הערב הגדול !

A v i s h y 1 7

New member
הערב הגדול !

היי חברים וחברות ! כן, כן עוד כמה שעותתתתת זה מגיעע ! ערב ההשקה לדיימנדז המושלמות !!!!!!!! הולך להיות מסיבה פ33תית ! למי שלא בא אל תתאכזבו אני יצלם מלאאא ויביא לכם תמונות ויספר לכם ה-כ-ל ! ! ! אז תהיו בקשר אני אכתוב לכם מחר בדיוק מי ומה אז שווה לחכות מבטיח לכם תדעו הכל !

אין לך מושג כמה אני מקנאה בך../images/Emo7.gif

תהנהה וצלם המונמונמונמונמונמנ

תהנה אבישי מותק...תמסור ד"ש ללימ

ממני בהצלחה היום!! תהנו מי שהולך אוף למה אני לא בת 17 עדין נו כולה שנה הבדל רררררר!!

Britney Boy

New member
חחחחח זה בכלל לבני 20+ בעיקרון

אני מקווה שלאבישי ולחן לא יהיו בעיותת

A v i s h y 1 7

New member
מצטער לאכזב אותם חברים...

אבל בסוף ויתרתי הייתי בת"א הייתי במועדון משעה 19:40 עד 20:50 שאלתי מתי יהיה אפשר להכנס אמרו לי ב 23:00 אני לא נשאר עד שעה כזאתי... סורי... גם ככה אח"כ לא יהיה לי איך לחזור... אני ממש מבואס וחזרתי ממש בדיכאון, אבל לא יכולתי להשאר שם עד 23:00 בחוץ מצטער מקווה שמי שהלך יהנה !

yanivm1

New member
חזרתי זה עתה מהווקס, מההופעה

המעלפת של ארבעת הבנות המקסימות! הייתה הופעה מצוינת ומלאת אנרגיות, הבנות עלו על הבמה באיחור אופנתי של מעל חצי שעה בבגדים שחורים, חשופים ומעלפים לאחר שהצטלמו למספר צלמים וראיון לHOT ... הן שרו 4 שירים אני חושב ובכללי היה מצויין!

Britney Boy

New member
דיווח כללי ושוטוף:

טוב אז היה ממש מדהים, הבנות עלו ודפקו הופעה של הלייף, היו סלבס כגון רון שובל, קובי פרץ, צ'ינו פרודקשן ואלה ממה שאני זוכר עכשיו פשוט סורי אני עוד בסטלה של ה3 רד בול והוודקה...אז אני לא זוכר, אבל היה ממש יפה הן דפקו הופעה פצצה וצילמו את זה לכל חור ככה שתיהיו זמינים לעיתונים השבוע, והן לבשו בגדים סופניים שחורים וחשופים, של גלית לוי.... בקיצר היה שווההההה!!! ובקשר לאבישי, נשמה אמרתי לך להיות שם בסביבות תשע עשר לא בשבעעעעעע והיית מתקשר אליי או משהו או שהיית מנסה להיכנס או משו, חבל שבאת סתם אבל לא נורא אל תיהיה בדיכי, יהיו עוד הזדמנויות! ומה עם חן? מישו יודע אם הוא נכנס כי גם לא ראיתי אותו שם ואני הייתי האחראי שמכניס מוזמניםם בקיצר בנותתתתתת שיחקתן אותה מת עליכןן נשמותיי

לפחות נהנית:-\

אוףףף גם אני רציתי להיות שםםםם;( נסתפק בעיתונים והכתבות חחחחחחחחחח העיקר שהיה יפה

:(.. לא נורא אבל.. הזדמנות הבאה

נראה אותן
אני געגעת לעם שלם =[ אווףף.. אאאאהההההההההההההההההההההההההה בפסחחח אני אצל אחי כנראה שבועעעעעעע שלםם ישששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמןןןןןןןןןן אמןן שנוכל לארגן משו :]]

הנוצץ1

New member
הארוע בווקס

גם אני הייתי אתמול בהופעה והיה נהדר חשבתי שלא יהיו הרבה (כי בפורום יש כל כל מעט אנשיים) אבל היו מאות והיה מרגש לדעת שכול כך הרבה מכירים את הלהקה ואת השירים שלהן כבר בחוץ בחניה של הרכבים יצאו אנשים מהרכבים והתחילו לשיר "בוא ניזרום" ובתוך האולם היה מפוצץ במעריצים שהכירו את כימעט כל המילים של השירים.הבנות נתנו 4 שירים והקהל אהב ורקד ורצה יותר אבל גם זה היה טוב היו הרבה צלמים והרבה סלבריטיים .השיר "זן נדיר" הקפיץ את כולם ולדעתי זה צריך להיות הקליף הבא היו הרבה קריאות עידוד לימור לימור ולהילות ולסיון מה שלא אהבתי זה שבערב השקת הדיסק לא היו שם דיסקים למכירה קצת מוזר לא? חוץ מיזה מי שהיה מהפורום היה רואה את הכמות של המעריצים ומבין שאתם לא לבד למרות הפורום שניראה שאין בו הרבה מעריצים כניראה שיש הרבה אבל הם לא בפורום או לא כותבים בו למשל כמוני שאני ניכנס רק בסופי שבוע קורא ולא רושם הודעות הפעם החלטתי להיכנס ולכתוב בעיקר לכם המעריצים שבפורום שתדעו שאתם לא לבד ובעיקר לשמוליק מנהל הפורום שעושה עבודה נהדרת אז הגזמתי בהודעה הארוכה נכון?

Britney Boy

New member
מה פתאום

אתה מוזמן לכתוב מה שאתה רוצה..והסיבה שלא נכנסו מעריצים למסיבה היא בגלל שהם קטנים מדי בגיל אז אמרתי להם לא לבוא סתם... ודורעע אני מתעליךך

למעלה