הערכה ותהליכים..

golden energy

New member
הערכה ותהליכים..

"נתקלתי" בקטעים האלה... קטע קצר על הערכת הצלחתם של אחרים.... פיזיקה ומדע והשפעתם עלינו (ולכל אלה שמאבדים את הדרך בכל מה שקשור לפיזיקה-אל דאגה!.. אם אני -כשהקשר ביני ובין פיזיקה הוא כמו...טוב..הכל קשור בעולם..אז אין מאיפה לקחת דוגמה
-הבנתי את זה,כל אחד יכול לקחת מזה משהו... ) (רותי אם נתת כבר את הקישורים האלו אז סליחה, ואת יכולה למחוק
)

golden energy

New member
שכחתי לכתוב..

שהקטע על הפיזיקה מנוסח גם בהומור, ככה שמבחינתי לפחות, הוא יותר נגיש ומובן..

רותי 11

New member
את מבינה ששני אלה הם תקשורים

ואני מאוד אוהבת את התקשורים של קריון הוא באמת מביא המון דברים מדעיים.

golden energy

New member
אה,ברור

שהבנתי שאלה תקשורים
פשוט קראתי את התקשורים האלה על הבוקר וזה העלה לי חיוך על הפנים.. אז רציתי לשתף..(את מי שמתחבר לזה...) מה גם שעל הבוקר הצלחתי להבין דברים שקשורים לפיזיקה ולמדע(ולקרוא את זה בלי הפסקות באמצע)
אז זה היה שינוי מרענן

אתמול תקשרתי בעצמי את Kryon, והוא

אמר לי בפרוש כי כבר מזמן ניתק את קשריו עם Lee Carroll, וכי לא יתכן שמסר דברים אלה ל- Lee Carroll, מכיוון שהם פסאודופיסיקה ופסאודומדע, שכל בוגר תיכון במגמה ריאליסטית אמור לפרוץ בצחוק פרוע למשמען הוא גם הוסיף ואמר כי הערב, כשיהיה לו יותר זמן, יצביע במדויק על הנקודות השטותיות אני כבר ממש חסר-סבלנות, בצפיה לתקשור הזה

the pitria

New member
שלמה אפרתי מתגובתך אני מסיקה

שאין לך הרבה חברים ואתה אדם ממורמר. נכון? עם גישה כזו, המצב לא ישתנה. אני הייתי מגיבה אותו הדבר ואני בוגרת תיכון במגמת ביולוגיה וכימיה ומסיימת השנה תואר בכימיה באונ' תל אביב.

פיטריה וגולדן -

אתן נסחפות לתוך ויכוח קטנוני ועקר
- לאף אחד כאן ובכלל אין ספק לגבי האינטלגנציה שלכן ולגבי האיכויות שלכן או של שאר חברי הפורום. מי שמטיל ספק בכך הוא אדם אחד המנסה בכוח לגרור אותנו לויכוחים שכבר בגן חובה למדנו שאין בהם טעם
.. חבל על האנרגיות שלכן

golden energy

New member
דגנית צודקת ../images/Emo24.gif

כנראה הייתי במצב רוח נדיב להגיב לו..חחחח.......... זהו למדתי

pitria יקירתי, אין לך מושג מי אני ומה אישיותי

ואם את מנסה להסיק משהו אודותי רק על סמך דחייתי טענות מיסטיות מגוחכות והזויות שאינן כלל בנות בחינה (אילו היו בנות בחינה, הייתי יכול לפחות להדגים לך את אי-תקפותן), אזי את רק מוכיחה כי אין קשר בין השכלה פורמלית לבין כשרי חשיבה בקורתית שהם גורם כבד משקל באינטליגנציה

למעלה