העתיד של איידול

Bar Ben David

New member
העתיד של איידול

אני לא צופה בל ראיתי כמה קטעים מהאודישנים.
לפי התגובות ברשת הצופים באריקה לא מרוצים ואפילו רצות שומעות, שכבר דוברו כאן, שפוקס רוצים להחזיר את סיימון ופאולה.
אני חושבת שהתוכנית התחילה לאבד את העניין אחרי שקארה הצטרפה, משהו בכימיה התקלקל והאווירה הייתה לא נעימה או יותר נכון לומר פחות משוחררת.
פאולה היא השופטת הכי טובה שהייתה בתוכנית גנ'יפר הייתה חביבה אבל ניקי ומאריה לפי מה שקראתי רשת ממש גרועות
לא ראיתי מאז העונה ה 10, רציתי לדעת האם העונה טובה ושווה לי לחזור לצפות?

LeAnnDylan

Well-known member
HELL NO

העונה שקארה הצטרפה לפאנל הייתה הכי טובה

LeAnnDylan

Well-known member
הסיבה לא חשובה

העיקר שקארה בפאנל זה דבר טוב

אני מוכנה לחיות עם זה שלא יחזירו אותה לאיידול. אבל שלפחות יעשו עונה שניה של פלטינום היט

או שאפשר לעשות את זה מגניב יותר ולקחת כל מיני כותבים שאשכרה עובדים בתעשיה וכותבים שירים לאנשים מפורסמים. ככה אולי הטיעון של מאריה קארי על כותבים מצליחים בתעשיה יתפוס. בעיני זה יכול להיות מגניב לראות את הפנים של כותבי הלהיטים. ככה באמת נדע שנקבל להיטים מכל תוכנית ולא 2 להיטים בעונה שלמה.
זה לא חייב להיות אנשים סופר מצליחים כמו דיאן וורן נגיד. אלא כל מיני כותבים צעירים שאנשים רגילים לא מכירים והתוכנית יכולה רק לעזור לפתוח להם עוד דלתות.
בשבילי זה יהיה בגדר חלום לראות תוכנית עם הילרי לינדזי, נטלי המבי, לוק ליירד, ברט ג'יימס, כריס דסטפנו, אשלי גורלי, גורדי סמפסון, קרי בארלו, ג'וש קיר, ברט ובראד וורן ואחרים..

SHTRUDIDI

New member
נשמע רעיון טוב

תוכנית של כותבים בלבד. נוכל להכיר אותם ואת תהליך העבודה, יכול להיות ממש מעניין.
ואם כבר מדברים על שאיפות, הייתי שמחה לקבל עוד עונה של פיים אקדמי. אני יודעת שעברו שנים אבל אני לא מבינה למה היא לא שבה לחיינו

LeAnnDylan

Well-known member
ואוו, לגמרי!

את יודעת מה, עזבי עוד עונה. הייתי מסתפקת עכשיו בשידורים חוזרים של שתי העונות שכן שידרו. היו שם קטעים כאלה שווים שאי אפשר למצוא עכשיו בשום מקום

איך בא לי לצפות בהכל מההתחלה

SHTRUDIDI

New member

קרולין
ואליסטר והשירים המקורים המעולים שלו

בטוח יש את זה איפשהו ברשת.

LeAnnDylan

Well-known member
כבר המון זמן שאני מחפשת

מידי פעם אני נתקלת בקטעים חדשים שמישהו העלה ליוטיוב שעדין לא ראיתי לפני, אבל את כל העונה עצמה לא מצאתי בשום מקום.
מה גם שמלבד ההופעות עצמן שאת חלקן אין ביוטיוב, אהבתי ממש את הקטעים של מאחורי הקלעים ששם הם שרו הרבה פעמים שירים שווים יותר ממה שהם שרו בתוכנית..
דווקא במקרה של קרולין אני בסדר כי יש לי על המחשב קטעי אודיו מכל השירים שהיא אי פעם שרה בתוכנית, גם בופעות החיות וגם במאחורי הקלעים

אבל הייתי שמחה לראות קטעים של שינייד, פיפה, קייטי, מארלי, פיטר, אליסטר, דיוויד, מאלכי
והשאר..

SHTRUDIDI

New member
על טעם וריח וזה

ביינתיים מעניין ואני דווקא מרוצה מהפאנל החדש. הם מעניינים.

למעלה