הערכת מחיר לבניה
עשיתי חיפוש ולא מצאתי ולכן פותחת הודעה חדשה. מקווה שזה בסדר(לא מכירה את חוקי הפורום)
אנחנו מתכוונים להוסיף קומה לביתינו ומתחילים לחשוב על ההוצאות. הבנין הוא עם שתי כניסות. סה"כ שלוש קומות ושלושה דיירים בכל קומה(2 בכניסה א' ואחד בכניסה ב') שלד נבנה יחד עם עוד שני שכנים שיבנו על הגג ועוד 6 שכנים שיצאו הצידה(ונקבל מרפסת מעל הבניה שלהם בגודל של 6X3 מ'=18 מ"ר) הבניה תכפיל את גודל הדירה(60 מ"ר) אנחנו גרים בירושלים ולכן הבניה תהיה עם חיפוי אבן. אחרי קבלן שלד ראשוני שיהיה משותף לכולם ניקח מישהו אחר לגימורים(אני רוצה ברמה גבוהה יותר מהשכנים. אבל לא רמה גבוהה מידי) בקומת המרתף נבנה מחסנים לכל הדיירים וכמובן-גם זו הוצאה. המחסן יהיה בסדר גודל של 15 מ"ר. רמת גימור לא גבוהה. יצוף טרצו חשמל ואולי נק' טלפון(למשרד עתידי). אולי נרצה להוסיף מעלית פשוטה ל4 דיירים בשתי הקומות העליונות בכניסה א'. בקומה התחתונה בדירה שלנו נשפץ כמובן. ונעשה מטבח חדש. לא משהו יוקרתי, אבל בסדר גודל של 10 מטר רץ כשהרוב גם ארונות עליונים. שאר הקומה זה כולל הריסת קירות, ריצוף וחלון גדול עם דלת אלומיניום(סה"כ אורך היחידה כ6 מ') כל זה בלי לקחת בחשבון שכירת דירה בזמן השיפוצים(4-6 חודשים?) ההערכה שלי היתה בין 100,000-120,000$ לשיפוץ. הערכה ריאלית? מוגזמת? (וכן-זה שווה. הדירה שווה כיום 200,000$ ואחרי השיפוץ תהיה מינימום 500,000$-בדוק עם מתווך מהאיזור, לכן אני צריכה את את אפקט הWOW כדי שיימכר בקלות יותר) תודה מראש
עשיתי חיפוש ולא מצאתי ולכן פותחת הודעה חדשה. מקווה שזה בסדר(לא מכירה את חוקי הפורום)