הערות

kerenc2

New member
הערות

1. תוכנית הזוגות הכי מעניינת וכיף לראות אותה. 2. מורן אייז'-את מגניבה ויש לך אחלה תשובות אבל את משדרת חוסר ביטחון בזה שאת כל הזמן מנסה להציק לחיים.(בעיקר לרדת עליו). 3. רפיק ורישיקה אתם חמודים.במיוחד התשובות של רפיק. 4. חיים-די כבר עם השיער הזה.תסתפר! 5. אריק-אתה קצת ערס.תהיה קצת יותר רגוע. 6. חשוב!!-אריק תפסיק ללבוש חליפות !!! תתלבש ספורטיבי.זה מוסיף לך כמה שנים וזה לא יפה לך. 7. תוכנית הבנות מ ז ע ז ע ת.מורן סטוויצקי כזאת שחצנית ומתנהגת מגעיל.תרגעי.שירז את יפה אבל לא מתאימה בכלל.שירי הכי בסדר בתוכנית הבנות.תחזירו את הבנות של פעם.(שירי,איגי וכמובן רותם)

מירושe

New member
חולקת על דעתך

אני לא מסכימה בחלק מהדברים הכל נכון חוץ מזה שאמרת שמורן אייזנשטיין לא מפגינה בטחון כי היא ממש כן. בקשר למורן היא לא מתלהבת ובקשר לשירז, מה שאמרת שהיא יפה זה נכון אבל היא גם ממש חמודה וגם שירי באמת מתוקה

אני לא מאמינה בכלל

מזה? למה מה מה זה צריך להביא? אני אומרת דור תמחוק את ההודעה הזאת זה לא מה שצריך להיות כתוב פה אני כל כך מצדיקה את כל המנחים שלא נכנסים לפורום בגלל ההתנהגות המגעילה שלכם גם אני שוקלת לפרוש מהפורם בגלל השטויות האלה אולי אם תכירו אותו בחיים האמיתיים תדעו שזה סתם טליוזיה!!!!! אתם ממש ממש ממש ממש ממש ממש רעים אני לא מבינה גועל נפש!!!!

ההודעה ממש פסדר :)

העברת ביקורת בצורה יפה. אני לא מבינה מה הבעיה בזה. סה"כ אמרת את דעתך.

למעלה