העתיד...שלי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

העתיד...שלי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

אתמול היה יום קצר בבי``ס (יש, יש, יש) הלכתי למבחן בסוף...הרגשה טובה אין לי.. בכל אוםן היה לנו תרגיל ירידה למקלטים ונחשו מה היה תפקידי?!?!?!?! לא הייתי כמו כולם! הייתי עם הדבר הזה של עזרה ראשונה!!!!! (yey) פחחח...זה היה מצחיק.. ואז בערב היה לנו ערב חשיפה כלומר כל מגמה מציגה את עצמה בבי``ס..... אני לא חשבתי להישאר שם.. אבל ראיתי שישנם מספר תחומים שמעניינים אותי... אומנות, תיאטרון, פסיכו` סוציו`, ביולוגיה וערבית... (ערבית בשביל מודיעין.) אבל אם אני אקח את כלללללל זה... סביר להניח שלא תיהי לי הזדמנות לצאת מבי``ס... וכאן מגיע החלק שלכם.. help me! אתם יודעים מה זה והייתם שם... אז.. אני אשמח לקבל כמה עצות... הייתה מגמת פיסיקה (איייחחחסס) ו..ממ.... עשיתי משהו מוזר שם היה איזה אחד שהדגים כל מיני דברים ו... עשיתי לו עיניים..זה היה מוזר... מה לע-ז-א-ז-ל חשבתי לעצמי.. היה נחמד מצידו לא לצחוק לי בפנים... אההה... ואני מאחרת לבי``ס אבל לא נורא ב-12 יש לנו פגישה עם הפסיכולוגית של הבי``ס... (אמא`לההההההה.....) ו....מממ..... יש לי חברה שגילינו שהיא מקיאה ובכן אתמול.... אז...דיווחנו עליה.. זה הומלץ מכל מיני אימהות (אחת פסיכולוגית ואחת רופאה) אז.... אני עדיין חושבת שזה לא היה נכון לעשות.. אוף!!!!!! אני מרגישה ממש רע עכשיו..... אני חושבת שזהו.. אז יום נעים לכם, בוקר טוב, וסליחה על הגועליות שתקפה אותי בזמן האחרון זאת סתם תקופה מעצבנת.. אבל אל דאגה ביום שני אני יוצאת לטיול שנתי עדדדדדדדדדדדדד יום חמישי... כך שתנפשו לכם פה בלעדיי.. סוף סוף הא!?.. המוווווווווטציה.

תרנגולת

New member
בואי מחר בערב..

תדברי איתי באיי סי. בכל מקרה- כדאי שתדעי לוותר על כמה דברים.. זה נורא קשה להתמודד עם הכל.. תפסת מרובה לא תפסת. יכול לקרות שתפלי מרוב עומס- וזה יהיה חבל.. תבדקי עם עצמך איך את בלמידה.. אם קשה או קל לך להתמודד, אם את מסוגלת להתמודד עם הלימודים כשיש המון לחץ. תחשבי על זה.. תעני לעצמך.

lonely angel

New member
... :-() ...

``ו....מממ..... יש לי חברה שגילינו שהיא מקיאה ובכן אתמול.... אז...דיווחנו עליה.. זה הומלץ מכל מיני אימהות (אחת פסיכולוגית ואחת רופאה)`` :-() H-( ... הבודדה...

הי לך..

קודם כל ברוכה הבאה.. שנית, כל הכבוד לכן, זה באמת דורש הרבה אומץ אבל מוכיח שאתן באמת חברות או גם חברים טובים.. מאד אחראי.. כל הכבוד גם לאמאות על המעורבות והתמיכה, צריך לפעמים תמיכה של הורה מבחוץ, או אדם מבוגר. מקווה שזה יטופל ואותה חברה תחלים במהרה, היא תהיה זקוקה להרבה תמיכה מכן, ואולי לתקופה מסוימת היא תכעס עליכן קצת אבל עשיתן את המעשה הטוב ביותר שיכולתן לעשות. כל הכבוד. ניב

את צודקת.

אני מגעילה אני דוחה ואני מצטערת על מה שעשיתי.. את צודקת צודקת צודקת! מה לעשות תישנאי אותי אני רוצה תירי בי אני מבקשת עשי בי כרצונך אני בגדתי ידעתי שזה מה שיקרה מה אני יכולה לעשות!? מה!? מאוחר מידי. אני רק מבקשת ממך שתחשבי שוב... לפני שאת אומרת לפני שאת מזכירה עד כמה אני מגעילה תחשבי. להבא המגעילה.

למעלה