הערות, הארות ושאלות

jחיימון

New member
הערות, הארות ושאלות

1. סקרמנטו פשוט מדהימה. בלי וובר (בלי ספק אחד מהחמישה שחקנים הטובים בליגה) היא משחקת כדורסל יפה, מרהיב ובעיקר מנצח. העובדה שמשחקים שם מספר שחקנים אירופים גורמת לדעתי לכדורסל שלהם להיות נכון יותר, חכם יותר, ומנצח לא פחות. אחרי חזרתו של וובר הם יהיו ללא ספק הקבוצה השניה בליגה. 2. מישהו שם לב לפריחה של דוניאל מארשל ביוטה? אומנם סופרסטאר כנראה שלא יצא ממנו אבל שחקן טוב ולגיטימי כנראה שכן (אחח- האם יחזרו הימים המדהימים של קונטיקט- איזה כיף זה היה) 3. צארלס סמית מסאן אנטוניו שהוביל אותם היום לניצחון על הסיקסרס זה צארלס "ליי אפ" סמית? היתכן? האם יכול להיות אם כך שגם אלביס יחזור?

עדו מסד

New member
שכחת את ההצגה המבריקה של קארטר

פשוט משחק קלאצ´ גדול כאשר כל שאר שחקני הקבוצה שלך פשוט לא תיפקדו במחצית השנייה. 42 נקודות, 15 ריבאונדים, 6 אסיסטים, 5 חטיפות ו2 חסימות. וגם שני מהלכי קלאצ´ מבריקים.

מענות ותגובות

1. סקרמנטו , אם תגיע (אמן) לגמר המערב, היא היחידה שיכולה לתת פייט ללייקרס ,ואני אומר את זה למרות הסוויפ המשפיל שהם ספגו עונה שעברה. הסיבה: מייק ביבי יותר טוב מג´ייסון ויליאמס , כך שהם התחזקו. אם תוסיפו גם את דיבאץ, פדג´ה ,ווובר ,מקבלים קבוצה ממש טובה ,ממש מאוזנת, ומאוד לא תלויה ביכולת של שחקן אחד בלבד. 2.לא 3.לא,ואלביס חי.צ´רלס סמית בUSA זה כמו אבי כהן בישראל.

liran b

New member
שכחת כמה דברים נחמדים....

הכל טוב ויפה שסקרמנטו משחקים יפה וטוב, אני מאמין ורוצה שהם יגיעו לגמר של המערב ושם הלייקרס יטחנו אותם, כי הלייקרס של הליגה הם לא הלייקרס של הפלייאוף , ר"ע שנה שעברה.. הלייקרס ינצחו בסוויפ אני מאמין. ולמרות הניצחון היפה שלהם על הלייקרס (אוהד לייקרס שכמוני) עדיין אני מאמין שאין קבוצה שיכולה לעצור אותם תראו תמאזן שלהם 16-2 לעומת ה 14-4 של הספרס או הקינגס. ויש לי שאלה לכולם.....זה רק אני או שהבחירה מס´ 1 בדארפט העונה לא תורם כלום לוושינגטון ואילו פאול גאסול נראה כי יבחר לרוקי השנה, וניו ג´רזי נטס והקליפרס פתחו חזק את העונה... לא?

ולי יש שאלה יותר חשובה

למה כולם מדברים על הנטס והקליפרס ,וגם על מיאמי וניו יורק החלשות ,בזמן שדטריוט פיסטונס ממשיכים להפתיע גם אותי ? למה אף אחד לא מזכיר את קליף רובינסון שהוא ללא מתחרים השחקן המשתפר של העונה (או "התגלית ", איך שתגדירו את זה). ואיך זה ייתכן שהפיסטונס מנצחים 28 הפרש את יוסטון ללא סטקהאוז (תשובה: 7 שחקנים בדאבל פיגרס )

קיר קמט

New member
ולמה כולכם שוכחים

את מינסוטה החביבה שלי , שהשנה לפחות שיחקו תקופה מסוימת טוב ! עם רכז במקום השני ביחס אסיסטים/איבודים (ועוד גארד בין החמישים הראשונים) ופורוורד (באיזה עמדה הוא השנה?) מדהים כמו קייג´י שנמצא במקום השלישי בריבאונד (עם הפרש של 0.2 מהמקום הראשון...) ומשהו כמו מקום 11 או 14 בנקודות. אח איזה קבוצה... והשנה גם ראשו התחיל לשחק טוב...

למעלה