואה, את כל מה שכן הרכבתי, היא מסגרה ותלתה על הקיר, כך שזה היה שווה. בין לבין הרכבתי ומסגרתי פאזלים (שאין לי צילומים שלהם) שניתנו כמתנות יום הולדת. זו אגב המתנה שאני הכי אוהבת לתת. כך נוצר מצב שהפאזלים שרכשתי לעצמי נדחקו בתור. הסנדלר הולך יחף
. עם זאת, אני נהנית מהם ומההנאה שלה כשאני מבקרת אצלה ואני מאמינה שגם התור של האחרים יגיע.

שהם10

New member
את צודקת, זה הכי כייף...

לתת למישהו משהו שעשית, במיוחד פאזל שזו מתנה שדורשת הרבה השקעה ולראות איך הוא נהנה מזה. ועוד שזו אמא שלך שממש אוהבת את זה, זה כ"כ כייף להחזיר לה בכזו השקעה. לצערי אמא שלי לא ממש אוהבת פאזלים ממוסגרים אז היא לא אופציה אצלי, אבל חבר שלה משפץ עכשיו את הבית ובתור מתנה לחנוכת בית החדש אני שוקלת למסגר ולתת לו את הפאזל שאני מרכיבה עכשיו של הפחיות שי ראיתי שיש לי מקום שמתאים לו בדיוק במטבח, והפאזל הזה מתאים למטבח לדעתי. גם לא מזמן נולד לי בן דוד קטן אז גם הוא הולך לקבל שני פאזלים לחדר, כנראה שאלה יהיו פאזל פאנורמי של שלגיה ושבעת בגמדים והפוטומוזאיק של טיגר, הבעיה היא שאני עדיין מתלבטת בקשר למסגרות, עבות, דקות, בהירות, כההות, עץ או ציבעוני. -אם יש לבם רעיון אני אשמח לשמוע זה דיי יעזור ל!

למעלה