הערות ושאלות

BlogTV Police37

New member
הערות ושאלות

אתמול בלילה היה משדר בשם 'שבי ועוזה' שהקרין הקלטות של משדרים אחרים, אני זוכר שלפני מספר חודשים אסרנו את העניין ורק אם יש אישור של המוקלט/ת אפשר לאפשר את השידור. הלילה הוא שידר במבוגרים הקלטות והערתי לו שמותר רק אם המוקלט/ת נמצאים ומאשרים את השידור. אני מבקש לשים לב לעניין ואם אני טועה בשיקול גם לתקן אותי למרות שאני זוכר שהגענו להחלטה כזאת. דבר נוסף, יש שתי בחורות בשם 'כוסיות נועזות' ששידרו בכללי, נגעו אחת בשניה ופניתי לרונית שחסמה אותן וזאת לאחר שפוליס 41 הזהיר את המשדרות ואז נתקע לו המחשב (יא מעאפן תתקן אותו כבר).... לאחר כ-10 דקות מצאתי אותן משדרות במבוגרים והם עברו לכללי לאחר ששוטר 32 הסביר להן שוב את החוקים והם הסכימו לחוקים ואמרו שלא יפרו אותם. מכאן מגיעה השאלה הנדרשת: לכמה זמן פועלת חסימה של בעלי הרשאות על חדר שנחסם, היות ורונית חסמה אותן ולאחר כ-10 דקות הם חזרו לשדר במבוגרים ואז גם חזרו לשדר בכללי בלי שום הגבלה של זמן חסימה (ולמעשה לא היו חסומות)?

BlogTV Police10

New member
הן לא רשומות כחסומות

יכול להיות שהייתה תקלה אתמול או שמישהו הסיר אותן מחסימה בכל אופן אם אנחנו חוסמים זה לתמיד אלא אם כן מסירים חסימה.

BlogTV Police20

New member
../images/Emo25.gifאז גם את.........

אז גם תתחילו לחסום את הסרטים ב6 בבוקר!!!!! כי אנחנו רודפים אחרי חדר חדר שמשדר....!!!!!!! דיי הגיע הזמן שזה יהיה אוטומטי נ.ב. יום מקסים לכולם..

BlogTV Police10

New member
כמעט כל בוקר אני עוברת

בחדרים של המבוגרים , אין שם רק סרטים וכן זה די מעצבן שצריך לרדוף אחריהם עד 7 בבוקר שיסגרו ולעיתים קרובות אני חוסמת למספר דקות עד שהם מבינים ואז מסירה מחסימה. כי הם מתווכחים איתי שהם רוצים לשדר ולא יעזור כלום. אז כן אני בעד לסגור מבוגרים אוטומטית ב 6 בבוקר כמו שהיה בהתחלה, ונחסוך את הזמן להתעסק עם זה.

BlogTV Police10

New member
למה לא ב 6 כמו שקבעו?

אם בתפוז רוצים שהשידורים יהיו עד 7 אז בכיף אנחנו לא נרדוף אחריהם שיסגרו שידור. רק שנדע

BlogTV Police9

New member
אוקיי תשובה לגביי שידורי מבוגרים

אז שידורי המבוגרים באמת נסגרים בשעה 6 בבוקר אבל מי שכבר נמצא בחדר עדיין יכול לראות את השידור. השידור נחסם בשעה 6 ומי שייכנס בשעה 6 ודקה כבר לא יראה את השידור. לכן אין ברירה ואם יש מישהו שמשדר מבוגרים לאחר 6 בבוקר ויש אנשים בחדר לבקש ממנו לסגור, באם הוא לא נענעה לבקשה לסגור , מורשה חסימה סוגר את החדר עד שיבין ואח"כ מסירים את החסימה.

BlogTV Police30

New member
אולי לא שמת לב

אבל החדר שסגרנו נקרא כוסיות אמיתיות" ואתה מדבר כאן על חדר אחר שנקרא "כוסיות נועזות" הן פשוט פתחו חדר חדש בניק חדש.

BlogTV Police37

New member
רונית שמתי לב

אבל עכשיו אני מבין שהחסימה היא כלפי הניק ולא כלפי המחשב. זה קצת חבל. יש אנשים פה עם 20 שמות משתמש מה נחסום לו כל פעם אחד?

Queenati

New member
תשובה מלאה

נכון - כל אחד יכול לפתוח ניקים נוספים ושידורים נוספים (למזלנו לא כולם ידעו זאת עד עכשיו אבל מה לעשות, אנשים מחכימים...) אבל כן יש אפשרות לחסום משתמש מהשרת - ולשם כך עלינו: *לפנות לאחד השומרים שנמצאים באזור (נדיר מאוד) *לפנות לאייל - מנהל הצאט על מנת שיחסום את המשתמש מהשרת. *לפנות למורשי החסימה אשר יודעים איך לנהוג בסיטואציות מסוג.

למעלה