הערב!!

הערב!!../images/Emo124.gif

הערב במעריב אונליין ניתן להאזין להופע של הג'יפסי קינגס. אומנם זה לא ממש ממש פלמנקו,אבל מוזיקה בכוון,וחלק ממנה -לפחות לטעמי-ממש מלהיב. אני אנסה לצרף לינק,ואם לא אצליח,אז פשוט תכנסו לאתר 'מעריב' וכבר תראו הפניה...

עדכון-בשבועיים הקרובים!

עכשיו קראתי ב'מעריב' שניתן לצפות בהופעה בשבועיים הקרובים. אצלי,המחשב משום מה מודיע 'מתחבר למדיה' ולא קורה כלום... אני לא יכולה להינות מזה-אם מישהו יכול לתת לי עיצה,אז אנא. בדמו שיש תחת ה 'עזרה' דווקא ראיתי ושמעתי. אז זה לא שחסרה לי איזו תוכנה...

OK - צפיתי (והקשבתי)

בצ'יקו והג'יפסיז דרך הקישור שנתת (
) ואני חייב לציין: כל קשר בין מה שהלהקה הזו מנגנת לבין פלמנקו הוא מקרי בהחלט... הן מבחינה מוסיקלית והן מבחינת טכניקת הפריטה על הגיטרה: ה-Rasguedo לא דומה בכלל לכל מליון ה- Rasguedo שלמדתי עליהם, ויש שם רק נגן אחד שעושה Picado כמו שצריך... מצטער לקטול ככה, אבל האמת חייבת להיאמר.

איך???

איך הצלחת ? אני ניסיתי כבר כמה פעמים-לא מקבלת כלום,המחשב 'מתמרד' לי (אולי בגלל שהוא יודע שזה לא ממש פלמנקו??) לגבי ה 'קטילה': צדקת,זה לא פלמנקו,אבל זה קצת בכוון רומבה. ושכחת לספר-נהנית מההופעה?.כלומר-בלי קשר לזה שזה לא פלמנקו,זו מוסיקה לטעמך?? פורים שמח!

האם את מחוברת לאינטרנט דרך

מה שנקרא תוכנת FIREWALL? אם כן, יתכן שתצטרכי לנטרל אותה (זמנית כמובן) כדי שזה יצליח. ה WINDOWS MEDIA PLAYER שלי ממש לא חדש - בסה"כ ורסיה 6.4, כך שאינני חושב שיש לך בעיה של נגן ישן מדי. מצד שני, יכול להיות שאין לך את כל ה CODECS מותקנים. במקרה כזה תוכלי להוריד אותם מכאן (ולהתקין אותם כמובן). ובקשר להופעה עצמה, המוסיקה נעימה אך לא ממש נוגעת בנימי נפשי. יש להם גיטריסט אחד (היחיד שניגן שם PICADO ופרט על הגיטרה באופן שנראה שבאמת יש לו רקע של פלמנקו) שאם הייתי יודע לנגן כמוהו - דייני.

למעלה