העתיד.........

העתיד.........

כאשר הרקנות מתפשטת.... הבטחון והתקווה אובדים נישכחת האהבה שוכחים איך לאהוב... הציניות והספק בהאהבה מחלחל והמסקנה אומרת נואש.... כדי להבין ולקבל....צריך לדעת שלפעמים האהבה בקלות זורמת.... ובפעמים אחרות היא דורשת מאמצים...... תמיד צריך ליזכור בגילוי הבנה ולא לצפות שבן הזוג ידע ויבין הכל.........

צודק לא תמיד צריך לחשוב ולצפות

מאחר שיבין אותנו כמו שאנחנו רוצים כי לא תמיד גם אנו רוצים להבין את האחר..

כוכב ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אתה יודע,למדתי שלא צריך לחשוב כל הזמן על העתיד וגם לא לחיות את העבר רק פשוט את הווה ,הכי טוב שאפשר. אהבה אם לא בקלות היא זורמת כנראה שאינה אמיתית על זוגיות צריך לעבוד אבל לא על אהבה... ובן הזוג לא אמור להבין אם לא מסבירים לו אם יש תקשורת כנה וגלויה ,צרכה להיות הבנה וקבלה...

קורלציה

New member
"פשוט את ההווה"

יש שני ימים בשבוע שלגביהם לעולם אין לי דאגות, שני ימי דרור, שחירותם מן הפחד והחשש קדושה לי, היום האחד הוא אתמול, והיום השני, שאינני דואג לו, הוא יום המחרת...

נפלאאאאאאא

ומכיוון שהיום אתה נמצא בעשיה הרי שבכלל אין לך שום דאגה

*יערית

New member
ברוך הבא לכוכב....../images/Emo13.gif

אהבה לעולם לא נשכחת....... לאהוב זה כמו לרכוב על אופניים... אין לזה פנים,אין לזה תקדימים, אהבה זורמת לאן שהיא צריכה לזרום היום ..ואכן היא דורשת מאמצים....היא דורשת כל הזמן השקעה ורצון לצמוח. ואכן אנחנו לא קוראים מחשבות בכל פעם(רק לפעמים) ולשתף במחשבות,רגשות,רצונות,זה הדבר הטוב ביותר עבור אהבה או כל בנייה שהיא.

ophra

New member
ומה עם כאלה

שלומדים לרכב על אופניים בפעם הראשונה?
אני מאמינה (ואולי אני טועה כי אין לי מספיק נסיון עדיין...) שכל אהבה בחיים היא כמו הפעם הראשונה שעולים על האופניים רק אהבה..

למעלה