הפאג'רו נתקע ב4*4!

ranzz

New member
הפאג'רו נתקע ב4*4!

כלומר, לא בדיוק. יש בדשבורד שרטוט של הרכב עם ארבעת הגלגלים, במצב רגיל של הנעה אחורית שני האחוריים דולקים, שני הקדמיים כבויים. וכשמעבירים ל4*4 הקדמיים מהבהבים כאילו הם מנסים להשתלב, כשהשילוב הסתיים המנורות נדלקות. בקיצור, מקודם אני מתניע, וקולט שהקדמיים מהבהבים לי בלי שום סיבה... והמוט על הנעה אחורית רגילה 2H! התחלתי לשחק עם המוט, העברתי לכל המצבים, שילבתי לרוורס, ראשון, נסעתי, החזרתי ל2H, כלום, אחרי כל הבלאגן ב2H עדיין הקדמיים מהבהבים כאילו רוצים להשתלב ל4*4! חזרתי הביתה וכיביתי מנוע... אחרי חצי שעה יצאתי שוב וזה הפסיק... מישהו חווה את זה פעם? או יודע מה קרה פה? זה פאג'רו ארוך ידני 2800 סמ"ק GLX...

-רוני-

New member
תמיד אחרי שילוב יש לנתק ולנסוע

כמה מטרים לאחור, לפעמים גלגלי השיניים נשארים בתוך הלוקרים גם אחרי שהניתוק מתוך הרכב התבצע לכן יש לנסוע כמה מטרים לאחור

ranzz

New member
האמת שבפאג'רו לא..

אבל זה לא קשור, זה ניסה להשתלב ולא הצליח, אפילו שלא ניסיתי לשלב בכלל... לפניי אמא שלי נסעה באוטו והיא בחיים לא נוגעת ב4*4, התנעתי את האוטו והמנורות הבהבו בלי שום סיבה.. וכמובן שמתי שניסיתי להחזיר ל2H ניסיתי גם נסיעה לאחור כמו שאמרת לי פעם.. אבל כלום לא גרם להם להפסיק להבהב.

-רוני-

New member
גם בפגארו הנעילה של הלוקרים

חשמלית ואילו השיחרור נעשה על ידי קפיץ בתוך הלוקר (לא פעם ולא פעמיים פירקתי את הלוקרים בפאגרו) לפעמים הקפיץ פשוט נתפס ולא מחזיר את הנעילה בעיקר אחרי נסיעה בחולות

ranzz

New member
הבעיה היא

שכמו שאמרתי, הוא לא היה במוד שטח... אמא שלי פשוט התניעה וזה היה ככה ונשאר עד שאני נסעתי... עזוב לא משנה, גם ככה השבוע האוטו נכנס לטיפולים אני יגיד להם לחבר למחשב ולהסתכל מה קורה עם ה 4*4 LEVER..

למעלה