העריסה של ה-H10

yuDa398

New member
העריסה של ה-H10

אני מתעניין בעריסה ואני רוצה לשאול כמה שאלות את אלה שכבר קנו האם היא נוחה והאם שווה לקנות אותה? אפשר להניח את הנגן בעריסה גם כאשר הוא בסקין הסיליקון שלו? אני לא מבין מה זה בדיוק כבל ה-line out שמקבלים עם העריסה ומה בדיוק עושים איתו. יש לי עוד שאלה שלא קשורה- איפה אפשר להשיג כבל line in של איריבר? והאם אני יכול נגיד לחבר בעזרתו את הנגן למחשב (איפה שמחברים את הרמקולים) כאשר המחשב מנגן וידאו ולהקליט דרכו את האודיו של הוידאו שמנוגן, לתוך הנגן? מקווה שלא הצפתי בשאלות ותודה

JustThomas

New member
לשאלה השניה והשלישית:

כבר Line In זה כבל יציאה לרמקולים \ הגברה חיצונית. הוא שונה מהיציאה של האוזניות בכך שהאיקולייזר והווליום במכשיר לא משפיעים עליו, וכך יש יציאת אודיו "טבעית" מהנגן.כבל כזה יש בכל חנות חשמל \ מוצרי בית (כמו הום סנטר וכו'). יש כמה סוגים שונים, בתלוי לצרכים שלך. למחשב - זהו כבל PL\PL (סטריאופוני) עם שני ג'קים "זכרים". למערכת סטריאו החיבור טיפה שונה. אם אתה רוצה להוציא סאונד מקטע וידאו מסוים אני מאמין שיש שיטות יותר פשוטות שלא כוללות כבלים והקלטה פיזית חיצונית.

לינקי

New member
רגע, ומה זה line out?

נראה לי שכבל line in זה כבל כניסה, ולא יציאה כמו שצינת (מהשם in) אולי התבלבלת בכבלים, כי לפי מה שני יודע line in זה כבל כניסה (להקלטות וכו...) ו-line out זה כבל יציאה (לרמקולים). אני טועה? ואיפה אני משיג את הכבלים של H10 מקוריים (לא של חברות אחרות). תודה

weird dust

New member
כן, ליין אווט זה פשוט יציאה לא

מוגברת והיא נחשבת ליותר טובה כשמוציאים לרמקולים ושאר דברים שהמגבר כבר בתוכם. אין צורך בכלים המקוריים, כל כבל אחר הוא בסדר.

למעלה