העשרה בחשבון

מתחנט

New member
העשרה בחשבון

שלום וברכה,

.
הבן שלי לומד בכיתה א', הוא פשוט טוב בחשבון, יש לו את הראש לזה והוא קולט דברים במהירות מדהימה.
וחשוב מהכל, הוא ממש אוהב חשבון, הוא יכול על הבוקר לעשות תרגילים בלי להפסיק, הוא אוהב את זה ומאוד נהנה לראות איך פתאום הוא צמליח לעשות דברים חדשים.
אנחנו מנסים ללמד אותו דברים חדשים מפעם לפעם, לימדנו אותו חיבור וחיסור של מספרים גדולים, כפל וחילוק אבל לא תמיד יש לנו פנאי לכך ומכיוון שאנחנו עובדים עד מאוחר כשאנחנו פנויים זה לא בהכרח השעות שבהן הוא בשיאו.

חשבנו לשלוח אותו לההעשרה בחשבון אצל מורה פרטית מכיוון שאין לנו באיזור תשתית לטיפול בילדים כאלו.
אך הספק שלי הוא האם אני לא פוגע בו בכך שאני גוזר עליו לשבת בשיעורים בבית ספר וללמוד חומר שנמצא הרחק הרחק מאחוריו.

אשמח לשמוע תגובות בנושא.

תודה רבה!

נטלי22

New member
אפשר לבקש העשרה בבית הספר.

הבת שלי יוצאת לשעת העשרה פעם בשבוע עם המורה לחשבון ועוד כמה תלמידים מתקדמים בחשבון מכיתתה. בשעת ההעשרה הם עובדים בחוברת יותר מתקדמת. פרט לכך, יש לה חוברת נוספת שבה היא יכולה לעבוד במשך שיעור חשבון רגיל, כשהיא מסיימת לבצע את המטלות הרגילות ששאר התלמידים מבצעים.

ממליצה להיפגש עם המחנכת ו/או עם המורה לחשבון או רכזת מקצוע חשבון של כיתות א', ולבקש מענה לצרכים המיוחדים של בנך.

riki23

New member
למידה חוויתית

למידה חוויתית לא תפגע בילד, חשוב למצוא מורה טובה ומקצועית שתדע להעשיר את הילד וללמד בצורה חוויתית- משחקים, פיתוח חשיבה, ניהול שיח מתמטי ועוד.

למעלה