הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM

הערב ב-22 Dance4matioN ב-90FM../images/Emo42.gif

Cascada, Pakito, Velvet, Andy lopez, September, 89ers, Snap, The drill ועוד... כרגיל נחזור 6 פעמים לדאנס של שנות ה-90 עם: 1. Gala-suddenly 2. Tn't party zone-das omen 3. Faithless-god is a dj 4. Mo-do-super gut 5. Dr. robert-ele mele muh 6. Sequential one-here we go again
Dance4matioN- הבית החם והיחיד בישראל של היורודאנס, יורופופ, דאנסקור והאיטלודאנס
כל חמישי ב-22:00 ב-90FM ו-94.7FM HOT: ערוץ 308 YES: ערוץ 71

א ו ח נ ה

New member
עומר למה אתה לא משמיע את

Roby Pinna Vs. Keyra - My Dad Is A Dj? אני טוחן אותו באמבטיית קצב.

באמת מזמן לא ניגנתי את זה

קטע מצויין...ניגנו אותו לקראת סוף הקיץ ובגלל שהתוכנית שודרה רק פעמיים בספטמבר זה קצת נפל בין הכיסאות...נחזור אליו בשבוע הבא

הקישור לא עובד אז הנה הרשימה המלאה

אז מה היה לנו הלילה? Dance4matioN 12/10/2006: שעה 1: 1. Cascada-ready for love 2. Kim sozzi-break up 3. Starstylers-higher 4. Gala-suddenly קפיצה no.1 לשנת 1998 5. Mollela-from space to my life 6. Velvet-in and out of love 7. September-it doesn´t matter 8. Tn´t party zone-das omen קפיצה no.2 לשנת 1994 9. Starclub feat. dr. alban-chiki chiki 10. Italian gigolos & fresh fox-moscow party girl 11. Adama-house of love 12. Faithless-god is a dj קפיצה no.3 לשנת 1998 13. Tiesto feat. maxi jazz-dance 4 life 14. Scotty-insomnia 2006 שעה 2: 1. Cascada-ready for love*Italobrothers remix 2. Dj blisco-out of your love 3. Adama-house of love 4. Mo-do-super gut קפיצה no.4 לשנת 1994 5. D.code feat. emma-my direction 6. Matt ricks-home again 7. Snap feat. sarah martin-excited 8. Dr. robert-ele mele muh קפיצה no.5 לשנת 1994 9. 89ers-higher love 10. Bangbros-1,2,3 11. Dj machine-7 days and 1 week 2006 12. Sequential one-here we go again קפיצה no.6 לשנת 1994 13. Keira green-all out of love 14. Pakito-blue moon city 15. The drill-one more night 16. Ic3m4n feat. andy lopez-passion [email protected]

X Slider

New member
כבר שבוע שלישי שאתה פותח

את השעה השניה עם הרמיקס לקסקדה
רמיקס טוב עם ווקאל מרסק, אבל אחר כך נכנס הביט והכל וזה ממש נשמע רע
. וכמובן תכנית מעולה ומדהימה!

נכון ../images/Emo9.gif אני ממש אוהב את הרמיקס הזה

ובכלל, זה חלק משטיפת מוח שאני עושה לגבי קסקדה, אבל לרגע אין ספק שהמיקס של italobrothers פחות טוב מהמקור. ותודה על המחמאות...

רבקה 15

New member
אהבתי...

כמו בכל פעם מחדש... דרך אגב,יש סיכוי שהאלבום של קסקדה יגיע לארץ? 51 שלבים תוך שבוע...אמא'לה,גם התמונה של הסינגל ממש מפחידה אותי ומה עם להקת chipz?הם עובדים רק בקיץ כנראה... נ.ב: לא שמעתי את כל השעתיים מרוב עייפות (אתמול חזרתי ממחנה...ולא שישנתי שם כמעת)...

אני מנסה לשכנע את מי שצריך

להוציא את האלבום בארץ (בטח אם הוחלט להוציא את האלבום של PAKITO) אבל אין סיכוי גדול. בקשר לchipz יש להם סינגל חדש בשם one day when i grow up שהוא לא היסטרי כל כך לטעמי ביחס לקודמיו. ואני מקווה שישנת טוב שבשבוע הבא תאזיני בכל הכוח....

רבקה 15

New member
בקשר לone day when i grow up

נכון,גם לטעמי הוא לא כזה היסטרי,(וגם אפשר להגיד שהוא מדבר עליי) וזה באמת יצא להם נורא חמוד..."I wanna make a love and money"...אפשר להגיד ששתי הסינגלים האלה מתאימים יפה מאוד לקיץ...ולסתיו. ובשבוע הבא,אני יכולה להיות בטוחה שאזין עד הסוף,בכל הכוח...

למעלה