הערה/הארה לאיגוד

yoni malka

New member
הערה/הארה לאיגוד

ברצוני לנגוע בשני נושאים המתקשרים יחדיו. האחד הוא נושא עליות התחרות והשני הוא גיוס ספורטאים לענף. לדעתי מטרתו העיקרית של האיגוד בשנתיים הקרובות (אם לא יותר) צריכה להיות גיוס ספורטאים לאיגוד הטריאתלון. לצערי דבר אחד מאוד מרטיע מתחרים חדשים מלהגיע ולהתנסות בתחרות בענף, מחיר התחרות לספורטאים שלא חברי האיגוד. בטריאתלון נתניה קם מוקדם בבוקר נתנייתי ששמע במקרה על הארוע טריאתלון (וכמובן לא קיבל פרוספקט תחרות לביתו) הגיע עם האופניים של השכן להתחרות בטרי, כשיצא מהבית לקח בארנקו 100 שקלים כי חשב שזהו סכום סביר לארוע ספורטיוי. כשהיגיע למקום ההתכנסות התברר לו שהמחיר עליו לשלם הוא 160 ש"ח משום שהוא לא חבר באיגוד הטריאתלון ולא ידע שכנס על אי הרשמה מראש היא 20 שקלים... עצוב חזר לביתו וכך איבד איגוד הטריאלון עוד פוטנציאל לחבר נוסף, וכמהו אני בטוח שעוד לא מעט. אז נכון שתחרות עולה הון כסף, ונכון שיש אין סוף הוצאות על אי אילו דברים. אך לפי דעתי האישית איגוד הטריאלון צריך לשנות את סדר העדיפויות שלו, אם חשוב לו לצרף ספורטאים נוספים לענף שעדיין נמצא בראשית דרכו. כמו כן ניתן לחסוך הרבה כסף במחזור ציוד, למשל מאוד חבל לי שעד היום כשאני נוסע בכביש בואדי מילק (טריאתלון מגידו) אני רואה את שילטי התחרות (נקודת 10 ק"מ) של טריאתלון מגידו מתנופפים להם ברוח... אולי זה לא הרבה כסף שלט כזה אך אם היו משתמשים בשלט לתחרויות הבאות היה ניתן לחסוך כמה שקלים חשובים... וכמו כן בציוד אחר.

מחירי תחרויות

המטרה בפער של 50 ש"ח בין חבר ללא חבר הינה לשכנע אנשים להצטרף לאיגוד. בפועל מדיניות זאת עובדת וכמות החברים עלתה משמעותית כרגע 570 חברים!! בנוסף אנחנו הולכים לקראת חיילים וגובים רק 25 ש"ח לתחרות וכנ"ל לחברות. ההערכות להרשמה במקום מחייבת כוח אדם נוסף לרשום ומחייבת תשלום נוסף לרושמות בנוסף שיטת הגביה של הציפים היא שבהרשמה במקום משלמים כפול עבור כל ציפ , כך שהעלויות על הרשמה במקום הן גבוהות ואין פה קנס או רווח!! השלט של 10 זה באמת חמור ( 70 ש"ח) וחבל שאם ראית לא אספת!! השיטה הטובה לגיוס ספורטאים זה גם בבתי הספר ולשם כך חסרים לנו שליחים!!

שליחים לבתי ספר

הכוונה שספורטאי הנבחרת או מי שמתמצא בספורט , יחובר למורי חינוך גופני בבתי ספר ויעביר הרצאות בנושא טריאתלון שיובילו להשתתפות כולל הדרכה. דוגמא לצעד ראשון בהרצליה בהדרכת תמרה היתה קבוצת תלמידות בטריאתלון נשים ועכשיו יש דרישה של קבוצת בנים בבית ספר.

למעלה