הערכות לשעת חירום

מרפי

New member
הערכות לשעת חירום

שלום רב. למדתי הוראה וכיום אני לא מתעסקת עם זה. פנו אלי במקום עבודתי (חברת משרדים גדולה) כדי להערך בשעת חירום ולהפעיל קבוצות של גילאים (מגיל 4- ועד בני 12). אני צריכה להכין רשימה של ציוד שאני רוצה שיעמוד לרשותי באחד המקלטים. אשמח לקבל את רעיונותיכן, שמא לא פיספסתי כלום.. תודה על העזרה.

אלהלה

New member
ציוד לשעת חירום

משחקים מתאימים לכל הגילאים דפי ציור וטושים, צבעים מספריים, ג'ורנלים, דבק לא נוזלי UHU קלטות וטייפ עם סוללות ספרים ממתקים, עוגיות, מים וכוסות, וידאו וקלטות וטלויזיה מזרונים ושמיכות וזה מה שעולה לי עכשיו

מרפי

New member
אני רואה פה הרבה רעיונות נהדרים

האם יש לכן גם רעיונות להפעלה של בוגרים ? (בני 11 והלאה?)

memememe

New member
תגובה מתוקנת מניסיון

משחקים מתאימים לכל הגילאים דפי ציור וטושים, צבעים- לא כידאי מספריים, ג'ורנלים,- לא כידאי דבק לא נוזלי UHU - לא כידאי קלטות וטייפ עם סוללות-יכול לעזור ספרים- זאת התקפה... מי לדעתכם יקראה ספרים??? ממתקים, עוגיות, מים וכוסות,- או זה משהו
וידאו וקלטות וטלויזיה- רק לא ערוץ 22,11,10 מזרונים ושמיכות- אממממ... אולי וזה מה שעולה לי עכשיו

רחלי בן

New member
עוד רעיונות בנושא

פאזלים ברמות שונות. קיטים ליצירה,(מצוין לילדים בוגרים-בעיקר בנות), מחשבים+משחקי מחשב, ספרים, אפשר לקנות מ"שמע" תמונות ברצף ולהכין ספורים ברצף. כדאי לקחת ספר משחקים,(כמו פעלופדיה), עם משחקי חברה ואז אפשר לרכז ילדים בטווח גילאים כה רחב, ולא לשכוח את גלולת הפלא... קלטות ווידאו!(וטלויזיה ווידאו כמובן).

רחלי בן

New member
עוד רעיונות בנושא

פאזלים ברמות שונות. קיטים ליצירה,(מצוין לילדים בוגרים-בעיקר בנות), מחשבים+משחקי מחשב, ספרים, אפשר לקנות מ"שמע" תמונות ברצף ולהכין ספורים ברצף. כדאי לקחת ספר משחקים,(כמו פעלופדיה), עם משחקי חברה ואז אפשר לרכז ילדים בטווח גילאים כה רחב, ולא לשכוח את גלולת הפלא... קלטות ווידאו!(וטלויזיה ווידאו כמובן).

למעלה