הערה

רמי א

New member
הערה

הלוין אסטרא 1K יחליף את הלוינים 1B1C אבל בגלל שבלוינים האלה השידור הוא רק אנלוגי יכול להיות ש למי שאין מקלט אנלוגי לא תהיה הנאה מהשידור. תקנו אותי אם אני טועה.

תיקון : הלווין החדש אינו מחליף את

הלווינים שצינת אלא ישמש להם לגיבוי בלבד.

רמי א

New member
אז המקור שלך לא אמין. לי נאמר

שמדובר בתחלופה. הכי טוב לחכות ולראות.

m8m8

New member
1K

הלויון 1K אמור להחליף את 1B,1C,1E מה שכתוב זה טעות 1D רוב האנלוגים יעברו ל 1K כולל CּSPAIN TAQUILLA חדשות טובות 1K יקלט בישראל 2.7 M בי

רמי א

New member
החדשות האלה טובות למי שיש צלחת

מעל 1.8 מטר.כמו לי. השאלה- אם יתברר בסוף שהלוין היספסט 1D הוטבירד7באלומת אפריקה ואסטרא1K יקלטו בצלחת מעל 1.8 אז האם חברי הפורום ישקלו להגדיל הצלחת ל2.4 מטר ?

רמי א

New member
יש לך זכות להגיב אבל אין לך זכות

ליקבוע דברים בפורום הזה -אתה לא מנהל הפורום הזה.ולא תהיה.

רמי א

New member
1976 -איך לרואה חשבון כמוך אין כסף

לצלחת 2.7 מטר? בעצם אל תגיב אני יודע התשובה. רק אם אתה רוצה לפרט תגיב.

BlackAdder1976

New member
רמי אחי אתה צודק.... ../images/Emo7.gif

שלום המצב שלי הוא על הפנים...אין לי כסף לפלאפל...אני לא מצליח לפרנס את עצמי מהכסף שאני עושה מראית חשבון...עצוב אבל נכון לכן אני נאלץ לעבוד גם בלילות כדי להשלים הכנסה,אני נאלץ למכור את הגוף שלי בלילות תמורת כמה לירות כדי לקנות כיכר לחם.....
וכתוצאה מזה קשה לי מאוד לשבת....אני מתקשה לשבת כבר כמה שבועות טובים....
להתראות

רמי א

New member
תגובה ל 1976 - 22.11 שעה 20.11

אל תתבכיין -אם אין לך כסף עכשיו תחסוך ותוך כמה שנים. תקנה כמוני וכמו סוויס- צלחת 2.7 מטר.DH עם מנוע. ואל תפחד מרשיון- מרחוק 2.44 DHזה כמו 2.7.DH.מטר. כולי תקוה שתוך כמה שנים לרוב אם לא לכול חברי הפורום יהיו צלחות בגדלי 2.7 מטר לפחות

אתה לא קראת נכון את מה שכתוב שם

אבל בשבילך ובשביל אחרים ולמרות שהלווין הזה לא ממש רלבנטי בשביל מרבית צופי הלווינים בישראל, החומר העיקרי לגבי הלווין מופיע בעמוד החדשות הראשי של האתר, כולל מפות כיסוי( מצטער על האיכות - זה מש שיש) .

BlackAdder1976

New member
מעניין כמה זמן יקח לרמי להגיב הפעם.

וכמובן לא להסכים איתך ולהמשיך להתווכח....

רמי א

New member
הלוין מאוד רלונטי לכלל הציבור העשיר

בכסף שמסוגל לקנות צלחת 2.7 מטר. אחרי שתגדיל את הצלחת ל2.7 נדבר.ונקבע רלונטי או לא.

BlackAdder1976

New member
אבל רמי אחי

שלום אחי, אבל גם אתה לא נמנה עם הציבור העשיר....לכן הלווין לא רלוונטי גם לגביך... אז תפסיק לבלבל ת´מוח..... אני יודע שאתה לא תפסיק ושתגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ותגיב ......................................

למעלה