הערות .. (ספויילר)

THEchosen1

New member
הערות .. (ספויילר)

שמתי לב כבר ממזמן ( ממש מזמן ) שיש מלא טעויות בשבט .. למשל : יש כל מיני טעויות בסידור השיער , נגיד צילמו סצנה עם בריי והשיער שלו היה פרוע (מהסטירה של אמבר- ילדה רעה) ואז בסצנה השנייה פתאום השיער שלו היה מסודר והוא כבר לא בכה (זלגה לו דימעה למי שלא ראה) אותו דבר עם הבגדים ... גם עם כל ההריון של אמבר , שמתם לב שכשנד חטף אותה ואת טרודי היא הייתה אמורה להיות בתחילת ההריון , איפה הבטן ? ומה כל הקטע שבריי היה צריך להגיד לאמבר ( כשהם שכבו על המיטה) , "אמבר הבטן של גדלה" .. מוזר וכשדאל עלה לקבר של אמבר לבדוק אם היא שם , הוא הזיז 3 אבנים ופתאום הראו שכל הקבר היה פתוח , ודאל היה המום שהוא לא ראה את אמבר , ה-3 אבנים באמת הפריעו לו לראות את העצמות של אמבר??? יש עוד מלא אני פשוט לא מצליחה להיזכר בכולם , אתם מוזמנים לשתף אותי במחשבות שלכם ..

THEchosen1

New member
ספויילר

מה לא רואים? אני עדיין חושבת שהיתה להם טעות בהריון של אמבר , ובתחילת העונה ה-4 כשאמבר יולדת , פתאום לטרודי יש ילדה גדולה , לא אותה תינוקת קטנה - היא לפחות בת שנה וחצי או שנתיים , כנראה שלקח לאמבר שנה ללדת , והיא גם שינתה תסרוקת תוך כדיי.... רק שיהיה ברור אני לא מעירה את ההערות כדי להראות כמה לא מציאותי זה - אני הרי אוהבת מאוד את הסדרה , פשוט מסיבה לא ידועה אני רואה השבט ובוחנת כל פרק ופרט קטן בו אז אני רק משתפת אתכם אנשים..

למעלה