העתקת שירים גניבה

איריס2210

New member
העתקת שירים גניבה

רוסיה נשמעת כמו בריטני ספירס. שיר בצרפתית של איזו מדינה - לא שמתי לב לשם המדינה ממש העתיקה שיר של סלין דיון שזכתה בו בתחרות האירווזיון. מי שמע על כזו חוצפה. הזמרת נשמעת כמו סלין דיון. תראו לאן סלין דיון הגיעה. למה לא פסלו את השיר של אותה זמרת. תקשיבו לשיר של סלין דיון לפני מספר שנים זה ישמע לכם אותה מנגינה. וכמעט אותם מילים אני חושבת. לפסול את הזמרת ומיד. חבל שאני לא זוכרת את המדינה אבל היא באה לפני השיר של גרמניה.

צביקה ו

New member
המדינה היא צרפת - וגם אני חשבתי

שהזמרת נשמעת כמו סלין דיון, אבל השיר לא ממש דומה לשיר המקורי של סלין מ-88 ("Ne partez pas sans moi")

חוץ מזה, השיר הרוסי לא דומה לבריטני

הוא דומה למייקל ג´קסון. השיר המלטזי דומה לבריטני ספיירס! והשיר השוודי דומה ל"Ring My Bell" והשיר האסטוני דומה לשיר האסטוני מ 2000 ( וגם ל I Believe I can fly ) והשיר האוסטרי דומה ל It´s a Hard Ride שאמשיך ? זה אירוויזיון. כלום לא מקורי פה ! אחרת זה לא היה קליט.....

Euromix - Avi

New member
מה????????

השיר הרוסי דומה לבריטני ספירס? השיר המלטזי דומה לבריטני ספירס? אני בהלם שלא שמתם לב שסהליין (האסטונית) היא בעצם בריטני ספירס!!! הם נראו אותו דבר בקליפ... (אבל בחיים הם לא נראות אותו הדבר...)

איליה.

New member
נכון!! ברגע הראשון של הקליפ

הייתי בטוח שבריטני ספירס הסכימה לייצג את אסטוניה באירוויזיון.

roy758

New member
תפוזטיפש

!!! כבר פעם שלישית שאני מנסה לפרסם את זה! ארמ, כן, גם אני ראיתי שהיא דומה לבריטני

אולי דומה קצת לבריטני ספירס

אבל ראיתם איזה העתק מושלם של ג´ני מאטומיק קיטן (אם אני לא טועה...)היא
אותו צבע שיער, אותם תנועות, אותה הבעת פנים...זה כבר הופך להיות מוזר..

roy758

New member
רק בקליפ של האירווזיון היא נראית

כמו בריטני, מוזר לא

למעלה