העתיד המתקרב.

Emilbb4l

New member
העתיד המתקרב.

שלום לחברי הפורום, אני בן 16 וחצי תלמיד כיתה י"א. אני מרחיב 3 יחידות מתמטיקה 4 יחידות אנגלית 7יחידות כלכלה ומנהל. וכל השאר בגרויות רגילות. ברצוני לדעת,האם זה מספיק ללמוד באוניברסיטה את מקצוע השיווק והמנהל? או שמא ישנן דרישות יותר קשות? תודה לכם.

איזה חמוד אתה ../images/Emo13.gif

למה שלא תתקשר לאוניברסיטה\מכללה שאתה מעוניין בה או תבדוק באינטרנט מה הדרישות? מה גם שבד"כ, בכל מקצוע שהוא, הדרישות שונות מעט ממקום למקום. בהצלחה!

Emilbb4l

New member
אפשר בבקשה

אולי הפנייה לאוניברסיטאות שניתן ללמוד בהן את הקמצוע-או שמא בכל אוניברסיטה ניתן? ושאלה נוספת האם למדיה במכללה למקצוע שווה בעצם לתוא אקדמאי כמו של אוניברסיטה? תודה לכם.

גת וייס

New member
כמה תשובות

אין כזה מקצוע בדיוק "שיווק ומנהל". לפי הבגרויות שלך נראה לי שאתה מכוון יותר לתואר במנהל עסקים/ניהול. בתוך התואר הזה כלולים קורסים בשיווק. יש מכללות שמאפשרות ללמוד מנהל עסקים/ניהול עם התמחות בשיווק, שזה אולי כבר יותר מתקרב למה שאתה מחפש. באופן כללי - תואר של אוניברסיטה נחשב יותר מאשר תואר של מכללה. אבל - ישנן מכללות שמתמחות במגמות מסוימות, ובתחומים אלו יהיו שיעדיפו ללמוד במכללה מאשר באוניברסיטה. תוכל לקרוא המלצות של חברי הפורום כאן. בנוסף, מכללה יוצאת דופן היא המכללה למנהל, שהתואר שלה מצליח לרוב ליהנות מיוקרה דומה לתארים של אוניברסיטאות. כמעט כל אוניברסיטה מציבה באתר שלה דף שיסייע לך לחשב אם אתה עומד בתנאי הקבלה. אני מצרפת לך לינקים לכמה מהעמודים האלה. בהצלחה!

אילת2006

New member
לימודי מנהל עסקים בהתמחות שיווק

זה כנראה מה שאתה מחפש, ובהמשך לתשובתה של מנהלת הפורום, אני הייתי ממליצה דווקא על המרכז הבינתחומי הרצליה. כל עוד תחום השיווק הוא שמושך אותך, ממליצה לך ללכת באמת לכיוון של מוסד השכלה פרטי ולא אוניברסיטה שכן שם הלימודים יהיו יותר פרקטיים ויחברו אותך לעולם המעשה. במרכז הבינתחומי הרצליה מתחילים להתמחות החל מהשנה השלישית לתואר (BA במנהל עסקים) והדבר כולל הרבה קורסים מעשיים, סדנאות ופרוייקטים בשיתוף גופים עסקיים (לוריאל פריז למשל, לואי ויטון, מרצדס...) וממה שאני שומעת מסטודנטים שם הם מרוצים מאוד במהלך הלימודים ומתברגים בקלות יחסית לתפקידים שווים בתום לימודיהם.

avi763

New member
תלוי בפסיכומטרי

אתה תוכל להתקבל לאיזה פקולטה שרק תרצה אם הפסיכומטרי שלך יהיה גבוה. הבגרות יכולה להוסיף ועוד איך לציון הפסיכומטרי אבל היא לא מהווה את העיקר, גם לא 50%. בפקולטות להנדסה וכלכלה רוצים גם 4-5 יחידות מתמטיקה בממוצע גבוה.

למעלה