הערות

Rul3R

New member
הערות

הורדתי את הסורק פורטים של חבל"ז גירסא 1 או משהו כזה. לא יודע אם יצאה כבר גירסא יותר מתקדמת אבל זה מה שמצאתי, וראיתי שהקובץ ini של הפרטים על הפורטים הוא יחסית גדול, 260k, אני לא יודע אם שמת לב לזה, אבל אני כמעט בטוח שזה ייצור בעיות ובאגים קטנים, כי עד כמה שאני זוכר יש מגבלה של גודל בקריאה מקבצי ini במירק, והמגבלה היא של 64 קיי עד כמה שזכור לי, ככה שלדעתי זה אמור ליצור בעיות, אם זה פועל טוב אז אני מתנצל וטעות שלי, אם לא אז זאת כנראה הסיבה. הייתי בודק את זה עכשיו, אבל אין לי ממש זמן לזה כי אני בנאדם עסוק וחשוב אבל תבדקו את זה אתם, ואם מתברר שאני צודק אני חושב שצריך להוסיף את ההערה הזאת למדריך ini של wildlove. זה הכל, יום אם שמח.

Rul3R

New member
דרך אגב,

אם באמת יש בעיות, אז הפתרון הוא לחלק את זה לכמה קבציי ini שכל אחד מהם יכיל חלק מהפורטים וכל קובץ יהיה בגודל של עד 64 קיי ובסקריפט להגיד לו כל פעם מאיזה קובץ לקרוא. חלומות פז.

havlaz

New member
יש "בעיה"

אתה צודק, זה מראה רק 2. בקשר לסורק עצמו, עשיתי כמה שינוים (איתך) ואני יעלה אותו שיהיה לי כוח. חשבתי גם להעביר את זה, אני יעביר שיהיה לי זמן. אפשר האמת גם להעביר לקובץ TXT ואז לעשות סריקה, אבל אז יתקע המירק :-} בכל מקרה, אני חושב שכל פעם שאני ימצא פורט, אני יעבור על הרשימה כרגע בלולאה של עד 6, ויקרא הרי הבעיה היא בלקבל את ה $ini(file,%) לא בלקרוא, אז אני יבנה לעצמי דבר כזה לבד, אני פשוט יקרא את 1-6, ואם זה $null, זה אומר שזהו
מבין?

למעלה