הערה וכמה שאלות =]

אנה92

New member
הערה וכמה שאלות =]

אני חושבת שמשהו לא הגיוני בדמות של פרנקלין..בעונה הראשונה הוא מוצג כמישהו שנותן למייקל את התרופה הזאת שמעלה לו את רמת הסוכר ובעצם הרוצח של ההומו (שהיה החבר של טי-באג) שהיה נורא מעורב בגזענות שבין השחורים ללבנים, לא היתה לו בעיה להרוג וכו'.. ובהמשך אנחנו מגלים שהוא בעצם איש משפחה, בן אדם טוב.. או שהתבלבלתי או שלא יודעת מה. והשאלה 1- צריך לסמן ספוילרים בפורום? לדוגמא- מסמנים נגיד ספוילר רק לעונה השלישית? או לא מסמנים בכלל? שאלה 2- בפרק 19 של העונה השנייה
מה בדיוק קרוליין רצתה כ"כ להסתיר בקלטת? היה לי וויכוח עם חברה שבעצם בקלטת הם מדברים על כל מיני דברים שיפלילו אותם אבל חברה שלי אמרה (ועכשיו זה נשמע יותר הגיוני) שהיה שם גילוי עריות (היא שכבה עם אח שלה?)

תשובה להערה וגם לשאלות

תראי, פרנקלין היה אמריקאי טוב, היה בצבא וכו' וכו' ואיש משפחה למופת (ככה נראה לי). הצבא דפק אותו והכניס אותו לכלא, ומה לעשות בכלא צריך לשרוד. ובתור שחור בין גזענים לבנים, אין שלום. בהתחלה הוא הביא למייקל את הפאגנק פשוט כי הוא ביקש, אח"כ הוא מנע ממנו כי הוא חשב שהוא משתייך לצעירי היטלר, כמו שהוא כינה אותם, ואז החזיר לו כשהוא ראה שסה"כ הוא נקלע למצב שלא ממש התכוון אליו. בחיים מחוץ לכלא הוא איש משפחה למופת ויעשה הכל למען משפחתו, בכלא הוא עשה הכל כדי לשרוד. זה לא סותר. ולשאלות- 1. ספוילר מסמנים לפרקים שלא שודרו בארץ. אז אם הורדת פרק, כשאת כותבת עליו יש לסמן
יש גם ספוילר מש"ש- מה שלא שודר, שצריך לסמן על פרומואים, שמועות, דברים שפורסמו שגם לא שודר בארה"ב, ואז יש לסמן
מש"ש 2. קרוליין הסתירה גילוי עריות

אנה92

New member
תודה! אז זה אומר

שלא מסמנים ספוילרים בנתיים עד לעונה רביעית. אוקיי

למעלה