הערה חשובה לדעתי

הערה חשובה לדעתי

לדעתי הורים שנכנסים לפורום הזה והם לא מטופלים בשיטת פונסטי מרגישים שחרב עליהם עולמם עם כל הנתונים והסטטיסטיקות שאתם מביאים ובצדק כי רובכם מטופלים בשיטה וצריך את המידע חשוב לזכור שיש עדיין כאלו שלא מטופלים או טופלו בעבר בשיטה . אשמח עם תתיחסו גם לשיטות האחרות ופה בקשה אישית ליאהב בתור מנהל הפורום וכנראה גם מומחה לאנגלית אני ישמח עם תמצאו גם מאמרים שלא רק על שיטת פונסטי . אני לא כ"כ מתמצאת האינטרנט . בנוסף לפעמים יש לי פחד לחלק את הפלייר בסורוקה אך אני גם מבינה שהוא כ"כ חשוב כי לא צריך להיות אטומים אלא לדעת יותר . זאת הרגשתי בכל אופן נילי

Adoushi

New member
נילי יקרה

אני מבטיח לחפש מאמרים ולהביא חומר על השיטות האחרות. שלך, איהאב

הי שוב נילי.

אני מבינה מה את כותבת, בחיי. אבל אכתוב לך את האמת לגבי. אין לי כוחות נפשיים וזמן לבדוק על עוד משהו. רב מה שאני קוראת על שיטות אחרות הוא דרך שיטת פונזטי... אך אני מבטחיה לשים לב ואם יצוץ משהו בפורומים האחרים שיראה לי חשוב או רלוונטי להביא לכאן.

מסכימה עם נילי במאתיים אחוזים

גם לי חסר חומר ואני די משתגעת מזה. גם ביאהו יש כזה בלאגן בפורום שברחתי משם... לא מצליחה להבין מי נגד מי. בקיצור, אני אשמח לעוד מאמרים על שיטות אחרות. תודה.

ואם מותר לכתוב,

לכל אחד מאיתנו יש גישה לאינטרנט. לכן כל אחד יכול לתרום חומר שהוא מוצא וקורה. זה לא הכי פייר "להפיל" על איהאב עוד עבודה, אלו הילדים של כולנו. יום נפלא חברים.

את צודקת

כמובן אם יהיה לי חומר אני יוסיף אותו פניתי לאיהבה בכוונה שיוסיף חומר שהוא נתקל במאמרים . בנוסף רציתי לשאול : בעבר לא היו מטפלים בשיטת פונסטי אלא בשיטה המסורתית אז האם היה 80% סיכוי לחזרה של ק"פ או ש50% חזר להם ק"פ ? גם אלו שלא עשו ניתוח לק"פ ? פשוט מרב סטטיסטיקןת רציתי לדעת אם מישהו יודע גם על זה ? אשמח לדעת נילי

Adoushi

New member
אמא של נושי היקרה

אני מחפש חומר בנושא. אעדכן כשיהיה לי משהו. איהאב

את כל כך צודקת...

המון פעמים אני נדהמת רק מלקרוא את כל המידע הזה, אבל לומר לך את האמת, בגלל שאנו לא מטופלים בשיטה, אני קוראת את השרשורים שלכם ולא תמיד מתאמצת לקרוא באנגלית על נבכי השיטה וחידושיה. באמת, היאב מעניין אולי נוכל להרחיב קצת על השיטה המסורתית.... לטיפולך, אודה
אורית

לפני כמה ימים חשבתי על הנושא

ולדעתי יש שתי סיבות עיקריות : 1. כמעט כל תינוק חדש שנולד מטופל בשיטת פונסטי בארץ כי רוב בתי החולים עברו לטפל בשיטה זו. 2. מי שמביא את המידע אלו חברים בפורום שהולכים ומוצאים מידע למה שקרוב אליהם ומדבר אליהם. במקרה זה פונסטי. כל אחד אחר יכול לחפש ולהביא מידע על השיטה שקרובה לליבו ומנהלי הפורום בטח ישמחו לצרף את החומר לקהילה.

למעלה