הערער הראשון שלי...

• פותח הנושא wuten
  • פורסם בתאריך

wuten

New member
הערער הראשון שלי...

ערב טוב. ערער שעיצבתי לפני כשעה....זוהי הפעם הראשונה שעיצבתי ערער. אשמח לקבל בקורת והצעות לשיפור לפעם הבאה.

איתןem

New member
שגיאת עיצוב אפינית מאוד של מתחילים

הענפים אמורים להיות מסביב לעץ בצורה הקפית, לפי מה שנראה בצילום- רק משני צידי העץ ישנם ענפים,כלומר: מספר ענפים מצד אחד,ומספר ענפים מנגד בצד השני. בקיצור ,באם נתבונן באחד מהצדדים "בפרופיל" של העץ, לא נראה כלל ענפים. אלא רק גזע ללא ענפים. להבא, כדאי לדאוג (בכל סוגי העצים) לעצבם כשישנם ענפים מסביב לגזע בצורה הקפית מסביב לגזע ,רצוי בצורה מדורגת, ולא בצורה דו צדדית. איתן

wuten

New member
כן...

הבעיה היא בעצם לעצב תוך מתן נפח,ודירוג נכון בענפים....אלמד כנראה...לפעם הבאה,אין לי כול כך מיומנות בליפוף,משהו שאני עוד צריך להתאמן עליו... בכול אופן הנה גם תמונות מלמעלה ומהצד,קצת נפח בכול זאת יש,אבל לא מספיק ולא בדירוג הענפים הרצוי. תודה איתן,על ההערות וההארות.

איתןem

New member
עיצוכ הערער...

וזאת אם כן הסיבה שיש צורך בבחירת חומר גלם טוב (,גם מבחינת הגזע ) ועם מספיק ענפים בצורה הקפית, על מנת לבחור את הענפים המתאימים לעיצוב הצמח. שיהיה בהצלחה לפעמים הבאות... איתן

אדם ק

New member
ערב טוב

גם לי הייתה טעות דומה מאוד... בסופו של דבר הצלחתי לחפר עליה אך זאת טעות חשובה שממנה לומדים הרבה! הנה דוגמא:

למעלה