הערב, סוף סוף....

מרכזון

New member
הערב, סוף סוף....

קבלתי ממטה משא"ז שלנו את הטפסים למילוי כדי שנוכל, סוף סוף, אשתי ואני להתנדב. מילנו את הטפסים ומחר, בשעה טובה, נמסור אותם במטה. לפי הצפוי בעוד כשבוע נוכל כבר להתחיל את המשמרות שלנו.
לכל המתנדבים הערב, ולכל אנשי כוחות הביטחון וההצלה העוסקים במלאכת הקודש כשהאחרים חוגגים-שאו בברכה ולוואי ותשארו מובטלים ללא כל אירועים!!!

קרבינוש

New member
איך כזה מהר ??

לפעמים זה לוקח חודש עד שהטפסים מגיעים שיהיה לכם במזל טוב ובסבבה

מתנדב

New member
מרכזון, אני מאחל לך ולאשתך הצלחה

ואני שמח בשבילכם שהצטרפתם למעגל המתנדבים במשא"ז, בהצלחה...

מרכזון

New member
../images/Emo51.gif לכל המברכים !!!

מקווה להביא לכם סיפורי חוויות!!!

מרכזון

New member
איזו שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בוודאי שהסכימה מייד!! אנחנו בני כמעט 50. יש לנו 4 ילדים ואת תקופת המילואים סיימנו כבר. אז זה רק טבעי שנתרום מזמננו למשא"ז. מה עוד שרק חזרנו משהייה של 14 שנה בחו"ל, שם ניהלתי אבטחה בשדות תעופה ואשתי עבדה עם הקהילות היהודיות. בטוח שאוכל לתרום מנסיוני, ואנו מתנדבים בשמחה ובכיף

shaikn

New member
מרכזון אתה נראה כמו אחד שמבין

בטרור, יש לך איזה תואר אקדמי בזה? לדעתי אתה ואשתך צריכים לעבור שלב א' במשא"ז כדי שתקבלו מדים אולי "תסבלו" בקלאסי בהתחלה אבל כשתעברו למתמי"ד יהיה יותר טוב. לא שאני מזלזל בקלאסי אני גם בקלאסי אבל יש דברים שהקלאסי אסור להם לעשות.

מרכזון

New member
היי שי....

כל ההבנה שלי בלוחמה בטרור מסתכמת בכמעט 30 שנה של עבודה בתחום. אני מצטער שאיני מבין את כל המושגים בהם השתמשת, בסך הכל לא היינו בארץ משהו כמו 16 שנה. בכל מקרה רצוננו להתנדב ולתרום לקהילה, וכל מסגרת תתאים לנו!! שבוע טוב ושקט לכולם!!

shaikn

New member
|בהצלח לך ולאשתך תעדכן אותנו

אחרי שיאשרו אותך ותקבל את התעודת המינוי הזמנית

למעלה