בג´ונגל שלי יש מקום אם רק תבקש יפה.....
ח חניבעל. New member 24/10/02 #23 האמת התגובה הראשונה שחשבתי לכתוב לא היתה מוסרית...חחחחחחחחח אז אני לא מגיב. תתגעגע אלי היום בערב?
פ פנטום הצט New member 24/10/02 #26 האמת שכן... לא יהיה לי על מי לצחוק... סער ומייקי יבלו בשירותים ויתווכחו עם הראי מגדיל אותו או לא... ומה ישאר לי ? כמה חתיכות לרקוד איתן... אז כן, אני ממש אתגעגע אליך...
האמת שכן... לא יהיה לי על מי לצחוק... סער ומייקי יבלו בשירותים ויתווכחו עם הראי מגדיל אותו או לא... ומה ישאר לי ? כמה חתיכות לרקוד איתן... אז כן, אני ממש אתגעגע אליך...
פ פנטום הצט New member 24/10/02 #38 נשקן ??? את יודעת מה המילה הנרדפת לנשק - לא ? (חחח...גנבתי לך...)
ט ט מהקורס New member 24/10/02 #25 ואני חשבתי שנימוס אלמנטרי הוא לומר שלום....חחחחחחחחחחח ישר ירידות...אה?
ט ט מהקורס New member 24/10/02 #22 ../images/Emo25.gif זה תמיד טוב ועם חיוך של קסם....אפשר לוותר על הירידה לברכיים.
פ פנטום הצט New member 24/10/02 #27 פראייררררררר אני הייתי קודם יורד על הברכיים ואז היא היתה ראשונה...
ט ט מהקורס New member 24/10/02 #35 חחחחחח עכשיו הבנתי אני לא אספר על מה אני כבר חשבתי.....חחחחחחחחחחחח
ט ט מהקורס New member 24/10/02 #36 יאללה נגמר החדר מחשב עוברת לשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ביי בינתיים לכולם.