הערות השמנה

Eran De Niro

New member
הערות השמנה ../images/Emo4.gif

אני יודע שכבר כעסנו על כל מי שהעז להעיר לנו שאנחנו שמנים וצעקנו וכולנו העלנו אותו למוקד אבל אני רואה שזאת תופעת טבע להעיר לנו שאנחנו שמנים במיוחד רופאים או אחיות אז לי היתה הערת רופא על המשקל שלי , יום ראשון האחרון עברתי ניתוח של ציפורן חודרנית הוציאו לי אותה והכניסו לי כאבים
במהלך שיחת הכרות עם הרופא המנתח והעוזר שלו אמרתי לרופא שיש לי פחד ממדברים חדים הוא צחק מה אתה איש גדול וחזק ואין לך מה לפחד אז התלוצצתי ואמרתי נו מה לעשות כל כולי ואני מפחד ממחטים בקיצור הוא הוסיף ואמר המחט זה לא מה שאמור להפחיד אותך חשבת על לקחת את עצמך בידיים ?!?!? הפנמתי כמו כל דבר שאני לרוב עושה במהלך הניתוח הוא ועוזר התחילו להסביר לי כמה שזה מסוכן ובלה בלה בלה בלה בתכלס זה נכון שיש סיכון בלהיות שמן אבל זה עדיין לא נותן את הזכאת לכל אדם ברחוב אפילו אם הוא רופא להתחיל להרצות לנו בנושאי דיאטה אני עדיין מושבת קליל

לאף אחד אין את הזכות להעיר

אז למי יש? לרופא אסור לאמא אסור, לאח לאחות לסבתא ולסבא ובהחלט לא לשכן. אז למי כן? אני בטוחה שגם אתה מעיר למישהו לגבי עישון או שהוא חסר עבודה ושהגיע הזמן לקחת את עצמו בידיים או כל נושא אחר שאפשר לתת כדוגמה. לא כי אתה איש רע אלא כי זה דבר די טיבעי, פשוט להעיר או להסב את תשומת ליבו של אותו אחד מה שזה לא יהיה. לפעמים אתם צריכים לדעת לקבל היערות או עצות כפי שהם מגדירים את זה. אפשר לשמוע אבל לא להקשיב ויש ביג הבדל. וכן, יש סיכון בלהיות שמן אז אנשים מרגישים לייעץ. אני לדוגמא לא סובלת מעשנים אז אני מעירה. לא עומדת בפיתוי לא להעיר.

למה לא אמרת לו כלום?

אם מישו אי פעם מעיר לי משו בקשר לזה, ולא נאה לי לשמוע באותו רגע או בכלל את ההרצאה הזו ממנו, אני אומרת לו שאנלא מעוניינת לדבר על זה.. שזה ענייני או משו...
גם אני, היתי שניה לפני לעשות ניתוח מעקף קיבה.. וכשנפגשתי עם הכירורג שהיה אמור לעשות לי את זה, הוא התחיל להגיד לי שהזנחתי את עצמי.. ושהבוא לא מאמין שיש אנשים שאוהבים את עצמם ונותנים לעצמם להדרדר למצב כזה של עודף משקל כה קיצוני <איי איי איי BMI42... אפשר לחשוב מחלה סופנית שאני עומדת למות מחר..> ונורא התעצבנתי עליו אז שאלתי אותו.."אם אתה חושב שאני לא אוהבת את עצמי ונתתי לעצמי לגדול ככה, אתה גם שמן, זה אומר שאתה לא אוהב ת'צמך?" אמא שלי היתה בהלם. היא ניסתה להשתיק' אותי.. יעני לינע סתמי זה כירורג לא מדברים אליו ככה, אבל דוגרי לא היה איכפת לי, אין לי סנטימנטים בדברים האלה.. הוא אמנם כירורגב שעמד לנתח לי ת'קיבה, אבל זה לא אומר שהוא יכול לבוא ולמתוח עלי ביקורת אחרי שאנחנו מכירים בדיוק 20 דקות. אוף,. זה מכעיס! רק אהבה
~לין לין~

ערן יקירי,

רופא הוא איש מקצוע שאמור לדאוג לבריאותך ולכן לא רואה בך בתור אדם נוסף אלא כלקוח שהוא אמור לתת לו שירות. תחשוב שיש עוד רבים כמוך שמגיעים לרופא והרופא לא רואה את הרגישות בנושא. ישנם כמובן רופאים המערבים בתוך המקצוע גם את הרגש ולכן קל וכייף ללקוחות שלהם לפנות אליהם. אני אומרת שאם זה מפריע לך, תאמר לרופא שיפסיק להעיר- אתה מודע לגופך ואתה דואג לו. תרגיש טוב ערני.

למעלה