הערכתי בנושא

הערכתי בנושא

במידה ויש בידך חוזה הרי שסיום החוזה יהא בהתאם לכתוב בחוזה עם הבעלים של הדירה וגם אם הדירה נמכרה לאחר זכויותיך כשוכר על כל המשתמע מכך מוגנות --------------------------------- דיני חוזים, מקרקעין, נזיקין ומשפט אזרחי כללי משרד עוה"ד עינת גינדי מייל: [email protected] ---------------------------------- האמור לעיל אינו מהווה תחיף ליעוץ משפטי וכל הסתמכות עליו הינה באחריות המסתמך בלבד ורצוי לפנות ליעוץ משפטי באמצעות עו"ד המתמחה בתחום המבוקש.

eli0305

New member
חוזה שכירות

אני מתאר לעצמי שהתשובה הופנתה אלי. לגבי המשכיר שלי שמוכר את הדירה ופירסם במודעה של מכירת הדירה שהיא מתפנה עוד 3 חודשים בלי לדבר איתנו (השוכרים) ,כמו כן , נושא הפינוי לא רשום בחוזה וכמו שהבנתי ממה שנאמר בפורם הרוכש החדש חייב לקבל אותנו (הדיירים בדירה) עד לסיום החוזה (החוזה מסתיים ב7.12.2011). יש לי רק עוד שאלה אחת. הוא מצלצל כול יום ורוצה לבוא להבראות את הדירה לקונה וכשאנחנו אומרים לו שאנחנו לא בבית הוא אומר שאנחנו מפרים חוזה כי רשום שהוא יכול להראות את הדירה למי שהוא רוצה. זה מה שנאמר בחוזה : " השוכר יאפשר למשכיר ו/או למי מטעמו להיכנס למושכר בזמן סביר ובתאום מראש, על מנת לבדוק אם השוכר מקיים תנאי חוזה זה ו/או הנובע מהם ו/או על מנת להציגו בפני קונים ו/או שוכרים פוטנציאליים ו/או בפני אנשי מקצוע מסוג כלשהו מטעמו, לרבות אדריכלים ו/או מהנדסים ו/או בנאים ו/או על מנת לבצע על חשבון השוכר בעצמו ו/או מי מטעמו תיקונים ו/או עבודות שהשוכר אינו מבצע ו/או אינו מבצע במועדם ו/או באורח מתאים." אשמח אם משהוא יוכל להגיד לי אם אני חייב להראות לו את הדירה כול יום מתי שהוא רוצה? תודה רבה על כול העזרה!!!!

לא

זה לא אמור להפריע באופן מוגזם לשימוש וההנאה של השוכר בדירה. נראה לי שפעמיים בשבוע למשך שעה או קצת יותר זה סביר בהחלט.

למעלה