Eran De Niro
New member
הערות השמנה ../images/Emo4.gif
אני יודע שכבר כעסנו על כל מי שהעז להעיר לנו שאנחנו שמנים וצעקנו וכולנו העלנו אותו למוקד אבל אני רואה שזאת תופעת טבע להעיר לנו שאנחנו שמנים במיוחד רופאים או אחיות אז לי היתה הערת רופא על המשקל שלי , יום ראשון האחרון עברתי ניתוח של ציפורן חודרנית הוציאו לי אותה והכניסו לי כאבים
במהלך שיחת הכרות עם הרופא המנתח והעוזר שלו אמרתי לרופא שיש לי פחד ממדברים חדים הוא צחק מה אתה איש גדול וחזק ואין לך מה לפחד אז התלוצצתי ואמרתי נו מה לעשות כל כולי ואני מפחד ממחטים בקיצור הוא הוסיף ואמר המחט זה לא מה שאמור להפחיד אותך חשבת על לקחת את עצמך בידיים ?!?!? הפנמתי כמו כל דבר שאני לרוב עושה במהלך הניתוח הוא ועוזר התחילו להסביר לי כמה שזה מסוכן ובלה בלה בלה בלה בתכלס זה נכון שיש סיכון בלהיות שמן אבל זה עדיין לא נותן את הזכאת לכל אדם ברחוב אפילו אם הוא רופא להתחיל להרצות לנו בנושאי דיאטה אני עדיין מושבת קליל
אני יודע שכבר כעסנו על כל מי שהעז להעיר לנו שאנחנו שמנים וצעקנו וכולנו העלנו אותו למוקד אבל אני רואה שזאת תופעת טבע להעיר לנו שאנחנו שמנים במיוחד רופאים או אחיות אז לי היתה הערת רופא על המשקל שלי , יום ראשון האחרון עברתי ניתוח של ציפורן חודרנית הוציאו לי אותה והכניסו לי כאבים