העתיד

העתיד

אתם מאמינים שבן אדם יכול לחזות את העתיד (שלו או של אחרים)? אני שואל משתי סיבות: הראשונה היא פשוט להכיר את העמדה שלכם בנוגע לעוד סוגיה, והשניה טיפה יותר מורכבת. מאז שהייתי ילד קטן (8-10) תמיד היתה לי את הידיעה המוזרה הזו... דברים שיקרו לי אני זוכר אותם בזמן עבר ביום ממוצע אני חווה אולי 3 או 4 פעמים דה ז'ה וו. היו המון מקרים שחברים שלי היו באים אליי לספר לי משהו ואני טענתי בפניהם שהם סיפרו לי כבר לפני שבוע ואז הם מספרים לי שזה קרה רק יום אחד קודם ואני נשאר לתהות איך אני יודע את המידה הזה שבוע לפני שהוא קרה.... אז מה אתם חושבים?

אוי אני עילג כשאני עייף

מידה=מידע

J e w l

New member
עמדתי..........|נישקה|

אני מאמינה בזה, אני יודעת שזה קורה, וזה קורה מפני ש... מה לעשות, ואמנם אנו חיים בעולם פיזי ואגואיסטי למדי, אך לפעמים אנחנו זוכים להתקרב, לגעת-לא-לגעת במשהו עדין הרבה יותר, במשהו שכל הזמן נמצא שם, פשוט אנחנו לא רואים אותו ולא חשים בנוכחותו. זה אחד מביטוייו של אותו הדבר העדין והנפלא....... נ.ב. ואיך תסביר אחרת את החלומות שלי על "ראסטות בלונד ועיניים ירוקות, הוא ביקר אותה פעם, לפני כמה לילות, ישב לצידה מביט בה נושמת..." וכו' וכו'?...

המקור של הנשמה יודע הכל רק אנחנו

לא זוכרים או לפעמים לא רוצים לזכור מכל מיני סיבות

humming bird

New member
מימד הזמן

אני מאמין שהזמן הוא מימד , ובתור מימד - אפשר להכנס ולצאת ממנו. העולם הפיזי קשור (bound) למימד הזמן ובלתי נפרד ממנו. הנשמה נמצאת גם מעבר למימד הזמן , וחיבור לחלקים שנמצאים מעבר למימד הזמן יכול להוביל לראיית עתידים אפשריים. יש אינסוף עתידים אפשריים , אך לפעמים יש דברים שהגורל מכוון , כך שנוצרת צומת גדולה של עתידים אפשריים - הכל מתנקז לאותה נקודה , או כמעט הכל... תמיד יש בחירה. אני מאמין שמי שנמצא מעבר למימד הזמן חווה את כל הזמן כולו ברגע אחד , ולכן בהסתכלות מהצד על הזמן אין עבר הווה עתיד , יש רק את הרגע הזה , שבו הכל ידוע. ולמרות זאת , העתיד לא קבוע כי אנחנו יוצרים אותו על ידי הבחירות שלנו. אם ניתן היה לצפות את כל הבחירות שלנו מראש אז העתיד אכן ידוע , ולכן בשביל אלוהים הכל ידוע. אך בשבילנו בני האדם - הבחירה נתונה לכוון את חיינו.

למעלה