הערצת ישבן

a v i 6 9 6 9

New member
הערצת ישבן ../images/Emo13.gif

רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל הנושא הזה של הערצת ישבן (ליקוק פי הטבעת של בת הזוג לאלה שלא יודעים) אני באופן אישי מאוד אוהב להעניק את זה, אני חושב שזו אחת הדרכים היותר טובות לתת לבת הזוג להיות השולטת... מסקרן אותי לשמוע מה יש לכם להגיד על זה... אבי!!!

ohadz

New member
א. יש לזה שם "מקצועי" - רימינג

ב. מה הקשר בין זה לבין שליטה?

../images/Emo45.gif

מרגיש לי ממש לא נוח כשאני מקבלת את זה. לא משנה אם אני שניה אחרי מקלחת, אני עדיין אתהה מה המצב שם (ככה אני גם בירידות, האמת). ולתת? ממש בהתחלה, עוד לפני שהוא מתחיל להזיע וזה. וגם זה, ממש קצר.

הקס

New member
היי אל תכפיש הערצת ישבן

הערצת ישבן זה לא רימינג....הערצת ישבן זה משהו יפה טהור ונפלא.

אז למה שלא תסביר למה התכוונת? ../images/Emo13.gif

ליקוק פי הטבעת הוא אכן רימינג,ההערצה שלך מתבטאת גם בדרכים אחרות? אולי נלמד משהו

חופ שיה

New member
יש הבדל בין ליקוק פי טבעת

להערצת ישבן, הבדל מהותי ביותר. כשמעריצים ישבן, מעריצים קצת יותר מהחור של התחת ע"י ליקוק פי הטבעת. הליקוק מתפשט גם לשאר התחת , אפשר גם ללטף, לשרוט,למעוך, לעשות אותו אדום ע"י ספנקינג, אהבת החדירה אליו והתתעסקות איתו בכלל, תנו לדימיון שלכם להשתולל. יש אנשים שמתגרים רק מלהסתכל עליו זז מולם, יש אנשים שמתגרים רק מלשמוע את המילה "תחת", יש אנשים שזה האיבר הראשון שהם רוצים לראות אצל המין השני וכו'.

הקס

New member
../images/Emo45.gif

אני אחד הASSMEN עם זאת לא אוהב אנאלי בכלל אני אוהב לחדור לכוס מאחורה... אני אוהב לשמן למשש ועסות להסתכל ופשוט לסגוד לתחת...אני מתחרמן רק מלחשוב או לראות תחת(נאה כמובן...רצוי תחת ברזילאי או תימני רך ועגלגל)

a v i 6 9 6 9

New member
ליקוק תחת ../images/Emo206.gif

בסדר הבנתי ותיקנתי... קודם כל חדש לי המושג הזה רימינג ואני אשמח לשמוע מאיפה יצא הביטוי הזה... לא הכרתי את זה עד היום... דבר שני זה הכוונה שלי הייתה גם לליקוק של פי הטבעת וגם (כפי שציינה חופשיה בהודעה) לשאר התחת... מלבד "אלימות" שזה לשרוט ולעשות אותו אדום... אצלי הדמיון בעניין התחת הוא ללא גבולות - כל 3 הדוגמאות שציינת הם עושים לי את זה... פשוט אוהב את זה... עכשיו שהכל הובן והכל ברור תגיבו ותגידו מה דעתכם על זה... איך זה נשמע לכם... סטייה או דבר נעים או חלק מהסקס או איזו ברוטליות וכו' - חשוב לי לדעת על הנושא ולשמוע ממכן מה זה עושה לכם\ן ואם אתם אוהבים לעשות או לקבל את זה...

חופ שיה

New member
זו לא סטיה ולא ברוטליות

זה אהבה ותשוקה ענוגה לאחד האיברים הכי סקסים שיש לנו בגוף לדעתי. אתה רק צריך למצוא לעצמך את החצי השני שלך , זו שאוהבת שסוגדים לה לתחת בכל צורה אפשרית.

a v i 6 9 6 9

New member
איפה אני מוצא את המלאכית הזאת???

חופשייה אולי תגידי לי איפה אני מוצא אחת כזאת שאוהבת את זה... לצערי לא הרבה נשים רואות את זה כפי שאתם מתארים - ואני ממש מעוניין להכיר מישהי שאוהבת לקבל את זה... אם את יודעת משהו... אשמח לקבל מסר או תגובה מהירה... תודה.

סקאוט

New member
את?

בכלל מתאים לך בגדי גבר עם תחתון צבאי כזה אולי בצבע כחול משהו נראה לי יתלבש עלייך בול(בול?)

למעלה