הערכה לno way out

lp2002

New member
הערכה לno way out

קודם כול נתחיל בקרבות הכי לא חשובים קרב הזוגות הענק שיכלול את וכל הזוגות הערכה האחים ההארדיז יזכו בוקר טי וטסט ינצחו את ספייק דדלי וטאז לכול בדיחה יש סוף אבל בוקר טי וטסט הם רעים אז אולי יש לספייק וטאז סיכוי אד´ג ינצח את השמן האנגלי ריגל סיכוי קטן שהwwf יתנו למתאבק כול כך מכוער ושמן ואיטי לנצח ר וי די ינצח את גולדסט הwwf ימישכו בתנופה לאר וי די ויתנו לו את הכבוד עכשיו הקרבות הרציניים הרוק ינצח את אנדרטייקר הרוק הוא טוב ותמיד שהוא טוב הוא מנצח יש סיכוי קטן שאנרדטייקר ינצח ברמאות בכול זאות הרוק זה הדבר בשביל wwf אפילו יותר מאנדר טייקר אבל אי אפשר לדעת בדיוק יכול להיות שוינס ישמור את הכוח שלו לקרב של HHH וגירקו אוסטין ולא יתערב פה ואז ברור ש הרוק ינצח אבל יכול שהקרב יסתיים בפסילה של אנדרטייקר שיתמש במשהוא לא חוקי קורט אנגל ינצח את HHH קודם כול בגלל שזה קרב ש100% רמאות תהיה בו עם סטפני שופטת היא תיתן לאנגל לנצח פלוס התערבות מה צד יכול להיות ש ריק פלייר יציל את HHH או שסטפני תנסה להוכיח לHHH שהיא עדיין אוהבת אותו ותתן לו לנצח סטיב אוסטין ינצח את כריס גירקו לפי דעתי סטיב אוסטין הוא האדם הכי מתאים בשביל ארגון כמו nwo כריס גירקו לא מתאים לו להיות הרע רואים על הפרצוף שלו ויתכן שהוא היה בקנדה בראסלמניה בתור זה ינסה מול האלוף אני אומר שאוסטין יצתרף לnwo ויקח מגירקו את האליפות בעזרת הnwo בכול אופן אני לא רואה את כריס גירקו מנהיג את הnwo אבל יכול להיות שגירקו יצתרף לnwo יכול להיות יכול להיות שהnwo יכסחו את גירקו ואת אוסטין ביחד הלק הוגאן חייב להיות על פי העלילה המנהיג! והאלוף וזה ישקח את האליפות בשביל הnwo קשה לשאר בכול אופן זה נראה שהכול פתוח! יש סיכוי ש נאש הול והוגן ההתערבות שלהם תתחלק לשלוש קרבות אנדרטייקר הרוק נאש או הול HHH קורט אנגל נאש או הול כריס גירקו אוסטין הולק הגאן היה מעניין

Bad Ass IL

New member
בקשר לקרבות הרציניים

אני חולק איתך בכל מה שכתבת על הקרבות המרכזיים! רוק נגד אנדרטייקר - אני אומר שאנדרטייקר ינצח את רוקי, אולי בשביל הכנה להפסד האפשרי והראשון שלו ברסלמניה X-8. תוצאה - אנדרטייקר ברמאות או (לכו תדעו) בקרב נקי טריפל הייץ´ מול אנגל - אין סיכוי שעוד פעם הקרב שהיה מתוכנן לרסלמניה ישתנה, טריפל ינצח בזכות הסיבות שאמרת, פלייר בא לעזור או סטפני מוכיחה את אהבתה. ואולי ה nWo יבואו לעזרתו של טריפל אחרי שהשאירו אותו לבד בשנת 96. תוצאה - טריפל הייץ´ בזכות איזשהו התערבות סטיב אוסטין נגד כריס ג´ריקו - ג´ריקו ישמור את התואר בזכות רמאות או ה nWo. אני כבר אמרתי כמה פעמים שג´ריקו צריך להחזיק את התואר לפחות עד מלך הזירה או אולי לשנה שלמה (כמעט כמו בימים הטובים!)

אילן די

New member
בדיוק מה שחשבתי

וגם : לא לשכוח שהאירוע הזה עומד בסימן NWO. אין לי ספק שהם יתערבו בקרב בין הרוק לאנדרטייקר וגם ישפיעו על קרבות נוספים. אני חושב שטריפל H כן ינצח בגלל פסילה של אנגל (התערבות של NWO). כמובן ששופט נוסף יצטרך להתערב (יו הבנר או פלייר). זה הרי לא קרב אליפות ופסילה כן נחשבת להפסד

אילן די

New member
תוצאות NO WAY OUT

לא ראיתי את התכנית. אבל הנה התוצאות למי שלא יודע : tag team turmoil - ה- APA ניצחו. RVD ניצח את גולדאסט (ספירת 3 אחרי 5*). טאז וספייק דאדלי ניצחו את טסט ובוקר טי (טסט הוכנע בטאזמישן). וויליאם ריגל ניצח את אדג´. רוק ניצח את אנדרטייקר (רוק בוטום). קורט אנגל ניצח את HHH (אנגל סלאם). ג´ריקו ניצח את אוסטין (ספירת 3 אחרי התערבות של NWO).

אילן די

New member
ואגב !!!

לפי התוצאות הללו - קורט אנגל הולך לרסלמניה נגד Y2J. שכחו מזה - אין סיכוי שהקרב הזה יהיה ברסלמניה אלא אם כן אחד מהם הופך לטוב.

bralon

New member
אילן די

אתה לא חושב שברסלמניה יתכן שיהיה קרב של קורט אנגל נגד hhh נגד y2j זה האפשרות היחידה שקיימת.

למעלה