העשב של השכן הרכש הכי טוב של יס סידרה מצחיקה לגמרי אהבתי מחכה כבר לשבוע הבא
ש שרונייייי New member 21/11/05 #1 העשב של השכן ../images/Emo13.gif הרכש הכי טוב של יס סידרה מצחיקה לגמרי אהבתי מחכה כבר לשבוע הבא
S shawn 1 New member 21/11/05 #2 נורא אהההבבבתתתתיייי!!!!! אלוהים איזו תוכנית מצחיקה!! ממש אהבתי את התוכנית!! באמת! מחכה כבר לפרק 2!! אני רוצה להבין, יש לעונה הזו 10 פרקים... ועדיין לא ידוע אם תהיה עונה 2???? איך זה??
נורא אהההבבבתתתתיייי!!!!! אלוהים איזו תוכנית מצחיקה!! ממש אהבתי את התוכנית!! באמת! מחכה כבר לפרק 2!! אני רוצה להבין, יש לעונה הזו 10 פרקים... ועדיין לא ידוע אם תהיה עונה 2???? איך זה??
S shawn 1 New member 21/11/05 #3 יש לי שאלה: מישו יודע מה שם השיר שהיה ברקע כשדאגלס (הבחור שעישן במכונית, אבא של ג'וש) עישן במכונית...??
יש לי שאלה: מישו יודע מה שם השיר שהיה ברקע כשדאגלס (הבחור שעישן במכונית, אבא של ג'וש) עישן במכונית...??
A anazapela New member 21/11/05 #4 מנסה בכוח להיות סנסציונית אבל עשתה את העבודה יפה מאוד ושחררה כמה צחוקים בריאים. חוץ מזה, מארי לואיז פרקר יכולה להופיע גם בערוץ הקניות ואני אצפה לעומת זאת, את הסדרה האוסטרלית נטשתי מהר מאוד. הקונספט של צעירים אוהבים ומתלבטים מיצה את עצמו מבחינתי.
מנסה בכוח להיות סנסציונית אבל עשתה את העבודה יפה מאוד ושחררה כמה צחוקים בריאים. חוץ מזה, מארי לואיז פרקר יכולה להופיע גם בערוץ הקניות ואני אצפה לעומת זאת, את הסדרה האוסטרלית נטשתי מהר מאוד. הקונספט של צעירים אוהבים ומתלבטים מיצה את עצמו מבחינתי.
ש שרונייייי New member 21/11/05 #5 כן אני מתה על השחקנית הזו ועל בנים ועל בנות הוא ראיתי בכלל אבל היא ניראת משעממת