העתיד.

Deathatred

New member
השערות

כי לוקאס לא מתכוון להפיק אותם. מה עוד שאם תחפש תמצא בספרייה ספרי סטאר-וורס שממשיכים את עלילת הסרטים אחרי הפרק השישי. הספר הראשון שבהם הוא "הכפפה של דארת´ ויידר" ויש שם איזהשהו מוזח-בעל-3-עיניים בשל טיראוקליוס שיורש איכשהו את הקיסר ומנהיג את מה שנותק מהאימפריה. יש שם גם את זורבה האט (אבא של ג´בה) ועוד. הסדרה כתובה עבור ילדים בגיל חטיבות הביניים (מצאתי את הספרים האלה בספריית החט"ב שלי).

אלה לפחות הספרים שתורגמו לעברית

אבל הסדרה היותר פופלארית, היא סדרת הספרים הרשמית של Bantam, שמעולם לא תורגמה ונחשבת רשמית יותר (היא הבסיס של ה- EU)

TheHead

New member
מה? הספרים האלה הם העתיד?

ואללה נכנסתי לפורום הזה רק כדי לשאול אם יש למישהו איכשהו את הפרקים הבאים. ה"כפפה" וכו´, לפחות מה שאני קראתי בעברית, זה ספר לצעירים-למדי! אל תגיד לי שעל זה הסרטים הבאים היו אמורים להיות! השמועה אמרה שאת התסריטים ל7,8,9 לוקאס כבר כתב, אבל מעולם לא הפיק. יש איזו אפשרות להשיג את התסריטים האלה, או עיבודים שלהם לספרים? ואל תזכירו את "הכפפה" - אם כולנו מדברים על אותו הדבר, אז אתם ממש עושים צחוק, וזה בהחלט לא ההמשך!!! רוצה לקרוא את ההמשך... ואפיזוד3 ייגמר ברע!

כי לא יהיו פרקים אחרי השישי

אני יודע שקשה להרבה אנשים להשלים עם זה, אבל לא יהיו פרקים יותר מעבר לפרק השישי. לא באופן רשמי, לפחות.

Master Jedi

New member
יש לי קצת מידע

בקשר לסוגייה זו... ישנם 3 ספרים בשם מלחמות כן "מלחמות הכוכבים" שמספרים על מה שקורה אחרי הטרילוגיה הישנה. אני זוכר שהספר הראשון ב"טרילוגיה" (אני לא בטוח שהם קשורים למלחמת הכוכבים המקורי) נקרא הכפפה של דארת´ ויידר-מספר על חיפוש הכפפה של ויידר ברחבי היקום כי מסופר שרק בנו של ויידר יוכל להקים מחדש את השלטון הסית´ או שלטון של אופל (לא זכור לי ממש) ויש אחד בשם טריקואלטיליוס או משהו כזה שאומר שהוא בנו של ויידר וקיים קטע שראתי אותו אבל לא הייתה לי סבלנות לגמור את הספר עצמו שטריקו הזה הורג משהו שלא ציית לו עם ברקים כמו של הקיסר. זה כל מה שאני יודע וזוכר, מקווה שעזרתי, גיא מוטולה

Deathatred

New member
בקשר לטריאוקליוס

מדובר במתחזה שהיה נוגש עבדים באיזשהם מכרות. את הברקים הוא מפיק בעזרת התקן אלקטרוני שמחובר לו לאצבעות וגורם לא נזק. גם את הכפפה של ויידר הוא לא יכל ללבוש כי גרמה לו נזקים חמורים ליד. דרך אגב, לא מדובר בטרילוגיה אלא בחמישה ספרים (שקראתי את כולם בחטיבה לפני מספר שנים ככה שאני לא זוכר הרבה פרטים). דרך אגב, למה הם מחפשים את הכפפה של דארת´ ויידר - לא הייתה אמורה להיות שם גם יד-ביונית בפנים?

Master Jedi

New member
כי הכפפה עשויה חומר

שאין אפשרות להורסו ורק בנו של ויידר יוכל ללבוש אותה!

Ecthelion

New member
אז מה?

ומה עם יורים לבנו של ויידר בראש?אז הכפפה תצליח לשרוד?

Deathatred

New member
הכפפה זה עתק סימלי

שאמור לסמן מי היורש הטבעי האמיתי של האימפריה. לכן כולם רודפים אחריה.

למעלה