הערפד אנרי

Berethor

New member
הערפד אנרי

The Vampire Within

Mystic Circle

New member
עכשיו גרמת לי להתחיל לצפות בסדרה!

מצאתי כמה פרקים מלאים ביוטיוב והתחלתי לצפות. ממש אהבתי
גם ערפד וגם בחורה גותית' שמתלבשת יפה
לצערי המלאי ביוטיוב נגמר, כי זה עובר על זכויות יוצרים. אז כמה פרקים נקטעו באמצע
ואין יותר מ-5 פרקים ראשונים. עכשיו אני צריכה למצוא דרך להשיג את שאר הפרקים
בקשר לקליפ ששמת, שיר יפה, אהבתי את התיפוף ואת המכות
לשם שינוי מכות מעניינות, לא שיעמום כמו במטריקס (רק אל תסקלו אותי) רק לי נדמה שזה דומה במשהו לדמדומים? בשניהם בחורה חסרת אונים שנתקלת בדברים. למרות זאת היא בחורה חכמה ויודעת מה היא רוצה. החבר שלה לעומת זאת ערפד חד חושים וכול יכול. על-טבעי. למה זה נניח לא יכול להיות בחורה ערפדה שנונה ובחור חנון חלש. בעצם יש את זה בUnderworld, רק שהוא במהרה הופך לההפך הגמור מחלש
לא נותנים לגברים להישאר חלשים הרבה זמן...ונשים לעומת זאת
אל לפחות נותנים להם להיות חכמות ופעילות בהרפתקאות.

amb2

New member
מיסטיק תגידי ....

מה את עושה פה בערפדים? לא מספיק את מנהלת שם ...חחחר רוצה גם פה? כנראה אין לך חיים כלכך.. וברתור הוא ערפד אמיני זה לא חדש

Berethor

New member
טוב לדעת

למה את רוצה גברים חלשים ? חוץ מזה הסיבה שהוא חזק זה לא רק בגלל שהוא גבר אלה בעיקר בגלל שהוא ערפד. אם הם רוצים צד חלש וצד חזק בדרך כלל זאת תהיה הבחורה, אבל כל קשר בין זה לבין ערפדים הוא מקרי לחלוטין. דווקא אם מתחשבים בזה שהן נשים והן בנות תמותה הן עושים הרבה מאוד ולא חסרות אונים לחלוטין. גם בלה בדמדומים מפגינה אומץ ויכולת לתת ברכיות, על אחת כמה וכמה בדמעות של דם שמכניסות מכות, יורות וכו. חוץ מזה שהן לוקחות צד פעיל בהרפתקאות, אל תשכחי שערפדות תמיד חזקות וערממיות.

amb2

New member
איך בעצם חיים ערפדים?

בזוגות? בקהילה, קבוצה? איך הם אוהבים לחיות? הן חיות שפועלות לבד סולו (כמוני)?

Berethor

New member
זה מורכב

יש ויש, בעיקרון יש הרבה ערפדים שחיים לבד, יש גם ערפדים שחיים בקבוצות קטנות. ויש כמה נדירים שבזוגות. ערפדים מעדיפים לבד או בקבוצה קטנה וחשאית. הקהילה זה בעיקר הכללים ומחוייבות כערפד.

amb2

New member
ואיך אני מתגייס לצבא הערפדים

ברצינות אני רוצה להיתגייס ליחיות כערפד ונזיר כשילוב כשהמנהיג שלי כמובן יהיה הדלאי למה ....זה אפשרי? זה בהיתנדבות? או אני אקבל משכורת שמנה כל חודש? אתה כבר מגוייס נכון?

amb2

New member
מיסטיק תתגייס איתי מעולה

זה יהיה גיוס מעורב ערפדים וערפדות

Berethor

New member
בטח שאני מגוייס

אני כבר ותיק. מאה עשרים ושלוש שנה בשרות. דלאי לאמה הוא ערפד ? כן זה בהתנדבות כי אתה נזיר אבל את מקבל תזכות לנשוך את פרפר נחמד כפרס. אז מה אתה אומר, מוכן לשרות ?

amb2

New member
אתה יודע איך אני יודע שאתה מגוייס?

שמתי לב שאתה תמיד מיתחנף לדרגות גבוהות ממך... .עינבר, מיסטיק,, מנהלת בפועל ומנהלת בפוטמציה.... תיזהר שתיכף לא תיצטרך להיתחנף גם אלי.. בקצב הזה זה יקרה מהר מאוד...

Mystic Circle

New member
נכון לעכשיו, צפיתי בכול הסדרה

ואני חוזרת בי. ויקי בכלל לא חלשה ודומה לבלה. זכור לי שפעם אמרת שערפדים הם אמיניים. אז הנרי הוא SO NOT. הסדרה עצמה. העלילה לא אמינה במיוחד ודי נטולת הגיון. המשחק טוב והדמות של הנרי מרשימה. אני מניחה שרוב האנשים (הנשים בעיקר
) צופים בזה בגלל הנרי. ו...אני רוצה את הגלימה של קורין
ד"א, לקח לך זמן לענות

Berethor

New member
בכל הסדרה, נייס

בנוגע לא-מיניים, זה לא רק שאמרתי, זה משהו שאנ אומר גם עכשיו. ההגדרה שלך לא-מיניים שונה פשוט וקיצונית, אם תשווי אותם לבני תמותה(כן אפילו את אנרי), גברים או אפילו נשים, תראה כמה א-מיניים הם ביחס עליהם. א-מיניות זה יותר פיזי ופסיכולוגי, לא מעשי. אם הוא עשה/עושה מין זה עדיין לא הופך אותו למיני או חרמן. לערפד אין 'צורך', רצון והתמכרות לזה, חלק מרגישים משהו(הנאה,חשק) חלק לא. בקלות אחרי חודש הוא יכול מאה שנה להיות בלי. בנוגע לסדרה, למה העלילה לא אמינה ? הקטע של העלילה זה שערפד עוזר לתמודד מול דברים ויצורים על טבעיים. ראית תפרק עם צייד הזה עם הכוכב שתוקעים לערפדים בלב ? אחד הפרקים הכי טובים לדעתי, פשוט כי מראים את זה מנקודת המבט של הערפדים, כמו שאר הסדרה.

amb2

New member
ברתור איך גילית את העובדה שאתה ערפד?

ספר על יום הגילוי מה היה שם איך הגבת

Mystic Circle

New member
הנרי שוכב עם בחורות זנותיות

כול שני וחמישי. זה לא משהו שאמיניים היו עושים. וזה כשיש לו בחורה נחמדה באופק כמו ויקי. הסצנה הראשונה שרואים אותו, זה כשהוא שוכב עם מישהי, אז תעשה לי טובה... העלילה לא אמינה כי לא הגיוני שהיו כול כך הרבה מקרים על טבעיים- זומבי, ערפדים, כול יום בשבוע בעיר אחת והכול מגיע לאישה אחת. זה הזוי. כן ראיתי ואהבתי, אחד האהובים עליי. הסדרה לא כול כך ארוכה תכלס, לקח לי כמה לילות לראות. כבר אין מה להמציא יותר. עברו כבר על כול רשימת המפלצות\שדים\רוחות.

למעלה