הערפדית השבועית.....

מיטללל

New member
הערפדית השבועית.....

השבוע הערפדית היא- |תופים| |סקספון| |תופים| מלכת הסיכומים השבועיים..... מלכת פורום שוקולד בעבר.... וחשוב מכך, אחד האנשים הבודדים מהנט שאני באמת יכולה באמת ובתמים להגיד כ"חברה"..... *** קבלו אותה *** nb girl ... שתי דקות לפני שהיא בורחת לנו לצבא

black side

New member
מואה-אה-א-ה

מה הפנטזיה שלך? מה הכי רחוק שהגעת עם גבר? או אם את לסבית אז עם אישה מה פירוש השם לך, אם יש לו? איך המצב רוח? מה שלומך?:)

NBGirl

New member
חחח

נתחיל מהסוף- הכל שפיר, תודה :) מה איתך ? התכוונת אם יש לניק שלי פירוש ? אז כן, זה הראשי תיבות שלי בתוספת girl כדי שיפסיקו לכתוב אליי בלשון זכר.

הממממממ..... ערפדית ../images/Emo123.gif

טוב: מה נשמע? איך היה? ספרי חווית: למה רק 6 ימים? סרט אהוב: שחקן אהוב: קרבית או ג'ובניקית? האים חיל האוויר שייך לצה"ל? מה את חושבת על טננבאום?

מתחילה להפציץ ../images/Emo59.gif

אהבה ראשונה? מי ומתי?
סרט אהוב?
צבע אהוב?
רכב? רישיון... ?
אממ שבת שלום ותהני כערפדת השבוע...

NBGirl

New member
שאלה ראשונה..

לפני שנה וחצי בערך. נראה לי. סרט- כל הזמן משתנה אצלי. היתה לי תקופה שאהבתי נורא את פורסט גאמפ. אני עדיין אוהבת, אבל קיל ביל לוקח.. צבע.. סגול. יש רישיון כבר שנה (אתמול בדיוק). עכשיו כבר יותר מתאים להגיד שבוע טוב :)

NBGirl

New member
הממ

היה ממש טוב וקר. חויות ? אין ממש. אני ממש אוהבת את האנדרגראונד :) (מדברים על הנסיעה שלי ?) 6 ימים לגיוס שלי... אני מתגייסת ביום חמישי
. עכשיו זה כבר 5 ימים. שחקן אהוב, שאלה טובה. פעם היה לי מישהו שאמרתי- וואי, אני ממש אוהבת אותו. אבל שכחתי מי זה היה :) אני די אוהבת אבל את יו גרנט. ג'ובניקית. חיל האויר.. שייך לצה"ל, לא קשור לצה"ל :) האמת שאני לא חושבת על טננבאום.

numerw

New member
../images/Emo68.gifנויה!

גם לי יש שאלות נשאלות מושאלות?!:) 1.חופש: בארץ או בחו"ל? וכמובן לפרט! 2.כלב\חתול או גמל(?!) ? 3.ארטיק קרח או גלידה? 4.made in israel או born in the USA? 5.תותחנים או שריון? 6.בירה או קולה? זהו לבינתיים אני חושב

NBGirl

New member
שלום לך! :)

1. חופש- ארץ (טיול- חו"ל). אני אישית הכי אוהבת את הצפון.. המדבר נורא מדכא אותי. אני רואה חול ונכנסת לדיפרסיות, באמת :) לא כיף חול. 2. חתולים שולטים בכדור הארץ :). טוב, לא כולם.. רק שלי ושל עוד כמה. יש גם חתול אחד בלונדון שאני נורא אוהבת. עוד מעט אני אשים תמונה שלו.. 3. אוקי. יש ארטיק, שזה חלבי ובצורה של קרטיב, שזה על בסיס מים. זה תלוי במצב הרוח. כשבא משהו מתוק אז גלידה (ארטיק אף פעם לא) וכשבא להתקרר אז קרטיב. 4. מה לי ול- USA ? :) 5. תותחנים ושיריון. באותה מידה. 6. קולה (גם זה בקושי)... איכס מיץ שעורה.

flowers girl

New member
יאללה../images/Emo26.gif

מאכל אהוב
סדרת טלוויזיה אהובה
(אפשר גם מהעבר)
שיר אהוב
זיכרון ילדות בלתי נשכח
פאדיחה הכי גדולה
משאלה הכי גדולה
צמחונית
/
אוהבת יותר- קיץ או חורף
רוצה תינוק או תינוקת
למה

NBGirl

New member
יאללה באמת

מאכל.. פסטה. ללא ספק. אני בקושי רואה כבר טלויזיה. חברים אני מצליחה מדי פעם לראות וגם סקס והעיר. פעם גם אהבתי את מכושפות.. שיר אהוב- שאלה ממש ממש קשה. יש הרבה. אני אחשוב על זה.. זכרון ילדות.. ביומולדת 5 (נראה לי) שלי לא נשארה לי סוכריה.. חילקתי לכל הילדים בגן ורק לי לא נשאר. זה היה ממש ממש עצוב. פאדיחה- יש לי הרבה, כי אני חסרת טקט לפעמים. חברות שלי ואני פעם חיפשנו איפה לשבת במושבה הגרמנית בחיפה ואמרתי על איזשהו מקום "אבל יש פה מלא ערבים!!" (כל האזור הזה מיושב ע"י ערבים). לא צמחונית, אבל בטיולים שנתיים ובטיסות אני מבקשת צמחוני :). השנה אני ממש אוהבת את החורף, כי לא יצא לי להירטב. הייתי בבית ובעבודה רוב הזמן. לא הייתי צריכה לצאת מהפוך מוקדם וכאלה.. אבל בעקרון הכי הכי את האביב. לא רוצה תינוק או תינוקת. תודה על ההצעה :)

jessy19

New member
שאלה למנהלים ושאלה לנויה ../images/Emo98.gif

למנהלים: סתם מתוך סקרנות, איך ערפד השבוע נבחר? ולנויה: איך היית מסכמת את חייך עד עכשיו? מה את אוהבת בהם ומה לא?

NBGirl

New member
הממ..

עד עכשיו היו לי אחלה חיים. אני מקווה שזה יישאר ככה, למרות הצבא. בעיקר נהנתי מהתקופה העכשווית, בין הבי"ס לצבא. ממש ממש כיף לי.. שנאתי את התקופה של כיתה ח-ט וגם אח"כ לא ממש אהבתי את הבי"ס. רק בי"ב היה באמת נחמד.. הכי כיף אבל היה מכיתה א עד כיתה ג :))

מיטללל

New member
הערפד השבועי-

אחת לשבוע נבחר חבר חבר פורום אחד, שמשמש כה"ערפד" לאותו שבוע. נפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכולים לשאול את הערפד שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד צריך לענות עליהם. הערפדד השבוע נבחר לפי הקפריזות של המנהלים

אוקי... פעם ראשונה שאני משתתף בזה..

נשיקה ראשונה באיזה גיל? פעם ראשונה (...) באיזה גיל? אשכנזים או מעדות המיזרח? יש לך אחים/אחיות/חיות מחמד וכמה? במערכת יחסים או רווקה? פירות או ירקות? סלולארי - בעד/נגד? כשרות - בעד/נגד? נטיות מיניות? ולבסוף - אכילת מילקי: קודם הקצפת או השוקולד (או שניהם בעירבוב?)
מרטון שאלות מטורףףףף!

NBGirl

New member
אהמ

קודם כל
אכילת מילקי- מערבבת כמובן. כשאני פותחת את זה תמיד אני טועמת קצת את הקצפת לראות אולי משהו השתנה ואין לה טעם של משהו סינטטי. כשרות- אני אישית לא שומרת. מי שכן, שיהיה לו בהצלחה ובכיף. אני לא נגד ולא בעד.. איכס ירקות. רק פירות. יש לי אחד מכל דבר.. אח אחד וחיה אחת (חתולה).

למעלה