../images/Emo124.gifבוקר טוב לכל באי הפורום!
אני מוצאת בפורום הזה לעומת פורומים אחרים של הורות ולא חסר כאלה ברשת, פוטנציאל לנושאי שיחה משותפים שהם מעבר לחיתולים, הנקות, בעיות העם המטפלת וכו. לדעתי אפשר להגיע לתובנות הרבה יותר מעניינות ומעשיות שיכולות להיות רלבנטיות לכולנו! כשאני הייתי ילדה להורים מבוגרים קרה שהרגשתי חריגה או לא נח בסיטואציות מסוימות, במקרה אחד שבו הגעתי עם אבי לאספת הורים בבית הספר אחד הילדים שאל אותי מדוע הגעתי עם סבא שלי..
. כל כך נעלבתי אז שהבטחתי לעצמי שכשאני אהיה אמא אני אהיה אמא צעירה! והנה החיים הובילו לאן שהובילו ומצאתי את עצמי מביאה את בתי הבכורה בגיל 37 אך להפתעתי ולשמחתי גיליתי שאני לא היחידה
דפוסי החשיבה בדור שלנו לעומת זה של הוריי השתנו, קצב החיים השתנה, הצעירים לא ממהרים היום להתחייב לנישואין או להביא ילדים לעולם (אני רואה זאת בברור על האחיינים שלי), יש התפתחות רפואית טכנולוגית שתומכת ומסייעת להתגבר על המגבלות הפיזיות ולהגשים את החלום להורות גם למי שעבר את גיל 35+. רבים וטובים מצאו את עצמם משקיעים בלימודים ובקריירה וכפועל יוצא ההורות נדחתה לשלב מאוחר יותר בחיים. אבל בזמן שהחברים הטובים שלנו מתכננים מסלולי טיול חדשים אני מחפשת ג'ימבורי, כשהם מדברים על מגמות בתיכון ותעודת בגרות אני מתעסקת בגמילה ממוצץ וחיתולים, כשאני רואה סבתות בגינה עם הנכדים אני נזכרת שעדין לא התקשרתי לאמא שלי בת ה80 לשאול לשלומה היום, ואילו חברה בת 40+ שהרתה לראשונה מתקשרת להתיעץ איתי בכל מני נושאים עליהם היא מתלבטת. אני בעצמי מתקשה בקבלת החלטות בנושאי עבודה, קריירה, גידול ילדים.. כי הכל צריך להיות מחושב , אי אפשר לדחות יותר מידי והזמן חולף מהר ואני והחצי לא נעשים צעירים יותר... אני באופן אישי הייתי שמחה לחלוק את התובנות שלי, לשאול שאלות, לקבל דעות אחות ולהתיעץ עם הורים אחרים בשלב כזה בחיים. ולכן לדעתי הפורום הזה חשוב
עוד לא התחלנו למצות בכלל את האפשרויות שהפלטפורמה כאן מאפשרת לנו. אז אני מציעה שכל מי שמרגיש/מרגישה את הפוטנציאל של הפורום להצביע עם העכבר ולהתפקד כאן היום! כי ככל שמנהלת הפורום תשתדל ותגלה מסירות היא לא תצליח לעשות זאת לבד!!! שיהיה יום מקסים לכולם
ונא להתפקד בהתאם... (אל דאגה אין הדחות כאן...
)