הערות בבקשה

הערות בבקשה

זו מתנה לאחיינית מתוקה בת 17, ויודפס בגודל 40x25 איך זה נראה? - קומפוזיציה, עומס, צבעוניות? השיער נראה לי דורש עוד התייחסות, לא?

iX

New member
מתנה שווה!

במבט ראשון, הבועות הלבנות לא לחלוטין ברורות וההרים הסגולים דורשים אולי עוד איזה טיפול.. היעדר טקסטורה במים פחות מפריע. הקומפוזיציה יושבת בסדר, לדעתי. יכול להיות שכדאי לשקול הוספת גוון נוסף לשיער, לקצוות הרחוקים יותר. אולי טיפ-טיפה צל או משהו.

e m i l y

New member
מקסים.

אהבתי את הצבעוניות וגם הפרחים בפרונט עושים את העבודה, יפים ועדינים ומשתלבים יפה עם השיער. יש לי קצת בעיה עם הדמות, יש בה עדיין משהוא סטטי, קפוא ונוקשה באיברים היא כאילו לא מספיק דינאמית וארוכת איברים כצפוי לג'אנר. למרות זאת אני חושבת שאת שאר הדברים פתרת בצורה די טובה, כמו הרכב, הצבעים, הרקע, וגם הבועות לא מפריעות לי... יש משהו בדמות שממש מבקש את הדיוק והעדינות של הרקע.

מקווה...

טוב, ישבתי בעיקר על הצבעוניות, ונראה לי שעכשיו קצת פחות עמוס בעין ויש פרספקטיבה ברורה. השיער עדיין נותר בגדר משימה, משהו בצורה.

yoav aloni

New member
מצוין

אני אוהב יותר את הכיון הצבעוני השני אבל אני מונוכרומאטי. הייתי אולי מנסה לחבר את החלק התחתון הפרחוני עם הסצינה.

השני, נכון?

למרות שהרוב (+ אבא שלי שהוא בכלל עיוור צבעים) הצביעו על הראשון. אז החלטתי שמה שיקבע זה מה שאחיינית שלי תאהב. מה קורה איתך?? עדיין בחו"ל?

yoav aloni

New member
השני!

חזרתי לתקופה קצרה לצערי, בעזרת השם והאמונה אני חוזר עוד כמה חודשים. אהבתי דרך הגב את האיור של דרור בבלוג (זה הוא לא?).

אממ..

הגרסה הראשונה יותר יפה מבחינת הצבעוניות, יותר יפה לתלות על קיר, אבל הגרסה השנייה יותר נכונה מבחינת קומפוזיציה, המכונית הרבה יותר בולטת מהרקע. אני מציע אולי להחזיר את הצבעים הרווים לרקע, אבל לקרר אותם קצת. אני חושב שהשיער עצמו טוב, פשוט חסר לו נפח, עוד כמה רצועות יסדרו את העניין. בקשר לזרוע שלה, אולי יהיה יותר עדיף להוריד אותה קצת למטה? זה נראה כאילו בתנוחה הזאת זה יהיה מאד מאמץ. אני מאד אוהב את הרעיון של הפרחים, זה אתה ציירת? או שזה מיובא?

הפרחים זה אני

זה לאיור אחר שלא יצא לפועל. בזמנו חיפשתי בגוגל בגדים עם הדפסים של פרחים בהוואי ולפי זה איירתי אותם. אחח... גוגל

Hubert Hubert

New member
מגניב מאוד

דברים קטנים שלדעתי לא עוברים טוב: השיער שלה לא מפותל מספיק, לא גולש מספיק, בעיקר ה"זרוע" התחתונה הגדולה. הבועות מסודרות בצורה ישרה מדי לדעתי, הייתי מפזר יותר את המסלול שלהן. היד השמאלית שלה, זו שיוצאת מהמכונית, נראית קצת לא בסדר. קשה לי להגיד בדיוק מה, אבל הייתי בודק את זה שוב. אבל באמת, זו סתם קטנוניות, זה אחלה ציור.

תודה לכולם על ההערות

וזאת לא קטנוניות! - זה בדיוק מה שרציתי לדעת, מה לא עובד טוב. הולכת לעבוד על הדמות.

greeneye

New member
מדהים!

זה בפלאש, נכון? תמיד אני תוהה איך עושים את מעברי הגוונים האלה, שיוצרים אור וצל, בפלאש.

למעלה